השאלה הנצחית.

השאלה הנצחית.

מה עושים כשמאוהבים במישהו כ"כ, והוא פשוט לא רוצה בחזרה? העניין הזה דופק לי את החיים, באמת. מכירים את זה שכל היום מתנהל בכיף, מעולה, פוגשים חברים, יוצאים מהבית, נהנים, צוחקים, טלפונים.... ואז מגיעה השעה המאוחרת הזאת, שחוזרים אחרי יום ארוך, נכנסים למיטה ופשוט בוכים? כי זה מה שעובר עליי בימים האחרונים, כל לילה אני נגמרת. הסיפור שלי ושלו ארוך ומסובך, אבל כרגע אני פשוט לא יודעת איך הוא רואה אותי - בתור ידידה מאוד טובה או בתור מישהי שיכולה להיות יותר מזה? זה פשוט מייאש, החוסר ידיעה הזה..... אבל אם אני אדע שהוא לא רוצה אותי בצורה כזאת, אני אשבר עוד יותר. וזה כ"כ נורא, לבלות איתו את השעות הכי כיפיות של היום, לגלות כמה אנחנו מבינים אחד את השני וכמה טוב לנו ביחד, ואז לסיים את זה בדיוק כמו שסיימנו את אתמול - כרגיל - וכל השמחה והאושר הזה הולך קיבינימט. איך אני אמשיך להחזיק איתו כזה קשר כשאני בעצם רוצה אותו? ולמה זה חייב להיות כזה מסובך ומעצבן? הייתי חייבת לשפוך.

לא יכולה לעזור ../images/Emo4.gif

רק להגיד שאני מבינה
.

lollapalooza

New member
לנסות.

כי לעולם אי אפשר לדעת מה יצא מזה. ואם הוא לא רוצה ואת יודעת שאין סיכוי לשנות את זה, להפסיק את הקשר. זה אולי נשמע בוטה או קיצוני, אבל למה להמשיך קשר שעושה לך רע?

מה עושים?

מסתכלים למציאות בעיניים. בינתיים את שבורה כי לא נענים לך, אבל לא בודקת אם מוכנים להיענות לך כי את חושבת שתשברי עוד יותר אם יגידו לך לא. מה שאת לא שמה לב הוא שבדרך שבה בחרת להתמודד - קרי להישאר בספק - מקבעת את שברון הלב שלך ולא נותנת לך לזוז. בדרך השנייה, זו שאת חוששת ממנה שתשבור אותך עוד יותר, לפחות יש לך סיכוי או סיכוי להיענות או סיכוי להשבר, אבל אחר כך להיות יכולה לזוז משם. ככה את רק נשברת בלי שום סיכוי להתקדם משם הלאה לשום כוון. אז אולי זה פחות "נורא" ממה שאת מדמיינת שיהיה לך אם "לאו" אבל זה הרבה יותר ארוך בזמן.

Charmed Gal

New member
מכיר. ../images/Emo4.gif

ובאמת שאין מה לומר, אני מניח שפשוט לומדים לחיות עם זה. אבל לפחות יש לך עוד סיכוי, לכי תנסי, כמו שיעל אמרה, אל תשברי עוד בטרם עת... כשתגיעיע לגשר, תחצי אותו.

למעלה