השאלה היומית - עבודות בית

אביבית1

New member
השאלה היומית - עבודות בית../images/Emo35.gif

איזה אתן אוהבות? איזה אתן שונאות? אני אוהבת לתלות כביסה, יש מצבים שאני תולה כביסה וכשהיא נגמרת אני ממש מתבעסת שאין עוד כביסה לתלות. אני שונאת לנקות אבק כי אף פעם לא רואים את האור בקצה המנהרה.

הילית*

New member
תרשי לי להודות שאני לא אוהבת אף

עבודת בית וגם לא בעלולי. עושים כי חייבים וכי חשוב לי שיהיה מסודר ונקי. יש לי עוזרת פעם בשבועיים כך שחלק מעבודות הבית הורדנו מאיתנו !

מאי26

New member
גם אני שונאת את כל עבודות הבית.

אני מסוגלת איכשהו להעביר אותן תוך כדי שיחות בטלפון עם חברות וכאלה, ואז אני לפחות מנצלת את הזמן...

לא כל כך אכפת לי לתלות כביסה ולשטוף

כלים. שונאת לטאטא ולעשות ספונג´ה.

אפרופו עבודות בית - קניות בסופר

סליחה שאני נדחפת אבל ממש ממש חשוב לי לדעת: איך אתן עושות קניות בסופר? עם רשימה? לשבוע או כל שלושה ימים? כשאנחנו הולכים לקניות (למרות שאנחנו עדיין גרים אצל ההורים) אנחנו קונים בעיקר ממתקים ומשלמים 600 ש"ח. אחרי יומיים כבר אין מה לאכול
ושלא תבינו לא נכון - יש לנו רשימה של מה שצריך לקנות... אז איך זה אצלכן? אשמחל לכל טריק חסכוני...

נופר30

New member
עבודות בית

אני בעיקר לא אוהבת לשטוף כלים אין לי בעיה עם נקיון אבל לשמור על סדר זאת בעיה וקניות ? עושה רשימה של מה שחייבים והולכת רק על פי הרשימה ורק לאחר שמילאתי אותה מרשה לעצמי קצת לחרוג וכיצד מכינים את הרשימה? יש לי נייר על המקרר כשכל פעם כשנגמר משהו רושמים ויום לפני הקניות אני פותחת את כל הארונות ועושה השלמה

Aאלינור

New member
אנחנו עושים קניות בנט-סל

כך שבאמת אפשר לעמוד בכל פיתוי אפשרי - כי זה בסך הכל שם על המסך, ואם לא נכנסים לקטגוריה גם לא רואים אותו. דרך אגב, ירקות ופירות אנחנו לא קונים דרך הרשת, אלא אצל ירקן שמחזיק דברים מ-עו-לים!(ואם לא אהבת, תמיד אפשר להחזיר אצלו). בכל מקרה, אני מצאתי שאם את גרה במקום בו הרשת עושה את המשלוחים זה הדבר הכי נוח בעולם. ניתן גם לבנות קטלוג אישי ואז תוך חמש דקות גמרת את הסופר שלך להיום. אנחנו קונים פעם בשבוע, אבל זה עדיין לא אומר שיש מה לאכול. כי אנחנו לא מבשלים כמעט. אז יש תקופות שאנחנו עושים המון הזמנות ממסעדות ורשתות ויש תקופות שאנחנו מתעלים על עצמינו ואוכלים "נורמלי".

אופה3

New member
אלינור ידעת שנט סל, הוא יותר יקר,

מאשר לעשות קניות רגילות ולא בטלפון, אני יודעת כי עבדתי בזה. שבת שלום האופה

Aאלינור

New member
לעומת הסופר "הרגיל" שלנו, ההבדל

באמת אינו משמעותי. וזה חוסך לי את הטרחה, ככה שעדיף וגם כבר קשה לוותר.

POOH*

New member
כרגיל מתגנבת לפורום....

כשגרנו בת"א קנינו רק לפי רשימה. פעם בשבוע לכל השבוע... וזה עבד... עכשיו בקיבוץ, עוד לא לגמרי נכנסנו לשגרה, אבל בנתיים קונים כשצריך מה שגורם באמת לקנות שטויות... אז אולי ננסה לחזור לשיטת הפעם בשבוע עם רשימה.... POOH

אופה3

New member
טלי היקרה כמה עצות בשבילך

קודם כל אני באופן אישי , עושה קניה אחת גדולה של בערך 500 שקל, כולל חומרי ניקוי, ובשרים לכל החודש, ובימי שישי בעלי משלים, גבינות, מעדנים, וכאלה. טריק, זה מה שאת צריכה לקנות, אני נכנסתי לבית עשיתי קניה גדולה כמעט באלף ש"ח, ומאז אני עושה השלמות, פעם בארבע - חמש חודש, אני עושה שוב קניה גדולה. כרגע בגלל שאתם גרים אצל ההורים, אז אתם בטח לא מחושבים ולא יודעים את כל הכמויות שצריך וכאלה.ולהוציא 600 ש"ח בעיקר על ממתקים זה מוגזם. שתעברי לבית משלך, ותצטרכי את כל החומרי ניקוי, בשרים, ירקות וכאלה, אז כבר תהיי יותר מתוכננת. כל טוב האופה

fila

New member
זו לא שאלה של אוהבת אול לא אוהבת

אלא מה מעיק עליי ומה לא אכפת לי לעשות
אני אוהבת לבשל ולאפות ממש מעיק: לגהץ,לקפל כביסה ולטוף את הרצפה כולל קירצוף השירותים והמקלחת... כל השאר פחות מפריע לי..... לגבי הקניות אנחנו משתדלים שזה יהיה מרוכז אחת לשבועיים שלושה ובין לבין בכל יום רביעי או חמישי אחד מאיתנו משלים מה שחסר וזה בעיקר חלב פירות או משהו שאני צריכה לעוגה של שבת..... גיליתי שאנחנו תמיד חורגים מהרשימה שגם אצלי תלויה על המקרר ואני מוסיפה במהלך השבוע....

אופה3

New member
אז מה רק אני חולת ניקיון, אוהבת הכל

כנראה שאני ממש יוצאת דופן, אין לי בעיה אם הניקיונות, ההיפך, יש לי בעיה עם דברים של בלאגן, או אבק, אני יכולה לא לישון בלילה, עם יש לי כוס בכיור, או אבק על המזנון. לא יודעת, אוהבת הכל במיוחד אוהבת לשטוף את הריצפה ואולי אני הכי שונאת, לנקות את המקרר, זה מבאס כל כך הרבה דברים להוציא ולהכניס, אבל גם זה רק פעם בחודש, אז זה לא נורא שבת שלום האופה

אתי@

New member
לא אוהבת את עבודות הבית בכלל ../images/Emo10.gif

בישול זו העבודה הנסבלת היחידה מבחינתי. גם עם קניות אני מסתדרת (אתמול היינו בהצגה "להציל את איש המערות" עם קושניר והיתה לו תאוריה מעניינת בנושא
). את כל השאר אני לא סובלת

שמופית

New member
אתי, איך היתה ההצגה ?

כולם כל כך ממליצים עליה... היא באמת מצחיקה ושווה כמו שאומרים ?

אתי@

New member
מצחיקה מאוד ושנונה ../images/Emo45.gif

נהנינו מאוד
דרך אגב, בסוף ההצגה עלה לבמה זוג מהקהל, והבחור הציע לחברה שלו נישואין. היה נחמד ומרגש, למרות שממש לא הבנתי את הקטע. אבל העיקר שהיא התרגשה. שיהיה להם מזל טוב

הילית*

New member
אתי, אני רוצה להזמין כרטיסים להצגה

הזאת. איפה היא משחקת ? טלפון להזמנות יש לך? תודה מראש

מאי26

New member
הילית, אני יודעת שאפשר להזמין

את ההצגה דרך בית ליסין. הטלפון שלהם: 03-6941111

למעלה