הרשת שבנתים הכי שווה לה

Hyperman

New member
הרשת שבנתים הכי שווה לה

כולם שמעו שסוף סוף פרטנר החברה הכי גרוע בארץ החליטה איך שהוא לקבל את הצעת סלקום לפתוח את הSMS לכולם אבל פרטנר כמו תמיד נשארו בצד ורק אחרי 5 חודשים החליטו לנסות את שירות זה עם סלקום (יש לצין שהם ניסו אותו דבר עם פלאפון וסגרו תוך 2 חודשים אז יש למה לצפות עכשיו). פרטנר יכולים גם לשלוח לסלקום במחיר של 4 אגורות (קצת יקר בתחשב שלשני החברות הגדולות פלאפון וסלקום זה 24 אגורות!). אז מה? לקוחות סלקום יוצאים שווים בזה שהם פתוחים לכל הרשתות וכל הרשתות פתוחים להם והכל באשמת פרטנר ואני חיב לצין שאמיגו (מירס) כבר עוקפת את פרטנר עם מספר השירותים שלהם. כרגע בקיצור סלקום מרוויחים בגלל רשת אחת תפוקה והיא פרטנר!

ashomer

New member
תגיד מאיפה צצת?

קודם עשית לפלאפון שם רע בכך שהצגת את עצמך כנציג שלהם...ועכשיו אתה נסה לכפר?

הלו הלו..

תנשום רגע.. ועכשיו.. תכתוב שוב מה אמרת שם.. תנסה סימני פיסוק, וכדומה...

ashomer

New member
עזוב

עזוב אותו... אני אסביר לך למה הוא התכוון... הוא כותב שפרטנר כאילו כדי לצאת מידי חובה פתחה את שירות הSMS לסלקום. חוץ מזה הוא גם מבלבל איזה משהו בשכל על זה שהם חברה "דפוקה" לך תבין למה. הוא גם כתב שאמיגו עולה על פרטנר בשירותים שהיא מספקת. עכשיו אתה בטח שואל למה הוא כתב את כל זה, טוב כולנו שואלים.

leahle

New member
רגע לפני שאתם הורדים אחד את השני...

אתם באמת חושבים שיש חברה אחת שהיא "הכי הכי"? טוב, אני לא מספיק אוביקטיבית, כי אני נאמנה לאורנג´...
אבל לדעתי אין כזה דבר החברה הכי טובה, כל אחת טובה בדבר מסוים ופחות טובה באחר... ולכן לא חבל לריב על זה?! כל אחד צריך להתאים לעצמו את החברה עם המעלות שחשובות לו...

ashomer

New member
באמת כך...

אבל בעיה שכאן אנחנו נתקלים במישהו שאגב משתתף בפורום גם בכינוי "Nokia Fan" תשימו לב זה עם רווח כי יש אחד גם בלי והוא דווקא אחלה... אז אותו אחד (היפרמן) כתב הרבה דברים רעים על אורנג´ לגלג על אמיגו והציב את סלקום בעמדה נחותה וכל זה בלי כל הסבר הגיוני

למעלה