הרשמה - אפשרויות ומימוש

gwizard

New member
הרשמה - אפשרויות ומימוש

שלום לכולם. מישהו העיר את עיני היום לכך שיש לי עמוד הרשמה באתר אשר מכריז כי ב-1 לנובמבר תפתח ההרשמה. עכשיו, עניין ההרשמה נשאר מסיבות היסטוריות ולא מומש, והאמת אני שכחתי מזה עד היום :) אז נשאלת השאלה הבאה....האם יש רצון לכך שאני אעשה עם זה משהו, ומה בדיוק. יש לי כמה רעיונות ואני אציג אותם, אבל הייתי רוצה לשמוע דעות של חברי הפורום, כי האתר שלי הוא בעצם למען כולכם, אז אני מרגיש שלכולכם מגיעה זכות ההצבעה בנושא. רעיונות: 1. רעיון לעשות "ספר צללים" אישי לכל נרשם. (האמת זה רעיון של ג'סטין, אך בגלל שהוא לא מומש ואני גם לא חושב שהוא ימומש אני מעמיד את זה כאופציה) 2. רעיון לעשות משהו כמו Outlook (תיבת דואר אלקטרוני, לוח שנה, תזכורות, ועוד) 3. לעשות שהאתר יזהה כל משתמש באופן אישי וזהו. 4. לא לעשות כלום או להוריד את עניין ההרשמה בכלל. חשוב מאוד! אם אתם מצביעים בעד אחת או יותר מהאפשרויות או מציעים אפשרויות אחרות - אני אצא מנקודת הנחה שאתם צריכים את זה ותשתמשו בזה. כל הדברים שהזכרתי דרוש לפתח אותם וזה לוקח זמן ומאמצים אותם אני אתן בשמחה אם אני אראה כי זה תורם משהו ולא סתם ליופי. וכמובן שאני אף פעם לא יגבה תשלום כלשהו על שימוש באתר. זה כולל מתן תיבות דואר לכל אשר ירצה בגבולות מסויימים. (הגבולות הם גודל התיבה ואיסור מוחלט של שימוש לרעה בשירות זה, שליחת דואר זבל זו דוגמה טובה לשימוש ברעה) הקיצור, תגידו מה אתם חושבים, וזה תקף לכולם, לא רק אלו המחשיבים עצמם פאגאנים. אלון.

מורגיין

New member
כל הדברים האלה הם מבחינת גימיקים...

מגיבים, אבל בכל הקשור למה שיוצא מהם שממש יעיל מנסיון עבר בדרך כלל זה לא הרבה. אם יש לך זמן להשקיע ובא לך להביא יותר פרסומת ורושם טוב לאתר אז לך על זה, אחרת לאנשים כבר קצת נמאס להשאיר פרטים אישיים נכונים\ פיקטביים ברחבי האינטרנט ולקוות לטוב... הטראש מייל שלהם אח"כ עולה על גדותיו (טוב נו אז נרשתי לאגודת חובבי החתול האוסטרלי, מה קרה?
)

gwizard

New member
נכון, זה גימיקים

ומה רע בזה ?
הרי אל תשכחי שחלק מאותם הגימיקים יכולים להביא תועלת לאנשים, אז שווה לשאול לפחות. חוץ מזה, ממתי אני שולח spam ???

מורגיין

New member
לא אמרתי רע בכלל!

בדיוק להפך, אמרתי שזה אמצעי שעושה רושם ופרסומת... אבל ציינת השקעה ובעייתיות בזמן, אז אולי גימיקים הם לא מה שכדאי לך כרגע להתמקד בו... אבל זה לגמרה לשיקולך. גימיקים (אלא אם כן הם ממש ממש טובים) בדרך כלל עוברים מהר לאנשים... בסגנון "באתי ראיתי, התעסקתי יומיים ואז נמאס..." ואין כאן רמיזה על JUNK MAIL ממך, אלא הסבר על הבעייתיות בכלל של אנשים לתת פרטים מזהים באינטרנט. וואו הפאראנויה כאן פורצת גבולות

gwizard

New member
האמת...

אני מאוד מקפיד על אבטחת מידע וכאשר זה מגיע לפרטים אישיים - אני מאוד פאראנויד כי אני יודע כמה קל לאתר אדם...מספיק רק שם משפחה ועיר מגורים. בנוגע לגימיקים...אני באמת ובתמים חושב שהדברים האלו לא מיועדים לפרסום האתר, אלא תורמים לשימושיות שלו. אחרי שקראת מאמרים וכ"ו צריך גם לנוח קצת, לא ?

למעלה