השאלה הבלתי נמנעת...שבוע לפני...

Reshefgarcia

New member
השאלה הבלתי נמנעת...שבוע לפני...

מי לדעתכם יהיו הקבוצות ה"זוכות" בקטגוריות הבאות : 1)אלופה 2)משתתפות הסופרבול ( 2 קבוצות) 3)הקבוצה המפתיעה 4)הקבוצה המאכזבת 5)הקבוצה הגרועה למען ההגינות,נחזור על השאלון בשבוע 8,אמצע העונה,שם תנתן לכל אחד הזדמנות לשנות תשובות.... התשובות שלי : 1) פילדלפיה איגלס 2) פילדלפיה איגלס נגד אינדיאנפוליס קולטס 3) וושניגטון רדסקינס 4) גרין ביי פאקרס 5) כרגיל...אריזונה קרדינלס... יאללה תורכם.... לא חייבים לתרץ...לא חייבים להסביר... רק לענות... NOW LETS PLAY SOME FOOTBALL

Ilya T

New member
אוקיי, הנה שלי:

אלופה- מינסוטה סגנית- קולטס הפתעה- ג'קסונוויל אכזבה- פאטריוטס הגרועה- 49ers

ofribecker

New member
ושלי...

1) אלופה Kansas City 2) סגנית Minnesota 3) הפתעה Cincinnati 4) אכזבה Philadelphia 5) גרועה San Diego

puppi

New member
ושלי

אלופה - אינדיאנפוליס סגנית - סיאטל הפתעה - סן פרנסיסקו (אני טיפוס אופטימי...) אכזבה - ניו אינגלדן גרועה - סן דייגו

gadotmi

New member
תשובה ל PUPPI

כל הכבוד על התעוזה. לא בטוח שהיית שם כסף על הימור כזה (אני מתכון, כמובן, ל 49ers). יכול להיות שמי שמתגורר באזור היבשת החמישית, קצת יותר אופטימי מאיתנו שנמצאם בארץ הקודש ותמיד יותר פסימיים, מי יודע.....

H20Knick

New member
ושלי

1. קולטס 2. איגלס 3. גיאנטס 4. רדסקינס 5. סן דיאגו

Ilya T

New member
מה דעתכם להרחיב גם לאלופות בתים?

הנה הבתים למי שלא זוכר. והנה הבחירות שלי: AFC East- פאטס AFC South- קולטס AFC West- דנבר AFC North- פיטסבורג NFC East- פילדלפיה NFC North- מינסוטה NFC West- סיאטל NFC South- אטלנטה וה- Wild Cards: NFC- גרין ביי וקרולינה AFC- ג'קסונוויל וטנסי.

gadotmi

New member
כל הכבוד !!!

אטלנטה ?????? כל הרשימה בסדר גמור ויש הגיון, אבל אנלנטה ???? נו באמת...... יש כמה שישמחו, אבל אני חושב שזה הימור פרוע.

Ilya T

New member
למה לא

אני מאמין גדול ההפתעות, סך הכל אחד מהבתים היותר שוויוניים בליגה. חוץ מזה אני עדיין נמצא תחת רושם של יכולת של ויק ב- Madden 2004...

טוב אז גם אני

אלופה: COLTS סגנית: סיאטל מפתיעה: GIANTS (הלוואי, הלוואי) מאכזבת: EAGLES (הלוואי, הלוואי) חלשה: BEARS

gadotmi

New member
אמן

לפי הציניות הוא כנראה מתכוון אמן למאכזבת. כמו שנאמר במקומתינו - אין שמחה כמו שמחה לאיד.

Yo-man

New member
הגיע תורי

אלופה: פילדלפיה סגנית: טנסי הפתעה: קליבלנד (go Jeff) ואטלנטה אכזבה: ניו-יורק ג'יינטס גרועה: דטרויט (מה יש לכולם מסן-דיאגו ?)

Reshefgarcia

New member
אכזבה????

המממ... מעניין אותי לדעת איך אתה קורא לג'ייאנטס אכזבה? בשביל אכזבה צריך שיהיו ציפיות להתבוססות על הצלחות משנה שעברה... והצלחות לא היו לג'ייאנטס שנה שעברה... אז מה? הצלחות על חשבון QB זקן שלא עשה כלום כבר שנתיים חוץ מלזרוק INT פה ושם... או על חשבון QB צעיר שלא ממש הוכיח עדיין כלום... חוץ מזה שיש לו פוטנציאל לזרוק איזה INT פה ושם... מעניין... סתם הסתקרנתי...

H20Knick

New member
thats what i was going to say...1

even though im a giants fan, i dont think you can call the G-Men a disapointment at the end of the season (if they disapoint) because the expectations arent high. if they win 4 games this season people on sportscenter will say "will they improved..." . so i say the giants win 7-8 this season, and we'll call that a surprise.1

Yo-man

New member
תגידו, מה הבעיה ?

להתאכזב מקבוצה זה לא רק מספרים וסטטיסטיקות. עם רכש של QB מנוסה, ו-First Draft Pick אתה לא יכול שלא לבנות צפיות מהקבוצה. זה שהם לא היו מוצלחים בעונה שעברה בגלל בעיות הנהגה לא הופך אותם לקבוצה כל כך גרועה. ולדעתי הצפיה הגדולה משני ה-QBs המדוברים האלה היא שתביא לאכזבה. אם רק מספרית אתם שואלים לגבי אכזבה אז מיאמי יאכזבו (יו, איזה הימור...אני ממש חי על הקצה
)

למעלה