השאלה ליום ראשון

השאלה ליום ראשון

האם אתם זוכרים את ימי ההולדת של האחים והאחיות שלכם? האם אתם קונים מתנות לימי ההולדת שלהם? אני זוכרת וקונה ומפנקת אותם ביום ההולדת (לאחותי עשיתי את מתנת חמשת החושים ביום ההולדת האחרון). ומה אצלכם?

מזכירים לי

לי תמיד מזכירים לפני יומולדת כי יודעים שאני תמיד שוכח בקושי את של עצמי אני זוכר חחח אבל אני תמיד קונה תמנות ליומולדת זה הכייף שלי לראות איך הצד השני נהנה

יום הולדת שמח ל.... אח ולאחות../images/Emo65.gif

האמת שיש לי זיכרון די גרוע בכל הקשור לתאריכים, אבל שבוע שבועיים קודם בד"כ אני נזכרת, או שמדברים על זה. מתנות- תמיד קונה
- כל פעם משהו אחר. עם אחותי, בגלל שהיא גרה בחו"ל זה בעייתי, אבל תמיד כשהיא בארץ אני מביאה לה מתנה במקום, ומשתדלת להפתיע אותה עם כרטיס ברכה מישראל לחו"ל ביום הולדת עצמה.

איימו

New member
בטח../images/Emo66.gif

אני זוכרת את הימי הולדת של כל האחים שלי.
אנחנו נולדנו 4 אחים באותו חודש ושלושת האחים האחרים שלי נולדו בחודשים עוקבים, אבל באותו תאריך, אז זה לא בעיה לזכור את התאריכים. אני תמיד קונה להם מתנות, אבל בגלל שזה רצף של ימי הולדת אני לא יכולה לעמוד בהוצאות אז אני קונה להם דברים סימליים.

אני זוכרת וקונה מתנה

וכמובן מתקשרת לאחל יומולדת שמח. ביומולדת האחרון של אחותי המתוקית הלכתי למקום הלימודים/עבודה שלה (משהו משולב כזה) ששהתה בו, והבאתי לה בלונים, ונשארתי איתה קצת (זה היה כבר בתקופה שלא גרתי עם ההורים). בקרוב יש לה שוב יומולדת. אח שלי חגג יומולדת בזמן טיול ארוך בדרום אמריקה, אבל קניתי לו מתנה שחיכתה לו עד שחזר. אני חגגתי יומולדת לא מזמן, למי שזוכר, ואחותי הסתפקה בלתת לי חיבוק ונשיקות (דבר לא כל כך מובן מאליו עבורה), ואח שלי שלא נוהג להתקשר בדרך כלל לא התקשר, אבל לזכותו יאמר שיום לפני היה ערב חג והיינו כל המשפחה ביחד, אז נוותר לו. הוא גם הביא לי זר פרחים באיחור קל, כשיצאנו כל המשפחה לחגוג את היומולדת שלי במסעדה (ודחינו את המועד בגלל שהיה לו ארוע אחר). גם לבנות הדוד שלי, שהן כמו אחיות, אני משקיעה במתנות יומולדת וזה הדדי, אם כי לאחת מהן יש בעיה שחוזרת על עצמה כל שנה - יש לה בת דודה מהצד השני שנולדה 15 שנים ויום אחרי, והיא תמיד מתבלבלת ומתקשרת עלי יום אחרי היומולדת, ז"א ביומולדת של הבת דודה השניה (הפאדיחה האמיתית הייתה כשהיא הכינה לסבתא רשימה של ימי ההולדת של כל הנכדים, וכתבה שם את התאריך של יום אחרי). אני תמיד אומרת שהבעיה תיפתר כשהבת דודה מהצד השני תהיה מספיק גדולה בשביל להגיד לה שהיא טעתה.

noooga

New member
לא, לא זוכרת..

יש לי דפקט שכזה
אבל תמיד אחותי עוברת בין כולם כדי להזכיר...

למעלה