הרתחת מים מינרלים

הרתחת מים מינרלים

שלום רב. ניסיתי לחפש את התשובה לנושא בפורומים אחרים, אך ללא הצלחה. בתי בת 5 חודשים ויונקת בלבד. על מנת להצליח לתת לה תוסף ברזל (טיפות, עפ"י הנחיית טיפת חלב), חשבנו למהול את הטיפות במעט מים ולטפטף לה במזרק טיפות. הבעיה היא שעד כמה שאני מבינה הנחיית משרד הבריאות היא לתת מים רתוחים עד גיל שנה. מכיוון שאצלנו כמות האבן במים (ולא רק בקומקום) גדולה כנראה, חשבנו לתת לה מים מינרליים. האם יש צורך להרתיח מים מינרלים כשמדובר בתינוקת מתחת לגיל שנה? האם יש מגבלה לגבי הרתחת מים שעברו סינון בפילטר בריטה? תודה רבה מראש.

אומנם לא תשובה מוסמכת של

ד"ר וסרמן, (נסי לשאול בפורום הורים לתינוקות או להיות הורים) אבל עד כמה שאני יודעת יש צורך להרתיח מים מינרליים. אנחנו מרתיחים מי בריטה והם טובים. לגבי ברזל - כיוון שמדובר במשהו מאוד מאוד מלכלך, נתנו ליואבי באמבטיה (עד כמה שזכור לי מדובר ב - 2 טיפות) עם כפית, בלי למהול עם כלום. מקווה שעזרתי.

תודה רבה, כבר התייאשתי...

מזה שלא קיבלתי כאן שום תשובה. הברזל זה 3 טיפות עד גיל חצי שנה ואח"כ 6 טיפות עד כמה שזכור לי. בינתיים בגלל שהיא היתה ממש חסרת מנוחה כל פעם שנתנו לה את הטיפות - הפסקנו עם זה לבינתיים (היא יונקת באופן מלא אז הבנתי שזה לא נורא אם לא נותנים תוספת עד גיל חצי שנה). תודה רבה בכל אופן. אני אנסה בשאר הפורומים שהמלצת, כדי לקבל באמת תשובה מוסמכת רפואית (למרות שהתשובה שלך גם בהחלט עוזרת).

למעלה