השאלה הקבועה לעונה זאת

השאלה הקבועה לעונה זאת

איזה זוחלים אתם מתכננים להרבות בעונה הקרובה? תמונות של הזוגות יהיו נחמדות ואפשר להוסיף עוד פרטים לגבי הנחשים עצמם ואיך אתם מכינים אותם לריבוי.

bendj123

New member
יש לי מתכדר רווק,נאה ומסודר בן 11

היה נשויי איזה 4 שנים אבל עקב אילוצים נאלצו הזוג להתגרש..... אז אם המתכדרת שלך בקטע.....אפשר שהוא יבדוק מה הסיפור שלה.......

bendj123

New member
ואללה אני מקווה שבסדר :)

אל תדאג אני בא לקחת אותו, אם לא בסופ"ש הזה אז בתחילת שבוע הבא בטוח אני יתקשר אלייך כבר נדבר

snakeman404

New member
הוא בסדר גמור,

הוא אצלי כבר הרבה זמן..

Itamar Levy12

New member
בתכנון

לאופרדים. קינגים קלי'. גופרים. בסימן שאלה(של אם בכלל לנסות, תלוי במצב של הנקבה צריך לראות אותה): כרכני טקסס במופע לאוסיסטיק. כרגע הזעמנים בתרדמה(הלאופרדים יצאו מתקופת קירור של חודש) שתיהיה במשך שלושה וחצי חודשים, בטמפ' של 11-14 מעלות ובאיזור חשוך. באמצע מרץ אני יתחיל להעיר אותם ויעלה תמונות. חג שמח, איתמר.

Sprite2k

New member
אצלי משהו קטן :)

בעוד חודש אני מזווג את הבואה הזכר שלי עם נקבה של חבר. נקווה להצלחה :)

רן333

New member
פיתונים מתכדרים

זה מה שאני מתכוון להרבות בעונה הקרובה. אני מתכוון להפגיש בין נקבה אחת לשלוש נקבות (עוד לא החלטתי) עם הזכר הפעיל שלי, שהוכיח את עצמו בשתי עונות קודמות. **הנה** תמונה שלו, והנה דוגמאות לתוצאות המעשים שלו ב-2005: **אחת**; **שתיים**. את ההפגשות אני מתכוון להתחיל בסוף החודש (עוד מעט), ולהמשיך בהן עמוק לתוך הקיץ, אם יהיה צורך. תנאי הטמפרטורה שבהם אני משתדל להחזיק את הנחשים עכשיו, ולאורך החורף כולו, הם בערך כאלה: טמפרטורה של עד 28C בצד החם של הכלוב, ובסביבות ה-25-26C בצד הקר. זאת ביום. במהלך הלילה - ירידה מסויימת של הטמפ', שנותנת כ-25C בצד הקר וכ-26-27 בצד החם. לפעמים, בגלל קשיים טכניים, זה לא יוצא בדיוק ככה, אבל זה הכיוון. במהלך הקיץ, אגב, החדר שבו מוחזקים הנחשים מתחמם אל מעבר לטמפ' הנ"ל, ומגיע ל-30-31C בימים חמים. מהסיבה הזו, הנחשים חווים ירידה בטמפרטורות בכניסה לחורף, וזאת גם אם אני לא מתכוון לייצר ירידה כזו. כדאי אולי להעיר גם שנקבות שנמצאות אחרי הביוץ ולפני ההטלה מקבלות גישה לאזור חם יותר מהמתואר לעיל: 30C-32C. שלוש הנקבות המועמדות לריבוי השנה הן אלה שהטילו ב-2005. כאמור - לא החלטתי עדיין כמה מהן משתתפות בזה השנה.

omer356

New member
אני מתכוון להרבות...

אני מתכוון להרבות את הלטיקואדות שלי(הנקבה כבר עם ביצים...) לאופארדים. אנולות ירוקות(ביינתיים נצפה זיווג) וזהו.. בערך.

naja

New member
אצלי הבואות כבר התחילו.

אני אנסה להרבות שתיים מהנקבות. בנוסף אני אנסה להרבות חנקים קנייתים, פיתוני צ'ילדרן ופיתוני דם.

snakeman404

New member
גם הבואות שלי,לפני חודש בערך..

בהצלחה עם הפיתוני דם.. אם יצא משהו אני אשמח לדעת האם אתה מוכר..

Omriev

New member
מקווה שתצליח אם הדם והחנקים

לא היא ריבוי של פיתוני דם בארץ נכון?

למעלה