השאלה שלנו למחר

השאלה שלנו למחר

מה אתם יותר-מקבלים את האחים כמו שהם ומבליגים על דברים שהם עושים או מעירים להם כאילו היו אנשים שאינם קשורים בקישרי דם- כמו חברים למשל? אני מבליגה לעיתים ולא אומרת כל מה שיש לי לומר כי הם חשובים לי ואני לא רוצה ליצור מריבה/סכסוך או ליפגוע בהם.

eris1515

New member
עדיף שאחרים יגידו להם את זה???

אני אומרת-מה שיש לי להגיד...

זאת הבעיה של אחותי...

שהיא מעירה תמיד ללא הפסקה, וחושבת שזאת הדרך הנכונה, רק לא מבינה שיש גבול לכל תעלול... אני בד"כ מעירה רק אם משהו ממש מפריע ונוגע אליי.

blck angel1

New member
גם זה תלוי.

אם באמת מגיע לך נזיפה אדרבה, עדיף שהיא תנזוף בך מאשר בעלך,או מישהו אחר. היא עושה את זה מאהבה, אם תקשיבי לה תשימי לב שהיא צודקת,מנסיון! בטח היא גדולה ממך ויש לה חוכמת חיים. או שהיא פשוט מעצבנת וזהו,תלוי.

blck angel1

New member
זה תלוי.

לפעמים צריך `לחנך` אחים לדוגמא אם אחד האחים מצוטט לשיחה שלי עם מישהו בטלפון, כמובן שאצעק אליו, או אם האח מדבר בקול רם כל הזמן אלמד אותו להנמיך טונים כי זה הורס לי ת`צורה. ויש מצבים שאני אקבל את אחיי כמו שהם לדוגמא הם מדברים בשירים והם עושים מערכונים להצחיקִ€

קו אלה

New member
לא מבליגה ואומרת הכל

היו לנו כבר פיצוצים בעבר כי הגישות שלנו לחיים שונות מאוד, אבל אנחנו אחיות ואין מקום להבלגות - מה שיש להגיד אומרים, וזה עובד גם הפוך, היא לא מתביישת להגיד מה שיושב לה על הלב.

למעלה