הרשימה של בילסקי

ATAF151

New member
הרשימה של בילסקי

שלושת העורקים מרשימת חופרי נדחקו אחורה.
רק לרייזמן הנמצא במקום השישי יש סיכוי גבולי להיכנס.

מה שעוד מעניין היא לאה הלפרין הממוקמת במקום העשירי. הלפרין הייתה בעבר אופוזיציה מאוד צעקנית לבילסקי במסגרת רשימת ברוידא בשנת 2003.

נינה לי

New member
השמאלץ נוטף משֵם הרשימה של בילסקי

ואיתו ניחוח של אינפנטיליות קלה שהוא ואנשיו מייחסים לתושבי רעננה.
'"'רעננה שאנחנו אוהבים" שסימנה לב" - ומה עם קצת דובוני איכפת לי? ובלונים אדומים בצורת לב?
האיש שנטש את כסאו ב"עיר שכולנו אוהבים" ומבקש לחזור אחרי שהדלתות בכל ג'וב אפשרי אחר נסגרו בפניו, פורט על מיתרי ליבנו ההומה אליו...
אז זהו, שליבי לא הומה לו. ולמרבה הצער הוא גם לא נוטה אחרי כל מועמד אחר.
חופרי - איש ישר והגון ככל הנראה, והייתי מוסיפה גם אמיץ לב (לעומת ליחוך הפינכה הביילסקי) הוא ככל הנראה אדם שמתקשה לקיים יחסי עבודה טובים, או לבחור באנשים ראויים.
אודה ואתוודה - הבחירות האלה מותירות אותי ללא בחירה ראויה.

ATAF151

New member
לפעמים אין איש מושלם

גם בבחירות לכנסת אני לא חושב שהיה מישהו מושלם להצביע בשבילו ובכל אופן הצבעתי, גם כאן אני חושב שצריך להצביע למי שהכי נראה לכל אחד מהמצביעים.

נינה לי

New member
ראשות עיר יש לרענן

לעיתים.
חופרי ובילסקי הם סוסים וותיקים שכיהנו כראשי העיר לא מעט שנים. בעיר שרובה "חנוּנים" (לדעתי חנונים הם עם נפלא) לא צריך כישורים מיוחדים כדי להצליח. אולי הגיעה העת לחדשנות ומעוף שיזניקו את העיר קדימה.
ואל תגידו לי איתן גליק. האיש הזה נסתר עד למערכת הבחירות הזו מעינינו. לא ברור לי מה באמת מריץ אותו ואיזה מטען הוא מביא.

ATAF151

New member
לעיתים כן ולעיתים לא

אני לא חושב ששמונה שנים זה זמן מוגזם להיות ראש עיר, והיו לא מעט ערים עם ראשי ערים ותיקים בהרבה. אפילו לא מפריע לי 16 השנים של בילסקי.

בהחלט צריך כישורים כדי להצליח, לא במקרה למשל כפר סבא שהובילה במשך שנים על רעננה באחוז מקבלי הבגרויות נמצאת בשנים האחרונות הרחק מאחור. התושבים בכפר סבא לא השתנו לרעה. צריך כישורים כדי להוביל בחינוך, צריך כישורים כדי להביא חברות היי טק לעיר שהיא בכל אופן לא תל אביב ואפילו לא הרצליה פיתוח, צריך אופי כדי לא ליפול לשחיתויות כמו לא מעט ראשי ערים, כולל ראשי ערים בערים מרכזיות ולא עניות.

בפוליטיקה הארצית למשל, בהרבה מקרים דווקא החדשנים והמלאי מעוף לא הצליחו (ברק ב 99, ביבי ב 96, רבין ב 74). וכמה שיש לי ביקורת נגד ביבי, ואני לא מצביע עבורו, אני בכל אופן מרגיש שהוא טוב בהרבה מאשר כשהיה חדשני ומלא מעוף כשנבחר לראשונה ב 96.

gabiskon

New member
מי האיש שאך אתה ניסה להכנס לפוליטיקה

הארצית (רצה להיות שר החינוך, לא פחות!) ונבעט משם מספיק חזק הרחק הרחק, גם מעבר לפוליטיקה העירונית.

האיש שבזכותו היחס לתושב, מראה העיר והאופן שבו היא מתפתחת גורמים לסיסמה "רעננה שאנחנו אוהבים" להיות הקונטרה המושלמת והמדוייקת לפיאסקו.

כן, אהבה למה שעושים. זה מה שהעיר צריכה.

ATAF151

New member
רעננה שאנחנו אוהבים

מכוונת אך ורק לקריאה להחזיר עטרה ליושנה ולהצביע לבילסקי כפי שתושבי רעננה עשו עד לפני 10 שנים. שום מעשה של חופרי ושום נקיון כזה או אחר של העיר לא היה גורם לבילסקי לשנות את הססמה הזו.

gs1234

New member
gabiskon - אני לא מבין משהו

חייתי ברעננה בתקופת ביילסקי, ולא זכור לי שהיחס לתושב או מראה העיר היו טובים יותר. ולגבי האופן שבו רעננה מתפתחת, אז בתקופת חופרי קודם פרוייקט כביש 531 שהיה תקוע המון שנים וביילסקי לא הצליח לקדם אותו. מבחינתי האישית זאת ההתפתחות החשובה ביותר, היכולת הזו לצאת יום אחד מהפקקים, ויש גם כיווני התפתחות נוספים שפחות חשובים לי אישית אבל גם הם חיוביים. מה שאני לא מבין זה למה יש לך בטן מלאה על חופרי.

ATAF151

New member
ההבדלים

בסך הכל שניהם ראשי ערים טובים. בתקופת בילסקי רעננה אולי יותר הצטיינה בטיפוח, אולי בזכות עוזי כהן שהיה משוגע לנושא. בתקופת חופרי רעננה הצטיינה במיוחד בחינוך הקרוב לליבו.

יחד עם זאת מצב החינוך היה די טוב גם בימי בילסקי ומצה הטיפוח די טוב גם בימי חופרי.

למעלה