השאלה הבלתי נמנעת.. פאראשוטס או A RUSH OF BLOOD..? אני כרגע לפחות מעדיף את פארשוטס.
G gushi New member 17/7/04 #1 השאלה הבלתי נמנעת.. פאראשוטס או A RUSH OF BLOOD..? אני כרגע לפחות מעדיף את פארשוטס.
D Drorrrrrr New member 17/7/04 #2 היה סקר על זה כנס לארכיון הסקרים. אני לא מכיר את פרשוטס אז מן הסתם אני אבחר ב- rush.
C coma garden New member 17/7/04 #3 מה זאת אומרת לא מכיר את פרשוטס?! אם השירים: Don't panic Shiver Spies Yellow Trouble(!) לא מוכרים לך,זה לא טוב~!
מה זאת אומרת לא מכיר את פרשוטס?! אם השירים: Don't panic Shiver Spies Yellow Trouble(!) לא מוכרים לך,זה לא טוב~!
C coma garden New member 17/7/04 #4 נו טוב אבל מכיוון שצירפתי את עצמי לפורום,כי אפחד לא אמר לי ברוכה הבאה(לא מחלקים פה פרחים או משהו?) אני אומרת ש A rush of blood אפילו אם זה רק בגללThe Scientist
נו טוב אבל מכיוון שצירפתי את עצמי לפורום,כי אפחד לא אמר לי ברוכה הבאה(לא מחלקים פה פרחים או משהו?) אני אומרת ש A rush of blood אפילו אם זה רק בגללThe Scientist
D Drorrrrrr New member 17/7/04 #5 אני מכיר את השירים האלה אבל אין לי את פרשוטס, ככה שאני לא יכול לומר איזה אלבום אני יותר אוהב .