השאווקי 1 הזה...

עוד 1ת

New member
השאווקי 1 הזה...

למה הוא לא ZZ מגולגלתי?!?!?!25ש'...ברצף ובדבקות... יותר משבעל הבית סובל<מהבעיה שאין לה תקנה> סובלים השכנים:) תרגיעוני! יש מבינכם המזדהים איתי או עם שכניי? גם לכם קורה?-התמכרות לשיר/אלבום/זמר...????????יש לכם טיפול מנע?או לזרום עם הבעיה עד יפרוץ שוואקי חדש לשוק?אגב,תופעה זו תקפה על שוואקי 1 לא על 2.כך שיתכן שיבוא 3 והבעיה תמשיך או תתעצם.מה עושים????? נ.ב.ההתמכרות יוצאת להפסקות ביניים בספירה ובימים אלו.

עוד 1ת

New member
בקשתי עיון?

רוצה הזדהות למצבי או פתרון אחרי העיון.למה סתם לתקוע תגובה?

בקשר לשכנים...

אפשר פשוט או לעבור ל"אוזניות" או לאטום את החדר כמו "אולפן" . התמכרות?!?!?! אין דבר כזה במוזיקה, וזה קורה אם בכלל כתוצאה משיעמום "כרוני" בקיצור אין מושג שכזה.

עוד 1ת

New member
אוזניות?לושיך!

אני צרכה הד...משו עוצמתי.משועוממת?לא.מכורה?כן,ויש מציאות כזו!

יש לי גם התמכרות

לאלבום אוהבי ה` של מרדכי בן דוד ובגדי, והפיתרון הכי טוב ללא זז מהגולגולת הוא להמשיך לשמוע אותו, חוצמיזה עד שיש אלבום חסידי אחד שאני אוהב אותו אז שאני יפספס אותו? לא חבל?

עוד 1ת

New member
אז תאומר ללא רחם על השכן

עם רחם בפול ואליום.אגב,תן פרוט על התמכרותך.אוהבי ד`?ויסידוס?

אוהבי ה`...

דיסקו השלישי של מרדכי בן דוד. בדיסק יש את השירים: וכל החיים, אודך, אוהבי ה`, פרו אנד סינג (אינגליש), הרחמן, לשנה הבאה, קא ריבון, ישמחו. את כל זה אמרתי מזיכרוני הקט. דיסק משובח להפליא מי שלא מכיר אותו לא הייתי מדבר איתו כלל ועיקר.

אין לי מושג. לי יש את התקליט הישן

הגדול שיצא לפני המון שנים. לדעתי שווה לבדוק בחנויות גל-פז או נועם שאחד מהם בטח הוציא את הדיסק. אני יכול להבטיח לך "התמכרות" לשירים האלה. אישית אני אוהב במיוחד את השיר "אודך ה' אלוקי" שלדעתי האישית הוא השיר היפה ביותר של מ.ב.ד.

מתנדב

New member
זה דיסק מיוחד מאוד...

יש לי את הדיסק הזה, והוא משהו מיוחד, אני ממליץ לך לשמוע אותו...

מתנדב

New member
וזה שמות השירים שיש בדיסק...

וכל החיים אודך אוהבי ה' l'r rather לא תבושי ישמחו קה ריבון הרחמן איזהו מקומן לשנה הבאה

אוהבי ה`...

דיסקו השלישי של מרדכי בן דוד. בדיסק יש את השירים: וכל החיים, אודך, אוהבי ה`, פרו אנד סינג (אינגליש), הרחמן, לשנה הבאה, קא ריבון, ישמחו. את כל זה אמרתי מזיכרוני הקט. דיסק משובח להפליא מי שלא מכיר אותו לא הייתי מדבר איתו כלל ועיקר.

למעלה