הר חורשן - המלצות ?

avolcoff

New member
הר חורשן - המלצות ?

מישהו יכול להמליץ על טיול באזור הר חורשן ?

רֶשֶף

New member
כן, מומלץ בחום ../images/Emo13.gif

וברצינות - המסלול שמקיף את פארק אלונה (ההוא של אלי סט) נראה כמו בסיס ראשוני למערכת יחסים ממושכת עם האיזור. אם קובץ GPS יוכל לתרום לך, אפשר לארגן משהו.

Matoki69

New member
האם המסלול עובר בסינגלים שמוזכרים

פה בהודעה מתחתינו (אדום, שחור, ירוק) ? מה ההערכה של הזמן לדעתך, האם יש מקורות מים באיזור ?

Natz Natz

New member
למה אתה מתכוון למקורות מים...

יש את נחל תנינים שעובר דרומים למושב עמיקם. יש את נחל דליה (מלא בשפכים אם הנני טועה) שעובר בין הר חורשן לבת שלמה... ויש בורות לאגירת מי גשמים לבעלי החיים באשר הם...

shl17

New member
אין מסלול מוגדר בחורשן יש ים

שבילים רחבים (ורוב הסיכויים שתסע רק עליהם) ויש המון סינגלים מלבד האדום והשחור ממפת סש קשה למצוא אותם מרכיבה מזדמנת ודי קשה לתאר איך להגיע בתור פעם ראשונה סע בדאבלים ואם אתה מחפש רכיבה אתגרית (ואתה ביכולת המתאימה) נסה לרדת את שבילי האש שאותם קל לראות

shl17

New member
מקורות מים

יש את עין עמיקם ועין צברים אבל הבריכות קטנות (פחות מעשרים מטר) והמים לא עמוקים (פחות משני מטר) כך שאני לא בטוח אם שווה לרדת לשחות ,ומי שתיה תביא מהבית שלא חס וחלילה תגמור לפרות את המים

Matoki69

New member
האם ...

מה קורה גבר זה ליאור, יש לי את המסלול במפורט כולל מפה, אבל זה אומר שמתחילים מוקדם ביום שישי. דרך אגב כולם מוזמנים. אני אדבר היום עם אדריאן בערב !!!

zest96

New member
מתוקי??!!

מה קורה גזר? גם אני בא... אבל רחוק מידי... לא כדאי להתמסר לאיזור... יש מסלול עלא-כיף כיפאכ במורדות ירושלים ובלטרון...

Matoki69

New member
אין בעיה - כבוד !!!

תן רק פרטים, איפה נפגשים מה עושים כמה ק"מ, זמן וכו' ?? גבבבבבבבבבבבר

zest96

New member
FOR REAL...

הועבר מייל ... בריף: יום שישי , לא נוסעים לחו"ל נשארים קרוב - מצפה מודיעין. אם לא קיבלת תן לי הודעה במייל. [email protected] אני בטוח שקיבלת... אורן

avolcoff

New member
איפה מתחילים את הטיול ובאיזה שעה

אין בעיה - איפה בדיוק מתחיל הטיול ?

anv

New member
נראה פשוט שנצטרף לשאנטי יום שישי

יש הסגות? הערות? רעיונות טובים יותר? המלצות למסעדה? ריח טוב של דאודורנט? חומוס? צ'יפס? סלט? 3 ליטר מים? פנימים? עם ג'יפה או בלי? מתוקנת? בדאבל או בסינגל? יש מצב? אבל מה עם הלימודים? מי לומד בכלל? זה לא פאסה? אתה מכיר אותי? אתם בכלל בפוקוס? קמה מגה פיקסל? וזום? X2 זה קצת לא? וזה יעבוד עד אז? כמה?! טוב די יבשתי....

Matoki69

New member
אני לא יכול ...

יש לי פגישה בבוקר בקשר לעתיד האקדמי שלי ... תואר שני וכו'. אשמח לרכב בצהריים ...

למעלה