הרשמה לבחינה

פבפ

New member
הרשמה לבחינה

כשאני ממלא את הטופס הרשמה אז יש לי אפשרות לאין אני רוצה שישלחו את הציון שלי הקטע הוא שאני תלמיד תיכון ואני לא מתכוון להרשם לפני צבא לאונ´ אבל בכל זאת רוצה להשאיר את האופציה של העתודה פתוחה הקיצר חשבתי לסמן עתודה ואונ´ אבל חשבתי על זה שאם אני ארצה בעתיד להתקבל לשאר המכללות שרשומות שם האם זה יהיה אפשרי? או בקיצור לאילו מקומות אתם ממליצים שאני ארשום שאני רוצה שישלחו את הציונים שלי?

uv1234

New member
המלצה...

תסמן כל מקום שאתה חושב שאי-פעם תשקול אם ללמוד בו. זה אפשרי להעביר ציון למוסד לימודים שלא סימנת, אבל זו סתם טרחה, מכתבים למרכז הארצי וכו´. לפני כמה זמן, שבוע בערך, הייתה בפורום שאלה מאחד ששאל איך אפשר למנוע מהאוניברסיטאות לקבל את הציון שלו בבחינה, כל עוד הוא לא החליט שהוא מפסיק לנסות לשפר, ואז ההמלצה שלי הייתה שזו טרחה למנוע ממוסדות הלימוד לקבל את הציון, וזו טרחה נוספת לאפשר להם לקבלו כשהוא ירצה להירשם ללימודים, ובכל אופן הציון שלו לא מעניין אף אחד עד שהוא לא נרשם, ואז בכל מקרה הם רואים את כל הציונים הקודמים (כי יש הבדל בין הציון הטוב והציון האחרון, חלק רוצים את זה וחלק את האחר...). בקיצור, סמן מה שאתה רוצה, ואם אתה אפילו רק שוקל ללכת לעתודה סמן גם אותה. בקשר למכללות, אז זה כמו שאמרתי בהתחלה...

למעלה