הרשמה - אפשרויות ומימוש
שלום לכולם. מישהו העיר את עיני היום לכך שיש לי עמוד הרשמה באתר אשר מכריז כי ב-1 לנובמבר תפתח ההרשמה. עכשיו, עניין ההרשמה נשאר מסיבות היסטוריות ולא מומש, והאמת אני שכחתי מזה עד היום
אז נשאלת השאלה הבאה....האם יש רצון לכך שאני אעשה עם זה משהו, ומה בדיוק. יש לי כמה רעיונות ואני אציג אותם, אבל הייתי רוצה לשמוע דעות של חברי הפורום, כי האתר שלי הוא בעצם למען כולכם, אז אני מרגיש שלכולכם מגיעה זכות ההצבעה בנושא. רעיונות: 1. רעיון לעשות "ספר צללים" אישי לכל נרשם. (האמת זה רעיון של ג'סטין, אך בגלל שהוא לא מומש ואני גם לא חושב שהוא ימומש אני מעמיד את זה כאופציה) 2. רעיון לעשות משהו כמו Outlook (תיבת דואר אלקטרוני, לוח שנה, תזכורות, ועוד) 3. לעשות שהאתר יזהה כל משתמש באופן אישי וזהו. 4. לא לעשות כלום או להוריד את עניין ההרשמה בכלל. חשוב מאוד! אם אתם מצביעים בעד אחת או יותר מהאפשרויות או מציעים אפשרויות אחרות - אני אצא מנקודת הנחה שאתם צריכים את זה ותשתמשו בזה. כל הדברים שהזכרתי דרוש לפתח אותם וזה לוקח זמן ומאמצים אותם אני אתן בשמחה אם אני אראה כי זה תורם משהו ולא סתם ליופי. וכמובן שאני אף פעם לא יגבה תשלום כלשהו על שימוש באתר. זה כולל מתן תיבות דואר לכל אשר ירצה בגבולות מסויימים. (הגבולות הם גודל התיבה ואיסור מוחלט של שימוש לרעה בשירות זה, שליחת דואר זבל זו דוגמה טובה לשימוש ברעה) הקיצור, תגידו מה אתם חושבים, וזה תקף לכולם, לא רק אלו המחשיבים עצמם פאגאנים. אלון.
שלום לכולם. מישהו העיר את עיני היום לכך שיש לי עמוד הרשמה באתר אשר מכריז כי ב-1 לנובמבר תפתח ההרשמה. עכשיו, עניין ההרשמה נשאר מסיבות היסטוריות ולא מומש, והאמת אני שכחתי מזה עד היום