השאלה היא:

my BEND

New member
השאלה היא:

היי כתבתי את השירים ואת המילים\פירושים בתוכם שאני לא מבין לגמרי. מה פירוש המילים מתוך : 1.bullet proof i wish i was-surrogate 2.airbag-jacknifed juggernaut 3.airbag-intastella burst 4.let down-it always ends up drivel 5.fitter happier-employee contemporaries 6.no surprises-landfill 7.morning bell-sllipy jack the fire drill 8.knives out-bloated 9.נגמר תודה לאל דרך אגב אני זה שלא ששלח לך את המכתבי תחינה לעזרה האלה ועדיין אני לא יכול להכנס למאמר הזה שבקישור של המאמרים...

my BEND

New member
אולי .. ../images/Emo18.gif ../images/Emo46.gif

יש אבל מה שכתבתי לא מופיע בו חוץ מזה במקום שתנסה להוביל אותי לפתרון בדרך הקשה פשוט תעזור לי ותפרש את המילים !

אני יודעת אנגלית די טוב

וכמעט כל המילים שכתבת מוכרות לי, אבל הצירוף שלהם ממש לא מובן לי. חלק מהקסם של הלהקה?

Her Circulation

New member
.

4. תמיד מסתיים בשטות ( נשמע ונראה לא טוב בעברית) 1. תחליף פחות טוב...נחות. 6.מזבלה 7. פייר דריל הוא תרגול התנהגות בעת שריפה. באשר לכוונת המשורר..קשה לפרש את השורה הזאת כשלעצמה מבלי לפרש את כל הבית. 5.תרגום ישיר מאנגלית - עובד בן גילו. 9. TO BLOAT - לנפח, מנופח. 3. פיצוץ בין כוכבי 2. לא זוכר. ושוב, קשה לפרש (מעבר לפירוש ישיר מאנגלית ) את מה שבקשת מבלי להתייחס לשאר הטקסט.

למעלה