השאלה המוכרת
אבל בנוסח מעניין

Ghostmize

New member
השאלה המוכרת../images/Emo27.gifאבל בנוסח מעניין

שלום, רציתי להתייעץ איתכם(כמו כל אחד אחר
) לגבי קניית נגן Mp3.
אני בעיקרון צריך נגן עם 512MB זיכרון ומעלה, כי להכניס את כל השירים שלי בנגן אחד עוד לא המציאו כזה גדול, וגם אם כן זה בכלל לא בתקציב.
התקציב שלי הוא בערך 600 שקל, ומהצצות בזאפ ובנגנים נמכרים נתקלתי כמובן בSandisk, ומהצצה פה בפורום ראיתי שיצא הדגם החדש, הSansa.
עכשיו מצד אחד הנגן הרגיל של ה512MB עולה על הSansa מבחינת ההקלטה, שהחדש לא מאפשר...(רדיו יש לשניהם נכון
) ומצד שני המחיר של הרגיל הוא 555 שח, ושל הSansa 588 שח, שזה אותו דבר בתכלס.
מה עדיף משניהם
ואני מדבר מבחינת הקומפקטיות, הנוחות, (ניסיון שיש למישהו
), עמידות, ואיכות...אם תוכלו לעזור
עכשיו זה לא שאני סגור על Sandisk, ולמשל רואים המון נגנים מהסוג של Prosound של ג'יגה במחיר דומה...שנראים גם יותר קטנים וגם מתחברים בלי חוט למחשב... אני מניח שהחברה עצמה לא משהו, אבל מה יש לכם להגיד(עם הסבר) על הנגנים הללו
וחוץ מכל אלה, יש אולי עוד איזה נגן טוב שניסיתם והוא יתאים בתקציב
(600 שקל אני מזכיר).
מראש!

The Experience

New member
התשובה שלי בטח תהיה צפויה ../images/Emo6.gif

איכות,נוחות,קומפקטיות,אחריות של חברה מכובדת ועוד מלא יתרונות שתוכל למצוא בנגן הSANDISK ה"רגיל" ולא הSANSA כמובן שכולם מדברים על "מראה זול" "איכות הקלטה גרועה" ועוד ועוד אבל המראה ה"זול" הזה גורם לו להיות אחד הנגנים הכיקלים שיש! 7.5 ס"מ אורך ו 39 גרם (כולל הסוללה!) לפי דעתי המצית שלכם שוקלת יותר! (ולמזלי אני לא מעשן אז אני מתרץ לעצמי שיש לי "מצית" בכיס) המכשיר כן מומלץ בחום בתור נגן MP3 ובתור DISK ON KEY וגם בתור רדיו איכותי אבל לא ממש מומלץ ל"אנשי עסקים" בינינו שרוצים להקליט ישיבות ושיחות באיכות טובה
אממ זהו ממני לבנתיים סופ"ש נעים לכולם!

יאיר B

New member
ברשותך, מספר תיקונים

1. האיכות היא אותה איכות בשני הנגנים כי 2. שני הנגנים מיוצרים ע"י אותה חברה - SANDISK. כן שני הנגנים מיובאים ע"י אותו יבואן. לכן לשניהם תהיה אותה אחריות בדיוק. מסכים לגבי הקומפקטיות של הנגן הקטן, אבל אל תשכח שלנגן ה"גדול" (סנסה) יש מספר פיצ'רים בתחום השמע (כמו SRS-WOW ועוד שניתן לראות באתר החברה). כן ניתן להוסיף זיכרון ע"י כרטיס הרחבה וזה ייתרון לא קטן.

The Experience

New member
תודה על התיקונים.

בתגובתי התייחסתי לנושא של ה"קומפקטיות איכות" וכו' לא בהשוואה לנגן SANSA אלא לנגנים אחרים בתחום. לא יודע עד כמה צריכים את "פיצ'רים". אני גם לא ממש נוגע באקווליזרים הנחמדים שיש בו. ולחשוב שלSANSA אתה יכול לקנות כרטיס זיכרון נוסף,לפי דעתי במחיר של הכרטיס זיכרון אתה קונה את הסאנדיסק הרגיל ועושה השוואות לבד
ונהנה מ2 הנגנים

Ghostmize

New member
אז לא הבנתי מה ההמלצה שלכם------>

לגבי הSandisk, וההתלבטות בין הרגיל לSansa, המחירים כמעט אותו דבר אז רק הצורה היא זו ששונה
בלאו הכי שניהם נכנסים לכיס ושמה הם יהיו אצלי. אז אם רק העיצוב מפריד ביניהם...זה לא קריטי. מצד שני קראתי במאמר על "למה לא לקנות נגנים ג'נריים"(למה השם הזה?) שנתתם לו קישור פה בהודעה אחת...שהסנדיסק הוא בעצם ברמה בינונית מינוס. ושאם מעלים את התקציב מ600 טיפה יותר אפשר לקנות משהו ברמה יותר...אבל נגנים כמו אייריבר עולים מינימום 1000...400 שקל זה טיפה יותר? או שיש משהו באמת בסביבות ה800 שקל שהוא הרבה יותר טוב מSandisk ושווה להשקיע עליו? תודה מראש שוב!

Ghostmize

New member
ושאלה נוספת לגבי סוללות../images/Emo27.gif

כיום יש לי איזה 12 סוללות נטענות AA ומטען אליהן של אולימפוס. השאלה שלי נובעת מכך שבנגני האמפי3 הסוללות הן הקטנות יותר, AAA. האם אני אוכל להטעין סוללות AAA נטענות באותו מטען של הAA
מבחינת גודל אולי הAAA רזות יותר, אבל מבחינת הספק הן זהות לא? תודה.

יאיר B

New member
כמה הערות על סוללות

1. הסוללות שלך (AA) לא יתאימו לרוב הנגנים. ברובם משתמשים ב-AAA. 2. ההספקים של AAA נמוכים ביותר מחצי מאשר של AA (למשל: AAA הכי גדול שיש כיום זה 950MAH של GP. בסוללות AAA המקסימום כבר הגיע ל-2500MAH). 3. ברוב המטענים שראיתי - ניתן להטעין סוללות משני הסוגים AA\AAA. 4. במחירים שיש היום - לדעתי עדיף לקנות מטען עם סוללות כיחידה אחת. ההבדלים במחיר לא גדולים במיוחד.

Ghostmize

New member
כמו זה למשל../images/Emo35.gif

P1000 זה קצת חשוד מטען וסוללות ב70 או שזה סבבה? כי סוללות AAA לבד(4 סוללות) של GP עולות בסביבות ה50 שקל... אז אלה כנראה סוללות פחות טובות או חברה מוזרה....

יאיר B

New member
בסוללות נטענות - GP הם המלכים.

אני מכיר את המטען (יש לי אחד דומה). קניתי אותו עם 4 סוללות שכתוב עליהם "כוח טורבו 850". גם אלו 850 ונראה לי שהם אותו דבר. בינתיים הם עובדים. יכול להיות שהם יחזיקו פחות טעינות מ-GP. ההמלצה שלי: אם אתה יכול לקנות GP - קנה GP.

weird dust

New member
בהחלט

סוללות ומטען מצויינים, עובדים מעולה וחזקות מאוד יחסית לנטענות. בטריות מעולות ואני גם מאוד ממליץ עליהן משימוש אישי.

למעלה