השאלה השבועית בקשר לנעליים

Her Circulation

New member
השאלה השבועית בקשר לנעליים

אני מעוניין לקנות נעליים ( בארץ ולא דרך האינטרנט כי המשלוח יקר מאוד ) נעליי ספורט, או לפחות נעליים סבירות לספורט. אלו חברות מיצרות נעליים ללא מרכיבים מן החי ? תודה

דורמון

New member
יש כמה..

הרעיון הוא לעבור מאות חנויות נעלים ואלפי מוכרים מבולבלים שלא יודעים מהחיים שלהם כלום ("נעלים בלי עור? אין כזה דבר. היום מייצרים הכל מעור חמודה. זה באיכות מצויינת, למה שלא תנסי"), להתאכזב, להתעצבן על כל העולם ובסוף למצוא מוכר שיסכים להפעיל את המוח הקטן והאנמי שלו ולחפש לך נעלים כאלה בחנות. אני אישית מצאתי אחד ממש נחמד שעבר איתי נעל נעל ואמר לי כן ולא. עצות ידידותיות.. נעלי ספורט (בייחוד מהסוג הלבן) בדרך כלל לא מעור. אפשר להסתכל על התוויות. יש אחת כתובה בעברית שתמיד כתוב בה שהנעל עשויה מעור, גם אם היא לא. ויש אחת עם ציורים לכל חלק בנעל. אם יש ציור של רשת או של מעוין הנעל סינתטית. אפשר גם להסתכל על ה"עור" עצמו ולראות אם הצד השני הוא ספוג כזה (סינתטי) או משהו שמזכיר זמש (עור). או לעשות מה שאני עשיתי אחרי שנכנסתי לפאניקה בגלל המדבקת "גפה: עור" הזאת, ולכתוב אי מייל לחברה. מסקטצ´רס וואנס אפשר לשכוח, אבל לניו באלאנס יש עוד נעליים נורמאליות. לנייק יש את הנעליים הנמוכות המוזרות אם את חובבות של הסוג, לדיאדורה יש סוג תקין לצבא.. פשוט לחפש.. אה כן.. ואל תתפתי לקנות משהו שעשוי מפוליאתילן או משהו כזה (PU) אחרי בירור קצר עם יועץ לענייני נעלים/ אקס לוחם מצולק מויאטנם :) התברר שזה עור מצופה בפלסטיק.. אז לא.

וזה מזכיר לי...

לרמת גנים שביניכם, ברמת גן יש חנות נעליים בשם "איילה", ויש שם מבחר די גדול של נעלי בד. כל דגם שם יש גם מעור וגם מבד. יעיל ונחמד ביותר

TimBuck2

New member
נייק זה רע

לא קונים נייק... המוכרים הם באמת עם נפשע, קנייה עצמית היא הדרך האידיאלית מבחינתי... יש בימינו הרבה נעלי ספורט טובות (ולא פושטיות) שעשויות מתחליפי עור, והן גם יפות... אול-סטאר כמדומני עושים דברים טובים לאנושות...

חחחחח

מצטער להרוס ת´אשליות, אבל אולסטאר בדיוק כמו נייק מנצלים ילדים בעולם השלישי, ועוד כמה מעשים נחמדים. הם לא יותר טובים מנייק.

TimBuck2

New member
אההה... תודה

אני בעד לפתוח מפעל משלי... לנצל כמה ילדים מהקומה השלישית ולמכור אותם במחירים סבירים... אה! והם גם יהיו יפים מאוד הילדים האלה... מאוד יפים... נעליים נורמאליות---איז דאט טו מאצ´ טו אסק??? דאמיט

למעלה