הרשמה לפייסבוק

מוקי27

New member
הרשמה לפייסבוק

שלום יש לי שאלה? אתמול נרשמתי לראשונה לפייסבוק. הרישום הלך בסדר וקיבלתי אימייל מפייסבוק עם קישור לרישום להסיסמה והאימייל שלי. משום מש ברגע שאני רושמת את כתובת האימייל שלי זה נותן לי הודעה כזו: Unsupported email ולמטה רשום: We can't import contacts from this address yet. If you can upload a CSV file or use Outlook, try using our File Importer. You may also try one of our supported email addresses. מה אני צריכה לעשות בשביל להצליח להתחבר? תודהl

meital always

New member
../images/Emo15.gif בעיות בכניסה ראשונית לפייסבוק

1. בדקי טוב שהקלדת את כתובת המייל בדיוק כמו זו שנרשמת איתה, כולל שימוש באותיות גדולות. 2. אם נרשמת עם יותר מכתובת מייל אחת, נסי להיכנס עם האחרת, כולן תקפות לכניסה לחשבון שלך. 3. ודאי שכתובת המייל שלך איננה כוללת שמות כמו info או webmaster וכו', היוזרים האלו אינם תקפים בפייסבוק. 4. נסי להמתין מספר שעות ולנסות להיכנס שוב, לפעמים יש תקלה זמנית באתר או בחשבון שנפתרת מאליה תוך כמה שעות. 5. אם יש לך אפשרות- מאד מומלץ לנסות להיכנס ממחשב אחר, לפעמים יש התנגשויות עם תוכנות אחרות במחשב שמונעות את הכניסה, וכך ניתן לאתר אם מקור הבעיה במחשב או באתר. 5. אם אף עצה מהנ"ל איננה עוזרת כנסי ללינק הזה ומלאי את הפרטים הנדרשים. בהצלחה...

למעלה