השאלה היומית

מיטללל

New member
השאלה היומית ../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

לפני שהקשר הופך לממש רציני.. לפני שאנחנו מגדירים אחד את השני ממש "חבר/ה". לצאת עם כמה בחורים במקביל זה בסדר?... ולצאת עם כמה בחורים במקביל בלי ליידע אותם?....

זה תלוי מאוד.

אם יוצאים עם מישהו וזה רק שאלה של זמן להפוך לחבר/ה אז לא, כי כבר יש משהו בקשר ויודעים לאיזה כיוון זה זורם. אבל, אם יוצאים עם מישהו ואין עדיין כיוון ידוע והקשר מאוד באויר אז כן אפשר, לא מחזיק אתכם כלום (אלא אם הרגשות כבר בשלב זה נמצאים).

yulinka

New member
שאלה מענינת:)

מבחינתי אם אני יוצאת עם מישהו ובמקביל יוצאת עם עוד מישהו אז שניהם כנרה לא יהפכו אצלי לקשר רציני... כי אם אני כן רוצה קשר רציני אז אני אשקיע את זמני באותו הבחור ולא בכמה במקביל טוב קראתי את מה שכתבתי כרגע וזה נשמע מסובך:) אולי אני אחדד..כל עוד לא הגעתי לאינטימיות מסוימת עם הבחור אין לי בעיה לצאת במקביל איזה דייט עם בחור אחר <אבל שוב אם אני עושה זאת זה אומר שכנראה לא ממש התלהבתי מהבחור הראשון ורוב הסיכויים שדייט שני לא יהי שם> בכלל ניסיתי שניה להיזכר האם היה מצב שיצאתי לדייט עם בחור א' ואחרי כמה ימים לדייט עם בחור ב' ואז שוב עם בחור א'... ולא הצלחתי להיזכר במקרה כזה:) או שמתלהבים ויוצאים עם אחד או שלא מתלהבים ועוברים לאחר....אבל אף פעם לא יצא לי להחזיק כמה במקביל על אש קטנה:)

Piren

New member
לא..

ובוא נגיד את זה ככה לכל אלו שכן חושבות שזה בסדר: איך תרגישו (או הרגשתן) אם תדעו שמישהו שיצא איתכן, לא חשב לגביכן ברצינות, אתן כן חשבתן שזה רציני (ואפילו נגיד.. השתחררתן קצת מינית), ואז גיליתן שבכלל שהוא לא מחשיב אתכן כחברה, הוא יוצא עם עוד 2, ומזיין אותן במקביל?

נועם m

New member
בואנה, אתה פשוט פנאט!

אל כל שאלה שמעלים כאן אתה מתייחס כאילו זו מתקפה על המין הגברי! למה הכל שחור ולבן תמיד? איכשהו, תמיד זה יוצא אצלך כ"בחורות הן צבועות ועושות לגברים המסכנים דברים, שהן בחיים לא היו מוכנות שיעשו להן". צא מהסרט! נתחיל מזה, שהקצנת את הסיטואציה לחלוטין.אף אחד לא דיבר על מישהי שיש לה חבר אבל היא שוכבת עם עוד שניים במקביל. מיטל הייתה מאוד ברורה- לפני שהקשר נהייה רציני, לפני שאתם נחשבים "ביחד". עם כל הכבוד, יש הבדל בין מה שאתה תיארת לבין לצאת עם מישהו במשך שבועיים, ולצאת עם עוד אדם במקביל. ועם כל הכבוד, אתה באמת חושב שמישהי תצא עם כמה גברים במקביל אבל לא תהיה מוכנה שאחד מהם יעשה את אותו הדבר? אם כן אז היא דפוקה. אבל מפה ועד להפוך את זה לקטע של "בנות" הדרך עוד ארוכה. אתה מתלונן שנשים מתנהגות בקיצוניות בעניין חוסר השוויון, ולא שם לב שאתה כבר מדבר באותו האופן, פשוט לקיצוניות השניה.

Piren

New member
אני מבין שאת חוסר ידיעת העברית

את מציגה בכל ההודעות שלך בפורום: הקצנת סיטואציה? מעולם לא התנשקת עם בחור לפני שנחשבתם חברים לגמרי? אין בחורים שישכבו עם בחורה גם אם הן לא בקשר? את פשוט מכניסה פה חוקים משלך לגבי איפה הגבול בדיידטים ואיפה הדוגמה שמיטל דיברה אליה נופלת. אין שום דבר רציני בבחור שיצא עם 2 בחורות, ויזיין את שתיהן כי בא לו. וכן, אני באמת חושב שגברים, ונשים, יעשו משהו בעצמם (כמו לצאת עם 2 במקביל) אבל לא יאפשרו למין השני לעשות את זה. זה לא חדש. ואיפה דיברתי פה על מישהי שיש לה חבר ושוכבת עם 2 אחרים? מדובר פה על בחור, שיוצא עם 3 בחורות, ואחת מהן רצינית לגביו, בעוד הוא לא רציני לגביה. את באמת שצריכה להתחיל לקרוא מה שכותבים לך.

נועם m

New member
אני לא קוראת את מה שכותבים לי?!

איפה בדיוק קראת שכתבתי שבחור ששוכב עם מישהי בהכרח גם רציני לגביה? בפעם האחרונה: הכוונה הייתה- כשהקשר עם הבחורה הראשונה עדיין לא רציני. ופה- הפלא ופלא, תמצא שלכל אחד יש את ה"חוקים שלו" במה שנוגע לדייטים. לא רק לי. אז כן, אם יצאתי עם מישהו פעמיים ואני לא בטוחה לגביו, יתכן שאני אסכים לצאת גם אם מישהו אחר. אני לא אשכב עם מישהו כשאני יוצאת עם בחור אחר. אבל זו אני, ואני מודעת לכך שלצד השני עשויים להיות "כללים" לגמרי שונים, אבל ככה זה.

Piren

New member
ההתייחסות היא להודעה הקודמת שלך

שבא את קוראת למצב שאני תיארתי, בו בחור יוצא עם 3, ומזיין 2 מהן בתור "קיצוני", ושונה מהמצב שמיטל מדברת אליו שהוא "אינו רציני". ויופי שלכל אחד יש את החוקים משלו, אבל פה בדיוק מגיע הצורך לפחות להודיע לשני האחרים מה קורה איתם. אני אשתמש באותה דוגמה שוב, בתקווה שהפעם תביני. את יוצאת עם בחור. את רצינית לגביו אבל הוא לא רציני לגבייך. את מגלה פתאום שהוא שוכב עם 2 אחרות בזמן שהוא יוצא איתך. את באמת רוצה להגיד לי שזה לא מזיז לך וזה מותר לו בגלל שלו יש כללים משלו? ועכשיו את גם תמשיכי לצאת איתו, בזמן שהוא מזיין 2 אחרות, עד שגם הוא יהיה רציני? או שהמינימום שאת רוצה הוא שהוא יגיד לך על זה זה עוד לפני הדייטים? (ואני מתחיל להצטער שלא ציינתי במדויק שזה המינימום - לפחות להגיד מה קורה עוד לפני הדייט הראשון)

למה קיצוני..

יש לי בן דודה.. שזה המצב הטבעי שלו... חוץ מזה לםי דעתי לפני שהקשר מתחיל להיות רציני מותר לעשות מה שרוצים.. אבל הוא מגיע לרצינות.. אז צריכים להיות רציניים...

Dark Muse

New member
באמת תום?

היית רוצה שהחבר לעתיד שלך יצא עם עוד 2 במקביל? אתם יוצאים ויש קליק והכל נראה ורוד ויפה, אבל הייי!!! את שניה בתור.

נועם m

New member
תגובה לכולם

אני לא ממש מבינה מה האלטרנטיבה... להודיע עוד לפני הדייט הראשון מה בדיוק "הכללים"? זה לא קצת מאולץ? אני לא אומרת שזה משהו שאני הייתי עושה, אני לא אומרת שזה בסדר אם מישהו אחר היה עושה לי, אבל מה אפשר לעשות?

pain is MY love

New member
בסדר גמור

נכון, אותי זה היה מעליב והיה פוגע בי מאוד אם הגבר שלי היה יוצא עם עוד בחורות במקביל. אבל אני לא יכולה לכעוס על משהו שאני בעצמי עושה.. כי בתוק אחת שרגילה לצאת פה ולצאת שם ולהכיר כל פעם מישהו אחר, שלא בהכרח יצא לי איתו משהו, לא רואה שום סיבה להפסיק את החיים שלי כמו שהם בגלל מישהו שעתידו ביי לוטה בערפל.. מה גם שאם הוא כל כך יתפוס אותי מהרגע הראשון אני גם לא ארצה להיפגש עם אף אחד אחר...

micilb

New member
אמ זה תלוי,

אם מרגישים שיש חיבור ושרוצים להמשיך להיות ביחד אני לא חושבת שמומלץ לצאת עם עוד בחורים
אבל בעיקרון אפשר להיות בתור ידידים..
זה תלוי בסיטואציה ובהרגשה :]

למעלה