הרשמה לטיול מס' 1 פורום גימלאים

Big Hammer

New member
הרשמה לטיול מס' 1 פורום גימלאים

ובכן מה דעתכם על " גימלאיטורס " ? מדבורים יפים בלבד לא נתקדם. הצעתי היא להתחיל להרשם בבקשה ולאשר בכך הסכמה לתאריך ולמסלול הטיול. התאריך המוצע : 22.11.2005 יום שלישי נקודת מפגש : פארק שוני על יד בינימינה (הנחת היסוד שלכולם יש רכב ) שעה : 10:00 התכנסות , הכרות , ארוחת בוקר משותפת ( כל אחד מביא מהבית לעצמו) לאחר ארוחת בוקר נסיעה לכוון זכרון יעקב , יערות הכרמל והכפרים הדרוזיים.אם ישאר זמן אפשר להגיע לחיפה. סיום משוער בשעה 17:00 .(באזור חיפה ) ניתן לאשר ע"י מסר למחבר. מצפה להענותכם ליוזמה, כל הערה או רעיון חיובי יתקבלו בשמחה. חג שמח, BIG HAMMER .

אפי 7

New member
רגע לפני עצימת העיניים ../images/Emo29.gif

אז מה היה לנו היום: יום של חתולים וכלבים, יום של מכוניות ומטוסים, יום של פרסומת וטיולים, יום שבו מגזרות גוזרים. לנסוע לטיול עם חברים רעיון אדיר לאחר שמכירים. להרים כפפה לארגון מפגש זה היסוד לפעילות ממש. וכשינצו ניצני הידידות יישזר מעגל החברות. ניקח תרמיל ומקל ונטייל ברחבי ישראל. עבורי לילה טוב עבורכם בוקר טוב אפי

Big Hammer

New member
בקשה לחיים לוי

חבר פורום יקר, כנראה שהפעם טעית. אין שום כוונת פרסום מאחורי היוזמה ההפך הוא הנכון, האם תהיה מוכן כמוני להתנדב ולסייע בקידום רעיון נפלא שהועלה כאן בפורום? או להציע דרך כיצד לקדם רעיון זה? אני כמו חברים נוספים בפורום מצפים לשמוע.

emmy5

New member
אנימו , היגיע זמן " להתחיל למחוק"

ביג חמר , עושה לו את עבודה שלו , ואת אנימו יקרה ,תעשי את העבודה שלך , תמחקי ללא רחמנות . ==================

Big Hammer

New member
הבהרה לחברים

חברים סליחה . סליחה שגיליתי יוזמה . סליחה אם פגעתי במי מחברי הפורום -אם פגעתי . אינני מדריך טיולים , לא הייתי מעולם אפילו קרוב או קשור בכל צורה שהיא לתחום זה. אין לי כוונה כגימלאי לפתוח בקריירה חדשה או נוספת . בסך הכל התלהבתי מהרעיון וניסיתי לקדם אותו בצורה תכליתית ויעילה להנאת כל חברי הפורום. סליחה שנהגתי בתמימות ובתום לב. סליחה שחטפתי למישהו את היוזמה. חג שמח לכל אלה שחשבו כי אינטרס מאחורי היוזמה. חג שמח לכל אלה שאכן מעונינים להרחיב אופקים להכיר חברים חדשים ולבלות ימי כיף בחסות או בתווך של הפורום. BIG HAMMER

היוזמה שלך נחמדה, אך הפורום עוד

צעיר, מטבע הדברים, כדאי אולי תחילה שנלמד להכיר יותר זה את זה, סביר להניח שעם הזמן יהיו גם טיולים, קח את הדברים בהומור ובקלות, אנא תישאר איתנו והלוואי עלי ככה בגיל 90
זה רק בהומור

מנורה

New member
ביג המר תבורך על היוזמה

אם היית מפרט את כל מה שכתבת על עצמך עכשיו בטוחני שהחברים היו מגיבים בצורה שונה. "כשנכבין ברותחין נזהרים מקרים" (מקווה שלא שיבשתי)

אנימו

New member
ואם בפתגמים עסקינן אז נאמר גם

ש"המהירות מן השטן" ו"המזל מאיר פנים לזהירים" וכל זה בא לחזק את הפתגם ש"מי שנכווה ברותחין נזהר בקרים" ועוד כתוב: " "הנזהר יגיע לחפצו!", דהיינו - הכל בזמנו ובעיתו.

ואם בפתגמים עסקינן אז נאמר גם

"מי שהכישו נחש, מפחד מן החבל" - פתגם ערבי. אני מסכים עם מנורה, ולדעתי מי רוצה להרים את הכפפה, טוב יעשה אם יקבל את ברכתה של אנימו, מנהלתנו היקרה.

odo13z

New member
באופן כללי אני מציע להגיב באיפוק...

לפעמים כדאי לחשוב פעמיים.... לפני שמגיבים. סך הכל מדובר באנשים. שיש להם רגישויות , ויכולים להפגע מתגובות קשות. סך הכל , אם מסר מסויים לא כל כך נשא חן בעיני מישהו....אפשר להתעלם , לא להגיב ולהמשיך הלאה. כך יוצא הקורא לא מחוייב והכותב לא נפגע. קחו בחשבון שזו במה די ציבורית ותנהגו בסובלנות. יום טוב.

cara13

New member
../images/Emo45.gif ביג האמר,אני בעד,רק לא למסלול

הזה אותו אני מכירה כי אני חיפאית.עלה לי רעיון,להציע מספר מסלולים ונראה לאיזה מהם יהיה הכי הרבה ביקוש.מה דעתכם?חבל לפספס את עונת הסתיו,לפני הגשמים.צריך להתארגן בהקדם.

נֵנָה

New member
מקובל גם עלי ../images/Emo45.gif

גם אני הייתי בטיול דומה באותו אזור, כולל הכפרים הדרוזים... אישית מעדיפה את הגליל, הצפון הרחוק ו/או רמת הגולן, או כמובן ירושלים...

בת אל 7

New member
קרה יקרה..יש כל כך הרבה אנשים../images/Emo57.gif

בפורם, שכל מסלול שהוא יציע מישהוא ראה. וקשה מאד להתחיל להתחשב בכל אחד. לבטח יהיו עוד טיולים וכל אחד יבחר את אשר לא ראה.

נֵנָה

New member
את צודקת בת אל, אבל כדי שיהיה

סיכוי להשתתפות מספר גדול יותר של חברים, רצוי להציע מספר מסלולים - לפחות 2-3, לקיים הצבעה וללכת לפי הרוב... בדיוק כפי שהציעה קארה... וכך לנהוג גם בפעמים הבאות לגבי טיולים נוספים למקומות אחרים...

למעלה