השאלה הבאה שלי - והכי חשובה...

אניהו

New member
השאלה הבאה שלי - והכי חשובה...

כל שיחה אני אומר לה..."תמיד תיהי נינוחה" "תמיד תני כבוד לאנשים" "אף פעם אל תעשי משהו שאת יודעת שיש סיכוי שתתחרטי עליו" או לחילופין לא להתחרט על מה שעשיתם...ומפה שאלתי: אילו יכולתם לחזור לרגע מסויים בחיים שלכם.לשעה או ליום.להחלטה או לתגובה כזו או אחרת...ולשנות את אותו הרגע. לאן הייתם בוחרים לחזור ומה הייתים משנים שם? לגביי....אני הייתי חוזר 7 חודשים אחורה לשיחה יפה בצ´אט ומרים טלפון אחד שיכול היה לחסוך לי הרבה כאב כעת וגם...תחושת החמצה שקיימת. האם רחוק מהעין זה רחוק מהלב? אני מקווה. שלכם.אניהו.

אופה3

New member
הייתי חוזרת חמש שנים אחורה ולו רק

כדי להגיד לדודתי שנפטרה באותו הערב, עד כמה אני אוהבת אותה, ידענו שזה היום, ספרנו את השעות שנותרו, אבל בכל זאת, הייתי כל כך שקועה בלתת לה כדורים ולהזריק לה מורפיום, שאולי שכחתי להגיד לה כמה אני אוהבת אותה, זה הרגע שהייתי חוזרת אליו, ולא כדאי לשנות את רוע הגזירה, כי זה לא ניתן זה כתוב למעלה, הייתי רק רוצה לחזור ולהגיד לה שאני אוהבת אותה. האופה

אניהו

New member
מעשים מראים על אהבה

ואת הרי נתת לה כדורים ותרופות כי אהבת אותה.עי רצית עוד מעט זמן איתה. האמיני לי ...היא ידעה.במקום לומר מילים פעלת במעשים.הלוואי ויכולתי להמיר חלק ממילותיי במעשים.

אופה3

New member
אניהו אני יודעת שהיא ידעה, היא באה

בחלום, היא נפטרה ב 12:45 בלילה, והיא באה באותו הלילה אחרי שקברנו אותה לחלום של ביתה הגדולה, אני כל הבוקר צעקתי שאולי לא טיפלתי בה, שאולי לא עזרתי לה, והיא הגיע ואמרה שעזרתי לה.אבל בכל אופן אני מצטערת שלא אמרתי לה שאני אוהבת אותה.האופה

לחזור אחורה ?

כל כך לא. אני מתחרטת על כל כך הרבה דברים שעשיתי במשך החיים הלא כל כך ארוכים שלי. מתחרטת על כל כך הרבה משפטים שאמרתי, כל כך הרבה מעשים שבצעתי, כל כך הרבה החלטות שלקחתי. וכואב לי. כואב לי על כולן, על כל אחת ואחת שהייתה שגויה. אבל לחזור אחורה ? לעולם לא. אני מעדיפה להסתכל אחורה ולחייך. להשאר עם קצת קצת תקווה בלב ולהאמין ש"מחר שוב יגיע יום חדש..." כלום לא הייתי משנה. דבר.

מיקי 35

New member
שני דברים...

האחד... לפני 14 שנה עזבתי את לימודיי במוסד ידוע... הייתי ממשיך היום השני... לפני 9 שנים... לא הייתי מתחתן...

הייתי...

חוזרת 11 וחצי חודשים אחרוה לךאוגוסט שנה שעברה... או אם היה אפשר אז 20 שנה אחורה...

Y A E LY

New member
אני הייתי חוזרת

ליומולדת שלי לפני שנתיים- היום בוא נאלצתי להוכיח את עצמי ויותר מזה נאלצתי להוכיח את עצמי כבנאדם שטוב לו ושמקרין שימחה- בכדי להוכיח את עצמי בצורה שקרית נאלצתי גם לשקר מילולית. הייתי חוזרת לאותו יום ולא מוכיחה את עצמי ולא גורמת לאנשים לצפות ממני לדברים בלתי אפשריים- כל החיים שלי היו שונים אבלי היום הזה!!!

r o n i1

New member
ליום שחברתי

התאהבה במי שאני אוהבת.....או ביום שאמרתי פעם למישהו שאני אוהבת אותו ומאז הוא התעלם ממני

shirbell

New member
כל כך הרבה דברים ורק שניים חשובים

הייתי חוזרת לכל כך הרבה רגעים בחיים ומשנה אותם אבל שני הרגעים שהכי חשוב לי לחזור אלהם *לרגע שבו התחלתי להצליח... נשמע מוזר אני יודעת. אבל ברגע הזה התחילו לצפות ממני לכל כך הרבה דברים שאני פשוט לא מסוגלת... * יום לפני שהוא חזר לצבא... לא כדי לעצור את מה שקרה... רק בשביל להפרד להגיד לו שאני אוהבת אותו כל כך ואולי לתת לו את כל המכתבים שכתבתי פה ועוד הרבה אחרים... אבל חבל לבכות על מה שלא קרה עדיף לנסות להמשיך ולעשות כל מה שאנחנו מסוגלים בצורה הטובה ביותר לא שווה לבזבז זמן על להתחרט...

האילתית

New member
הייתי חוזרת לתקופה

שנפרדתי מהחבר האחרון שלי ומשנה את זה. לא רציתי להיפרד ממנו, זה היה מתוך לחץ חברתי... סתם בלגן... סיפור ארוך וכואב.. חבל שנפרדתי ממנו... עד היום אני מצטערת על זה...

נער פלא

New member
נר שביעי ( אין אייקון של חנוכיה)

אני הייתי חוזר לאותו יום שביעי של חנוכה.. אבא היגיע לראות אותנו בפעם האחרונה בחייו... לשיר איתנו על הניסים .... או את השיר מעוז צור ישועתי אני לא הייתי שם .... בבוקר קברנו את אבא.... לא הייתי שם בכדי לאמר לא סלחתי לך ...... לא הייתי שם בכדי לבקש את סליחתו ....... לאותו יום .. אני רוצה לחזור... אפילו שנתיים לאחור, ולו בכדי למנוע ממנו את כל הייסורים ולו רק בגלל זה . תנוח על משכבך בשלום אבא כי אני סלחתי לך . אני מקווה שמלמעלה אתה רואה כמה אני נקרע.. בוכה .. וכואב את האבא שאולי לא סלח לי

ה מוזה

New member
גלגל הזמן אינו סב לאחור ...

לו היינו יכולים לסובב הגלגל לאחור ..לא היינו לומדים מטעויות שלנו ושל אחרים. יש כאב שלא עובר ,יש פגיעות שמותירות צלקות , יש טעויות שהמחיר הוא קשה מנשוא . חשוב לשחרר את העבר .. ויש דרך אחת לשחרר כאב או לרפא צלקות של הלב - דרך הסליחה . וטוב שבחרת בדרך הזו .. סליחה של הלב ,סליחה של הנפש במקרה הזה משחררת שניים ..אותך ואת אביך ז"ל..אין לי ספק שהוא חש את עומק הכאב ואת ההקלה שבסליחה. אי שם בשמי הלילה ינצנץ לו כוכב מואר יותר באור הסליחה. ברוך הבא
לפורום.

מיכלכהן

New member
אני

הייתי חוזרת שלושה חודשיים וארבעה ימים אחורה ואומרת לניר שנהרג יומיים אח"כ, כמה שאני מעריכה אותו וכמה שהוא אדם יפה וטוב. והייתי מחבקת אותו ואומרת לו תודה על שאני מכירה אותו. זהו

למעלה