הר של בייגעלך
כשר לפסח

Holy Cow4

New member
הר של בייגעלך ../images/Emo26.gif כשר לפסח ../images/Emo80.gif

הר של קניידעלך היה מוכר קניידעלך ליד הרב הראשי כולם ידעו שהקניידעלך שלו היה מתכון סודי וגם אישי בסוף בא מישהו, גילה את המתכון וסגר את המקום אחרי שבוע הוא חזר, היה כבר ליל הסדר ובבית היה לו הר של קניידעלך הגיעה ניידת והוא נעצר הוא לא כל כך הבין במה מדובר בליל הסדר הוא ישב ושתק הגישו לו חזרת בלבד הר של קניידעלך אחרי חצי מאותו ליל סדר איום כתבו עליו בעיתון כל האינטלקטואלים דיברו על גורלו היהודי אחרי שבוע הגיע הרב הראשי הוא התערב באופן אישי הגיע הבייתה שמח לבב ומאושר נכנס לסלון ומצא מולו הר הר של קניידעלך
סוף
חג שמח!!!

בואר

New member
וואו!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

פאנפיק נפלא (אכן, גם זה פאנפיק) מומלץ לפרסם אותו בפורום פאנפיקים...! יקבלו אותו שם בברכה...

הר של קניידעלך אני לא מאמינה../images/Emo163.gif

הדוסים האלה משטלתים על הכל.... חוצפה! אגב.. הר של קניידעלך.. זה ממש ישן.. שנה שעברה מישהו אמר את זה בפורום!!!! אבל נחמד :)

Holy Cow4

New member
חבל רק שלא ידעתי על עצם קיומו ../images/Emo80.gif

של פורום זה בשביל לראות את זה. סליחה אם הרגשת שהעתקתי ממך. אני מתנצלת בשמי, בשם עם ישראל, ובשם רוני "סופרסטאר".
אני כל כך מתביישת בעצמי עכשיו
. יום טוב ומוצלח!

MiToOsH

New member
כן כן כולך ההעתקה!! ../images/Emo104.gif

גם ה"יהלי תעשה לי אולסטאר" היה בחתימה שלי לפני שהוא היה בשלך.

ווא וואאאא.. ../images/Emo168.gif

אני קורא אותכם לסדר
אז מה אם העתיקה
היא חברה לפורום

DrKasperrrr

New member
חחחחחחחחחחחחחח

איזה חנננההההההה יאללה חרם על הפרההההההההה סתם סתם נו ביי

Holy Cow4

New member
סבבה ../images/Emo11.gif ../images/Emo80.gif

אולי לקחתי גם את האייקון של הפרה למישהו? אולי מישהו קרא לעצמו פרה מתישהו? אני באמת לא רוצה להעתיק ולקרוא לי פרה. באמת שלא... לקחתי את ההולי מאיפושו? אולי לקחתי את המילים שאני משתמשת בהן כרגע מאיפושו? סליחה, מיטוש, את השתמשת לפניי במילה "משתמשת"?! אני באמת מתנצלת לא התכוונתי. יש לדעת שלאנטיסוציאלים יש סף התעצבנות לא גבוה במיוחד (לא רציתי להשתמש בנמוך בגלל שאני חושבת שראיתי את דרקספררררר כותב את זה בתגובה אחת, ופשוט לא רציתי להעתיק)!

ממממממממ תחלס ../images/Emo4.gif ../images/Emo168.gif

הפרה כבר שייכת למישהי
חחח אבל אנחנו צוחקים

חחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo103.gif

מה שחשוב זה שלא לקחת ללב... חח סתם! ואי הדבר הראשון שעולה לי לראש כשאני רואה אניסוציאלית זה אינסטלטור...

Holy Cow4

New member
אנטיסוציאלית זה בערך כמו אינסלטור

רק שאני מראה בכוונה את החריץ לכולם
!

למעלה