השאלה היומית: מהו סבון הכלים המועדף עליכם?

השאלה היומית: מהו סבון הכלים המועדף עליכם?

יש לי חיבה עזה להדחת כלים ידנית ועל כן אני בררנית מאד בכל מה שנוגע לסבון הכלים שלי. לאחר ניסיונות מרובים בחרתי ללא כל ספק ב... (תופים) (מצלתיים) (חצוצרות) פרי צהוב!|סגדש| ריח לא רע, מסיר לכלוך בקלי קלות, השריה קצרה ומעט שפשוף וגם מחבת טיגונים שמנונית יוצאת כמו חדשה. יופי של מוצר וניתן למצוא אותו במבצע פעמים רבות, כך שאני מוצאת עצמי אוגרת בקבוקים. חסרון - אוייב הלק האדום. הוא פשוט מקלף לי את הלק ואני נראית איום ונורא על בסיס קבוע. אבל מה זו ציפורן מקולפת מול צלחת מבריקה?! מהו סבון הכלים שלכם?

עצבת

New member
הסבון שלי כבר שנים הוא פלמוליב הירוק

לא מחליפה אותו בעד הסבונים המיוחצנים.... קצת אקונומיקה בכלי הסבון פותרת את הליכלוך הקשה ביותר.

מורן155

New member
אני איתך.. גם אוהבת מאד את הפרי הצהוב... אבל

לאחרונה שינו לו את הריח וזה מרגיז.... ריח פחות טוב לטעמי.

חיה ב

New member
אני בעד סבון כלים שיש בו 37% בפאלמוליב יש

כלים גדולים, סירים וכדומה, או כאלו שעמדו על השיש והתיבשו, אני שופכת פנימה קצת סבון ועליו מים ונותנת לזה לעמוד זמן מה ואחר כך קל קלותו לנקות ולשטוף. את החומר ניתן לדלל קצת עם חומץ פשוט (5% סינטטי עלות עד 4 שח) ואז הכלים גם יבריקו, אני ממליצה לכל הצרכנים להחליף חומרים בחומץ . חומר הברקה למדיח - יקר , החומץ זול ועושה את העבודה. חומר ממיס אבנית לקומקום (רעיל) - לשפוך קצת חומץ לחמם או לתת לעמוד, יעשה את העבודה ולא רעיל, הריח מתפוגג בשניות. עם בקבוק ספרי שיש לי מלא בחומץ אני מתיזה על חלונות המקלחון ומבריקה, גם את שאר החלונות והמראות. המון שימושים. עם סבון כלים בבקבוק ספרי מעורב במים אני מתיזה על צמחים שנתקפו בכינמת ואז שוטפת במים, זה עוזר. אשמח לשמוע רעיונות נוספים באם יש.

אני מוסיפה חומץ למכונת הכביסה

בעיקר בלבן, זה פשוט מבריק לי תבגדים וגם מנקה בדרך את האבנית. ועוד שחומץ אינו מזיק לבגדים ההפך רק עוזר

zlil13

New member
גם אני מעדיפה את פרי, שמתי לב ש

הוא מחזיק יותר זמן שזה אומר שהפעולה שלו אפקטיבית יותר ואז אני לא נצרכת לכמות גדולה. החיים יפים דרך האהבה

Tali1912

New member
אני רק משחת כלים "אמה"

כי כל אישה יודעת למה
פעם בריח לימון ופעם בריח לבנדר.

lori1230

New member
פיירי פיירי ירוק כהה רק הוא ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif מזל

שהמציאו אותו

גאמי

New member
כן כן פיירי טייל, בדיוק זה שצילמת כאן

והסיבות מגוונות ורבות. פרט לניקוי וכו' יש לו יתרון ענק שגיליתי לפני כשלוש שנים במוזיאון המדע בחיפה. לא צריך להוסיף לו גלצרין להגדלת אפקט הבועות, הוא מדהים, לוקחים חובט שטיח ישן/חדש תובלים בגיגית עם מים ופיירי (אחרי שמוציאים את הבועות הצפות) והילדים שעות יכולים להפריח בועות בגודל מלמיליאן ואף נוזל כלים לא עושה את זה. אחחחח שלכם פיירי יפית...או גאמי יפית או פשוט גלית...יאללה גם הולך. מזל טוב על הפורום מלא החיים, אחלה מקום לשיחות על הרגעים הקטנים של החיים. גלית.

אני מעדיפה את פלמוליב

רק בגלל הריח. אני משתמשת בפלמוליב בריח תפוח והוא הכי נעים לי. (אני מקנאה בך שיש לך לק בציפורניים
)

Rplus2

New member
אקובר

מקציף מעט פחות מהנוזלים ה"רגילים", אבל מנקה נהדר וידידותי לסביבה. גם חומרי הניקוי האחרים שלהם מעולים, וכשיש בבית ילדים ותינוקות זה חשוב במיוחד בעיני.

למעלה