השאלה היומית (בעיקבות תמונותיו של

השאלה היומית (בעיקבות תמונותיו של

גרב) מהו זיכרון הראשון שלכם שקשור באחים שלכם? באחי- אני זוכרת את החיקוי שהייתי עושה של אמא שלי הולכת בקושי עם בטן ענקית- והייתי אז בת 4. ועם אחותי- ארוחת ערב שבה סיפרו לנו ההורים שלי שאמא שלי בהריון. ויש עוד המון זיכרונות משותפים- אבל אלו הראשונים מכל אחד ואחת. ומה אצלכם?

ימי נוסטלגיה ../images/Emo188.gif

אני הכי זוכרת את העובדה שתמיד פחדתי מתמונה בצבע אפור שהייתה על הקיר בחדר של אחותי, ואני הייתי שם ואחותי, ובגלל שזה היה בצבע אפור שחור כזה, זה נראה היה כמו צללית וחשבתי שהיא מכשפה ונורא פחדתי מהתמונה הזאת, היו לי כל כך הרבה סיוטים ממנה ואני זוכרת איך היא ניסתה לשכנע אותי שזאת היא והיא לא מכשפה או מפלצת.

אני זוכרת שהיא נולדה

ונסענו עם אבא לבית החולים לראות את אמא ואותה, והבאנו לאמא פרחים. עמדנו ליד החלון של חדר התינוקות ואחות הרימה אותה, ואני זוכרת שהיא צרחה. אני זוכרת גם שהיא הגיעה הבייתה ושכבה בעריסה, ושאלתי את אבא מה יש לה בפופיק והוא ניסה להסביר לי ולא ממש הבנתי. אני זוכרת גם שראיתי שאין לה שיניים ואמא הסבירה לי שהם עוד לא צמחו, ושאלתי אם יש לה לשון. אחרי חודשיים עברתי מסלול דומה עם הבת דודה שנולדה. משום מה, אני לא זוכרת לא את אמא ולא את הדודה עם בטן גדולה.

ספירלי1

New member
וואלה אני לא זוכרת!!!!

ב"ה יש לי המון זיכרונות עם אחותי, שהלכנו לגן בפעם הראשונה ביחד אבל בעיקר ששיחקנו המון ביחד , מהאחים שלי אין לי בכלל! רק זכרונות מאוחרים...!

למעלה