הרשתי לעצמי לכתוב סקר כדי להעביר ת'זמן.

הרשתי לעצמי לכתוב סקר כדי להעביר ת'זמן.

עם איזו דמות הזדהתם בסידרה ולמה?
האם אתן רואות את הפרקים החוזרים?
את מי מהגברים הכי אהבתן?
את מי מהנשים הכי אהבתן?
האם הייתן באוסטרליה?
מה הכי הכעיס אותכן בסידרה ?
האם אתן צופות בסידרה לבד / עם חברה / חבר ?

סקר

1) הזדהיתי עם קלייר כי האופי שלי דיי דומה לשלה 2) פרקים חוזרים? כל יום בלופ הם אצלי 3) גבר גבר...אהם הוטרינר הראשון, זוכרות?? חתיך וקולי 4)הכי אהבתי את טס-מדהימה 5)טרם הייתי באוסטרליה, דגש על טרם!! 6) הכעיס אותי בסדרה, שהרגו את קלייר והעיפו את טס 7) אני צופה לבד, נו לא ממש קל למצוא חברים שישבו לידי ויראו את הפרקים בלופ אינסופי-למזלנו אין הרבה שרוטים כמוני.

אז גם אני אענה

1 )הזדהיתי עם ג'ודי כי היא היתה צעירה כזו שאוהבת לבלות ובחורים והיתה ממש קלילה כזו ולא רצינית ואז איכשהו היא הפכה להיות בנאדם יציב וחזק והרגשתי שאני ממש כמוה.... 2) את אלכס כמובן, לדעתי הוא גבר , גבר, נותן ריספקט לאישה שלו...כן ירבו. 3) טס מנצחת אצלי. 4) לא הייתי ולא נראה לי שאהיה באוסטרליה בגלל הטיסה הארוכה. 5) עיצבן כמובן שהרגו את קלייר זה הרג אותי גם כן....ציער אותי שבקי גם עזבה, היא היתה בובה ממש. 6) צופה לבד .

GiRiLy

New member
עונה.

בקי, הסבר אין לי.
כן, שיש זמן.
דייב כי יש בו הכול.
סטיבי.
עדיין לא, אבל זה בראש הרשימה.
העונה ה-7.
לבד כדי למנוע הסחות דעת.

../images/Emo138.gif

עם איזו דמות הזדהתם בסידרה ולמה? אני חושבת שטס כי היא הייתה אמיתית ועמדה על שלה תמיד שזה נורא הזכיר לי אותי.
האם אתן רואות את הפרקים החוזרים? לרוב לא כי זה בשעה תקועה
אבל אם יוצא לי להיות בבית אני בודקת איזה פרק יש ואז מחליטה
את מי מהגברים הכי אהבתן? אלכס דייב ריילי ומאט.
את מי מהנשים הכי אהבתן? קלייר,בקי,,טס וסטיבי.
האם הייתן באוסטרליה? הלוואי
מה הכי הכעיס אותכן בסידרה ? שהיא נהייתה מגוחכת ברמות ! הם איבדו את הצפון לחלוטין
האם אתן צופות בסידרה לבד / עם חברה / חבר ? בדרך כלל לבד ולפעמים אמא צופה איתי וזה מצחיק כי אין לי מושג מה היא רואה

jenni17

New member
אניייייייייייייי

הדמות שהכי הזדהתי איתה היא גרייס: בעקשנות שלה וזה שהיא תמיד עושה מה שהיא חושבת לנכון למרות שלפעמים היא טועה מעיין אנטיגונה של שנות ה2000 חחח. בקשר לפרקים החוזרים:ברור שאני רואה! אין דברים כאלה מהגברים את:פטריק ריילי ומרכוס מהנשים אני ארשום של מי שאהבתי לפי סדר עדיפויות:גרייס,סטיבי,קלייר,טיילור,קייט,מוירה באוסטרליה אני מתה להיות בהזדמנות הראשונה:) הכעיס אותי אמממ לפעמים הכל צפוי מידי ואניר ואה לבד את הסידרה!

crazy rock girl

New member
../images/Emo13.gif

עם איזו דמות הזדהתם בסידרה ולמה? עם קלייר האם אתן רואות את הפרקים החוזרים? יאפ יאפ את מי מהגברים הכי אהבתן? דייב מצחיקול את מי מהנשים הכי אהבתן? קלייר וסטיבי האם הייתן באוסטרליה? לא מה הכי הכעיס אותכן בסידרה ? המוות של קלייר, טס נעלמה, בקי וככה הגלגל ממשיך האם אתן צופות בסידרה לבד / עם חברה / חבר ? לבד ולפעמים עם אימא

loblob

New member
סקר

היי אני חדשה פה.. תשובה לסקר: הכי הזדהיתי עם קייט כי תמיד חושבת כזה ומוסבכת עם עצמה(אוכלת סרטים) ועם בקי כי היא חזקה ועצמאית רואה את הפרקים החוזרים בלופ מתכננת את היום שלי לפי זה. מהגברים אני הכי אוהבת את ריילי כי הוא כזה חתיך ובחור טוב, ואת מרכוס כי הוא הבחור טוב כזה הכי אהבתי את קלייר ואת מוירה עוד לא הייתי באוסטרליה באוגוסט הקרוב ב"המכעיס אותי שתמיד קורים רק דברים רעים כבר נמאס מתאונות-ושמחליפים דמויות בקצב אני רואה את הסידרה עם חבר שלי,ולפעמים גם אח שלי מצטרף תלוי מי בדירה ***מישהי יודעת מה יהיה בעונה ה-8 אני במתח יצאתי מדעתי עד שהביאו את העונה ה-7 וזה נגמר כל כך מהר

sivi16

New member
התשובות שלי ../images/Emo13.gif

1. טס טס ושוב טס! יש לנו אישיות נורא דומה! 2.כול יום, ארבע ורבע! 3.אני דיי מתלבטת בין אלכס לדייב.... הם שנייהם נראים לי כמו הגבריים היידאלים, כל אחד בדרכו שלו. 4. טס! 5. אחד מהחלומות שלי לעתיד 6.מותה של קלייר (אני חושבת שזו טראומה לחיים) ועזיבתה של שרלוט/בום. 7.לבד, לא יודעת מה איתכן אבל בסביבתי (ובגילי) אין הרבה שרוטות כמוני בנושא.

JuSt A d i

New member
עונה

-קייט, כי אני דיי כמוהה פרפקציוניסטית, רוצה שהכל יהיה מושלם, בהתחלה אני חושבת שאני משפלת ואז זה יוצא פרפקט - ראיתי לפני שהתחלתי לעבוד ב 11:30, 4 ורבע, רבע לשש ושפונה ורבע - ריילי, גאד הוא כזה עושה לי את זה - מוירה , איזה אישיות מדהימה - לא - שקליר עזבה - לבד

גם אני אשמח לענות...

הכי עם קלייר, ואחר כך עם סטיבי לפעמים את דייב, אלכס וריילי את ג'ודי, מג, קלייר טס וסטיבי לא, אבל אשמח לבקר על הסט של בנות מקלאוד[ מותה של קלייר. ישבתי ובכיתי מו המרקע, עד שתפסתי את עצמי שזו בסך הכל סדרת טלוויזיה וזה לא באמת. כמו כולם לפניי גם אני צופה לבד. האמת, שהייתי שמחה אם היה לי עם מי לצפות. זו בהחלט סדרה שכיף לצפות ביחד

shiraberry

New member
תשובות לסקר!

לא יכולתי להתאפק מלענות... עם איזו דמות הזדהתם בסידרה ולמה? קלייר, לא יודעת להסביר... האם אתן רואות את הפרקים החוזרים? כן, כי לא ראיתי את כל הפרקים... את מי מהגברים הכי אהבתן? אלכס,ריילי ומרקוס את מי מהנשים הכי אהבתן? קלייר, טס וסטיבי האם הייתן באוסטרליה? כן, אבל זה היה לפני שהתחלתי לראות ת'סדרה. חבל, הייתי ממש רוצה לבקר בסט של הסידרה. מה הכי הכעיס אותכן בסידרה ? מותה של קלייר. הם הרגו אותה בכזו אכזריות! ועוד רגע לפני שאלכס הציע לה נישואין... כשראיתי את זה בכיתי כ"כ... האם אתן צופות בסידרה לבד / עם חברה / חבר ? לבד לצערי...

למעלה