הרשמה מקוונת

blip blup

New member
הרשמה מקוונת

שלום! נרשמתי היום דרך האינטרנט, אבל הלינק ובו הקבלה על התשלום לא נפתח לי ולא הצלחתי לחזור אליו על-מנת לפתוח אותו ולהדפיס את הקבלה. קיבלתי אישור במייל על הגשת המועמדות שלי. השאלה שלי היא כזו; האם אני צריכה לשלוח [במסגרת המסמכים שעליי להשלים ולשלוח; עותק של תעודת בגרות, צילום ת.ז. וכו'] גם העתק של הקבלה, בדומה לאת"א, או שאין לי מה לדאוג- ההרשמה בסדר ונותר רק לשלוח את המסמכים? תודה.

flutter girl

New member
אני רוצה רק להבין במה מדובר,

אם את מדברת על הטופס שצריך להחתים עליו גם ייפוי כוח, אז צריך אותו. אם את מדברת על אישור הגשת מועמדות אז לא זכור לי שהיה לי משהו כזה ששלחתי (כשנרשמתי שנה שעברה). אבל הכי טוב - להתקשר. באתר של האונ' במחלקת ההרשמה יש מספרי טלפון: 04-8240324 - הרשמה לתואר ראשון 04-8249688/9 - מרכז מידע למועמדים אחד מהשניים (עם עדיפות לשני) יענו לך על השאלה ויכול להיות שישלחו העתק או משהו של המכתב. עדיף לברר לפני שאת שולחת את המסמכים.

flutter girl

New member
חשוב לציין,

שלפני / במהלך ההרשמה היו לי המון שאלות (פרפקציוניסטית) ותמיד קיבלתי מענה אדיב מהמזכירויות האלה.

איזה מזל

שלא מדובר במזכירות של כלכלה. לפני תחילת השנה הנוכחית הייתה להם תשובה אחת לכל השאלות: "כתוב באתר". לא משנה מה שאלת, תמיד היו מפנים אותך לגורם שלישי (בדר"כ אתר\שנתון).

flutter girl

New member
../images/Emo6.gifהייתי שם ביום ראשון,

והן היו דווקא בסדר, אבל זהו. היינו לפני זה במזכירות של משפטים והן ממש חמודות שם, והמזכירות של כלכלה הייתה מבאסת בהשוואה.

stkachov

New member
אל מי אתה פונה

יש שם מזכירה אחת מאוד נחמדה. אני פונה אליה בכל בעיה ושאלה, והיא תמיד חוזרת אלי במהירות ובאדיבות.

למזלי כבר לא פונה...

לא יצא לי לפנות אליהן מאז תחילת השנה. אבל לפני כן יצא לי כמה וכמה פעמים לפנות אליהן בגלל כל מיני שינויים בהרשמה, וזה לא שהן לא היו נחמדות, הן פשוט היו חסרות תועלת ובלי שום רצון לעזור. ופעם ניסיתי לבוא להנכס שניה אחרי שנגמרה שעת הקבלה ואפילו לא רצו להסתכל עליי. אבל זה ניחא. יש יותר גרוע, והרבה יותר; מנהלת מדור שכ"ל. כשניסיתי לבטל קורס בחירה והיא סרבה בכל-מיני תירוצים מפגרים, לא וויתרתי והסברתי לה שההגיון שהיא מנסה להתוות בפני הוא לקוי, אז היא התעצבנה וכמעט זרקה עלי כסא. אליזבת וורצל אמרה פעם שכל כוחם של הפקידים הקטנים בסבך הבירוקרטיה זה לומר לך "לא". אז האונ' והמזכירויות השונות הן המחשה נהדרת לכך..

flutter girl

New member
יואו

אתה מדבר על זאת שיושבת בתוך החדר של שכ"ל עם השיער המחומצן במקרה? כי היא הזויה לחלוטין... עמדתי שם במשך כמה דקות בזמן שהיא בדקה שביטלו רישום שלי ושל חברה וכל כך השתדלתי שלא להתעלף מצחוק... (Here's hoping שהן לא מגיעות לפורום
)

flutter girl

New member
מפחיד!

ועוד עמדה בחורה שחיכתה בתור בכניסה לדלת שלה (שהרי נמצאת בתוך האזור של הקבלה שם) ואני פשוט התמקדתי ברצפה ובשלט של סן-פרנסיסקו כדי לא ליפול על הרצפה מרוב צחוק.

המזכירות מקסימות...

חוץ מהחדשה יחסית- הינדה, היא באמת לא מועילה בשום דבר. ענת ואורנה עזרו לי כל כך הרבה בכל מיני דברים, ואפילו רחל גולן נהייתה נחמדה. פניתי אליהן גם אחרי שעת הקבלה, בהתחלה הן אמרו לי לכתוב להן את הבעיה על הדף הירוק שבחוץ ולשים בתיבה, אבל אחרי דקה כשעוד לא סיימתי לכתוב הן הרגישו רע שגירשו אותי ויצאו אליי אל מחוץ לחדר לשאול מה הבעיה, ואורנה התקשרה אליי אחרי כחצי שעה להגיד לי שזה טופל. ולא באתי שניה אחרי שעת הקבלה אלא שעה וחצי אחרי.

berta84

New member
היי, מה עם הקורס בחירה מפילוסופיה?

אתה לוקח אותו בסוף, נכון?

stkachov

New member
אם קבלת אישור

שנרשמת, ואם לא ביקשו עותק של הקבלה, אז כנראה שלא צריך. בכל מקרה, אם ייחסר משהו הם ייצרו איתך קשר ויודיעו לך. כמובן שניתן גם להתקשר ולשאול מול המדור הרשמה, אבל נדמה לי שתסתדרי גם ככה. בהצלחה

flutter girl

New member
חבל לה סתם לשלוח את המסמכים

טלפון אחד והיא מסדרת את הכל. אח"כ היא תצטרך לשלוח עוד מסמכים וזה חבל.

ניר שם

New member
נצל"ש-

האם עדיין קיים מתקיים קורס המבוא לכלכלה בקיץ ,לאנשים עמדו בדרישות הסכם הנדרש?

בעיקרון כן...

אבל עם השביתה והכל לך תדע. הכי פשוט להתקשר ולשאול 8240086/7/8. בהצלחה

ניר שם

New member
עוד שאלה

המחשבון של הסיכויי קבלה באתר של האוניברסיטה ,מעודכן לשנת הלימודים הבאה?

למעלה