השאלה השניה שלי.נסו לענות

אניהו

New member
השאלה השניה שלי.נסו לענות

סליחה. אילו הייתם יכולים לבקש סליחה ממישהו אחד.כל דבר...אולי שגרמתם לו סבל ואולי משהו אחר לגמרי.אני כבר מחר אדע ממי עלי לבקש סליחה... ואתם?? שתפו אנשים.שתפו...

מיקי 35

New member
לאישתי

על שלא נתתי לה צ´אנס אמיתי על ששיקרתי ורימיתי על שלא קיימתי את הבטחתי לאהוב אותה תמיד על זה שהיא תמיד בודדה על זה שאני לא בעל טוב אליה על זה שאני לא יודע אם אני רוצה להמשיך להיות איתה סליחה

אניהו

New member
אוי...

מיקי... חבל. לפי דעתי ונסיון חיי הדל...תמיד יש מוצא.נדע להעריך את מה שיש לנו רק כשהוא יעלם.היזהר לך מיקי...שלא תעשה מעשה שאין ממנו דרך חזרה. ועוד דבר...אל תבגוד מיקי.זה יהרוס לך את השינה. עידן.

shirkush

New member
אמא.... ../images/Emo52.gif

על זה שלפעמים צעקתי והתרגזתי ולא ניסיתי להבין שאת רוצה בטובתי... על זה שאני לא מעריכה מספיק את האהבה שלך...

ה מוזה

New member
מאוחר מדי לסליחה.. ובכל זאת..

סליחה .. סליחה שרציתי אותך חי . סליחה שהארכתי לך את הסבל. סליחה שלא קמתי ואמרתי "די "! סליחה שלא נתתי לך את שהיה החשוב מכל עבורך - כבוד עצמי ושמירה על צלם אנוש. סליחה שביקשתי להמשיך תרופות שמנעו ממך למות בכבוד. סליחה שהארכתי לך את הסבל - מתוך אגואיזם אישי להשאיר אותך עוד קצת איתי .. על כל יום של סבל - סליחה . סליחה אבא. סליחה. אומרים שמלאכים סולחים, אבא ..

KEiN

New member
קשה לי להתנצל...

כי אני סולח נורא מהר - נורא מהר- ואני תמיד יוצא מנקודת הנחה שגם סולחים לי. אני יתנצל לעולם- לפעמים אני עושה דברים טפשים (אני לא יכול להתנצל על זה- כולם עושים דברים טפשיים)- בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

...

הייתי מבקשת סליחה מכל מי שאי פעם שיחקתי ברגשות שלי. מכל מי שאי פעם שיקרתי לו בשביל האינטרסים האישיים שלי, בשביל לקבל מה שאני רוצה. אני יודעת שאני שחקנית טובה, ואני יודעת שרוב האנשים האלה ששיחקתי בהם עד היום, בכלל לא יודעים. אבל בגלל שאני כזאת אדם רע, לעולם לא יהיה לי ולא היה לי האומץ להגיד סליחה. סליחה אינה מפחיתה בערכו של האדם, אלא מגדילה את ערכו. ובכל זאת מעולם לא ביקשתי מכם סליחה. אולי כי אני מפחדת מהמבט הזה בעיניים : אולי כי אני לא מסוגלת לדמיין א חיי בלי אחד מכם. אולי כי פשוט הכי טוב לי כרגע להמשיך לחיות בשקרים ובצביעות. אז הנה, במקום שבו אני בטוחה שאיש לא יזהה אותי, ולא ידע מי אני בכלל , אני מבקשת מכם סליחה. והלוואי שביום אחד אני לא אהיה כל כך מוגת לב, ואנוכית, ויהיה לי האומץ לבוא ולבקש סליחה. יסמין

פשוטורד

New member
אחותי האהובה

אולי לא מאוחר מדי, אולי עדיף לשנות במקום להתנצל, אבל זה מה שאני מסוגלת לו כרגע. אז סליחה, על זה שאני שם בשביל כולם, רק א בשבילך, על זה שאני לא מחבקת אותך, לא מקשיבה לך, לא מדברת איתך, על זה שאני נותנת לך להרגיש פחות טובה ממה שמגיע לך להרגיש,ממה שאת, על זה שאני לא אחות גדולה בשבילך. אבל את יודעת עד כמה אני אוהבת אותך נכון?! סליחה, למרות הכל אחותך הגדולה.

הכי הייתי רוצה לסלוח לעצמי מכל הלב,

לקבל ולאהוב את עצמי. השאר כבר יבוא מאליו.

בת ה י ם

New member
מהג´ינג´ית.........

על אותה שבת שהתקשרת...... ביקשת : בואי עכשיו !!! הבטחתי להגיע בערב.... הגעתי 12 שעות לפני הסוף....... ולא ממש הספקנו........ כבר היית ממש מותשת ......סגרת מעגל ונרדמת לעולם !!! אוהבת אותך חברה.

שילה1

New member
מאחותי שבניכר../images/Emo14.gif

על שנתתי לאחר להכניס רעל בינינו.. ועל שלא השכלתי להרגיש זאת בזמן.. ועל שאין בי האומץ ו/או הכח לחדש הקשר.. ובכל זאת אוהבת אותך,ומזל טוב לך ליום ההולדת!!

אני חושבת ש...

שאני אבקש סליחה ממני על זה שבמקום לעזור פגעתי והרסתי שהזנחתי אתהדבר הזה שנקרא "אני" אני יודעת שאולי זה נשמע נורא אגואיסטי אבל קראתי פעם משפט שאמר משהו בסגנון של אתה צריך לעזור לאחרים אבל שזה לא יבוא על חשבונך ואם לך רע אז לא תוכל לעשות טוב לאחרים... ואני דרכתי על ה"אני" הזה שהשד וידע אם נשאר הוא בחיים ואם נשאר איזשהו זכר ממנו והרסתי אותו וביקרתי אותו ושנאתי אותו....

NION

New member
../images/Emo104.gifסליחה מדינה...

שלא שירתתי בצבא- סליחה.

האילתית

New member
מאימא שלי

פגעתי בה יום אחד עד כדי כך שהיא בכתה. באותו רגע אמרתי לה סליחה שאני מצטערת, אני יודעת שהיא סלחה, הרי היא אימא שלי, אבל אני בתוך תוכי רוצה לבקש סליחה שוב ושוב, כי אני רוצה להראות לה שאני באמת מצטערת מאוד. זה כבר מאוחר מדי. היא לא תזכור את אותו יום, ואין צורך להזכיר דברים כואבים.

shirbell

New member
הייתי רוצה לבקש סליחה מכל

האנשים שגרמתי להם סבל ,שלקחתי כמובן וברור שהם יודעים כל מה שעובר עליי ופשוט לא רוצים להתייחס. סליחה שלפעמים אני עדיין מרגישה את זה. סליחה עולם על שאכזבתי אותך...אולי... סליחה על שהפכתי לכל האנשים האלה שהולכים ברחוב כמו רובוטים ... תמיד בכיוון ההפוך

קצת באיחור....

אני הייתי מבקשת סליחה, מכל האנשים שאי פעם רגשנות היתר שלי פגעה בהם. ממי שהיתה אחת האנשים הכי קרובים אלי ובגלל שלא השלמתי עם תקופת שפל איבדתי אותה לתמיד. מהילדונת שפגעתי בה מרוב שניסיתי לעזור ולנסות להוכיח שהיא חלק מהחיים שלי ואני משלה ומחברה טובה אחת שלפעמים מרוב שאני אוהבת אותה אני מרגישה שהאהבה הזאת היא תלות. ממני שנזהרת לא לפתח תלותיות...

למעלה