השאלה היומית

מיטללל

New member
השאלה היומית ../images/Emo163.gif../images/Emo178.gif

לפני כמה ימים שוב קרה הנורא מכל. שוב בעל רצח את אישתו והתאבד. שוב. זה תמיד מוביל אותי למחשבות- אז איך זה קורה? איך אהבה הופכת למשהו איום כל כך? לא נתפס. ולהבדיל, אלפי הבדלות, לא פעם ולא פעמים, ראיתי במו עיניי איך אהבה מטרפת הופכת לשנאה מטורפת. אחרי פרידה, כעס, מתח, גועל, רצון לנקמה. שנאה. לי זה אפעם לא ממש קרה. אחרי פרידות קשות היה לי כואב, עצוב, אולי כעס אבל רצון לנקמה? שנאה? כלפי מישהו שפעם אהבת בכל הלב. איך אפשר? למה המרחק מאהבה לשנאה לפחות כל כך קטן? ואיך אהבה הופכת לדברים כל כך נוראים לפעמים?

Piren

New member
סיבה אחת...

הוא השאיר את מושב האסלה למעלה, והיא לא סתמה את הפה לגבי זה

Cobe Anan

New member
זה פשוט כי...

האהבה הופכת אותנו לכל כך חשופים ופגיעים, שכשמישהו אהוב פוגע בנו, זאת פגיעה שלפעמים לא ניתן להתגבר עליה, ואת כל עצמת הרגשות שהיתה לנו בכיוון הנכון, אנחנו צריכים לפרוק, לפעמים לכיוונים מאד לא נכונים..

בשלולית

New member
האמת שאני חושבת שזה..

פשוט כמה רגעים של אי שפיות... רק יומיים לפני ששמעתי את הסיפור שאת מדברת עליו, קראתי במקושרים.. אם אתם מכירים את האתר, כתבה שבחורה פחות או יותר בגילנו, בגילי או בגילכם, כתבה. היא כתבה את סיפור חייה. בגיל 9 אבא שלה ניסה לרצוח את אמא שלה. או יותר נכון רצה להכאיב לה. הוא ירה בה ופצע אותה. ואחרי זה התאבד. וזה סיפור אמיתי שמתואר ע"י בחורה צעירה. אני הזדעזעתי. והיא אמרה שם שאבא שלה אמר לאמא שלה, תוך כדי שהוא יורה בה, "אם את לא תהיי שלי, את לא תהיי של אף אחד!!". זו קנאה. היא אומרת, הילדה, שאבא שלה פשוט השתגע מהמחשבה שאמא שלה רוצה גט. שהיא לא רוצה לחיות איתו יותר. הוא השתגע מאהבה. אני מאמינה בזה. שזה פשוט אי שפיות. זה לא קשור לשנאה ולאהבה. זה אי שפיות שנובעת מכאב בלבד. עצוב. =\

למעלה