הרשימות

Tali1912

New member
הרשימות

אתם מציצים לרשימות או קוביות מה שקראו פעם רשימות האלה שהיה בצדדים. או אתם קוראים את הרשומה וחלאס עניין.

דם דם

New member
בטח קורא

והאמת ככה גם מגיעים לבלוגים חדשים וסתם כול מיני הגיגים ומחשבות של אנשים...ככה אנשים הגייעו אלי לבלוג,דרך כול מיני רשימות שאני מופיע בהם וככה גמאני מגיע לאנשים..דרך רשימות של מגיבים אחרונים או בלוגים שלי או כול מיני כאלה..זה נחמד לשרוף קצת זמן

Tali1912

New member
ג'מני

קוראת ואוהבת להציץ לזה, אני אוהבת את הרשימות של מה אוהבים ומה לא למשל דוגמית אני אוהב/ת סלט חצילים בטחינה,
אני שונא/ת לקרוא ספרים, אני כותבת בבלוג בעיפרון וכל מיני כאלה. בקובית השירים שלי מסתבר <אומרים לי ככה> שאנשים מגלים שירים חלק שלא שמעו עליהם וההורים שלהם אפילו לא תכננו אותם בשנים האלה, אבל מפתיע לפעמים שזה קולע לטעם שלהם ומתחילים לזמר את זה וזורקים לי אוייש מה עשית לי
עכשיו אני כל הזמן שר את זה. היה גולש אחד שעשה חיפוש בגוגל על שיר מסויים שהיה אצלי ברשימות שיר די נדיר שאולי אני והוא מקשיבים לו,ושאל אותי אם יש לי אותו. רשמתי פעם על איש מהפוליטיקה שאני אוהבת ומישהי כתבה לי בתגובות איך אני יכולה להעריץ אישיות כזאת.
הכי הורס אותי
הבלוגיסטים שברשימות שלהם חשוב להם שיופיע שסגרו את רשומות המאה, המאה חמישים המאתיים, ביקרו אצלכם כבר 25650000000000000 גולשים.כאילו מה נסגר? כותבים על פרמיה? כל מבקר המיליון וכמה מקבלים בונוסים? בחיים לא הבנתי ת'קטע הזה. מרשימות כאלה אני ממש עוברת הלאה לא מעניין אותי.

קורא לפעמים

לא באופן קבוע עובר וקורא, ובטח שלא בכל פעם שאני נכנס לפוסט.

פוEט

New member
בטח מציץ

אחלה סקר שוק. אני למשל במקום רשימות, שם סקרים או המלצות..

b love

New member
זה תלוי..

לא יוצא לי הרבה לקרוא אני קוראם רק אם זה מעניין

פגעסוס

Well-known member
מדי פעם

לא יכול לתת שיטה כלשהי. אם משהו שם מושך את העין, אני אקרא.

ny22

New member
מנהל
כן....

כי לפעמים יש שם דברים מעניינם. וגם לפעמים זה מוביל אותך לרשומות טובות ואפילו יותר. בכלל, מה שאני אוהב בתפוז, זה כשאתה נכנס לבלוג, אתה מסתכל על כולו ולא רק על הרשומה. משהו בעיצוב מאוד ברור ולא מסורבל.

למעלה