השאלה של הערב!!!

אביבית1

New member
השאלה של הערב!!!

איזה מאכל/ים שהבעל שלכן אוהב אתן מתעבות? (ובכל זאת זה נכנס הביתה). אצלנו: דברי חלב עם ריח מזעזע (שמנת, יופליי, פרילי, גבינה 9% ועוד...) איקרה ודג מלוח. תמיד אמרו לי שאסור להגיד איכסה על אוכל אז לא אמרתי.

צילולה

New member
האאאא....

דג סלומון מעושן, חצילים עם שום (הוא אוכל אותם ואז הפה שלו מסריח בטירוף וזה נורא!! אני ישר שולחת אותו לצחצח שיניים!!) לא מזמן הוא הביא קלמרי, נדמה לי, שגם נראה די רע..
אבל החצילים עם השום.... יאאאאק... מצמרר אותי רק לחשוב על זה...

מאי26

New member
אצלנו זה לא בדיוק מאכלים שהוא

אוהב ואני מתעבת... (כי לצערי אני אוהבת לאכול המון דברים...), אבל הוא מכור לבורקס עוד מהבית, וזה אחד הדברים הכי משמינים שיש ושנינו לא ממש צריכים את זה, אז אני מנסה להמנע מהכנסתם הביתה, אם כי לפעמים יש הפתעות (כמו היום למשל, כשהוא הלך לעשות קניות בעצמו...)

אתי@

New member
בעיקר סלטי חצילים, טחינה, חמוצים

וכו´. אה, וגם תה!!! אין הרבה דברים שהוא אוהב ואני לא ונכנסים הביתה. בדרך כלל הדברים שהוא אוהב ואני לא הם תבשילים שונים, העיקר תבשילים חמוצים שאמא שלו מבשלת.

fila

New member
כל מה שהוא אוהב ואני מתעבת../images/Emo5.gif

זה מסתכם פחות או יותר בכל מיני חלקי פנים ותבשילים שלדעתי "מסתכלים" עליי מהצלחת , "זזים" כשנוגעים בהם עם המזלג ויש להם ריח כמו של משהו "ששכחו" אותו יותר מידי זמן מחוץ למקרר ביום חמסין וזה "נקרש" או משהו כזה! תסלחו לי על התיאורים... מיותר לציין שאמא שלי מכינה לו אותם באהבה רבה והוא יושב ואוכל את זה עם אבא שלי : טחול ממולא גידים מח בשר ראש רגל בקר ושיא הגועל בעיני: מעיים ממולאים טוב סליחה רע לי על הבוקר

dorlim

New member
הוא אוהב ואני שונאת

דגים ופירות ים - יש לזה טעם של ים!!!!
בשר שמן מאד (כבש, חזיר וכו´) - איך אפשר לאכול את זה?!?! נקניקים חריפים (סרבלט וכאלה) - סתם לא אוהבת כעקרון לא מכניסים אוכל לא כשר הביתה (מסתפקים בלאכול אותו בחוץ
) כך שרוב הדברים שאני שונאת נשארים מחוץ לדלת... דגים הוא מתבאס לקנות ולאכול לבד (אחרי כ"כ הרבה עבודה) ולי אין בעיה אם הוא יקנה, ינקה, יבשל, יאכל וינקה אח"כ

יעלי2

New member
כנראה שאין מאכלים כאלו, אבל../images/Emo98.gif

יש דברים שאני לא אוהבת כמו רגל קרושה. אם הוא יחליט להפתיע אותי עם רגל קרושה, סביר לןהניח שהוא יישן לבד באותו לילה (הוא יודע שאני לא אוהבת). אבל חוץ מזה, רק ירק הכוסברה. וגם עם זה אני חיה בשלום. אולי כי אני עושה קניות לרוב, וא ההחלטה לקנות היא בידי. לכן כשאני מביאה כוסברה הוא מאושר עד הגג (ואני מכינה חצי מהקציצות עם וחצי בלי-בשבילי) ועוברים לסדר היום. ולאתי@ כן, אני שמחה על כל שבוע שעובר. ככה זה, גם זה טוב.

Ronnie*

New member
בשר!

אני צמחונית, הוא קניבל... האמת שלא מגעיל אותי ריח של בשר, אני צמחונית מסיבות אידיאולוגיות בעיקר. וכמו שכבר אמרו, "לא אומרים איכס על גועל נפש"
אז אני לא אומרת...

rinutza

New member
האמת שאין הרבה כאלה - שנינו מאד

אוהבים לאכול. אבל למשל קימל אני לא סובלת ואמא שלי מכינה לאילן מרק קימל שהוא כל כך אוהב - איכס!!!.

תוכי

New member
אצלנו - אין דבר שהוא

אוהב ואני לא אהה, נזכרתי זיתים שחורים..... חוץ מזה לא זוכרת כלום

יעלי2

New member
תוכי נזכרתי! גם אצלנו אני נמנעת מזי

מזיתים דפוקים (מר לי). אבל מי קונה את זה הביתה?

שמופית

New member
המממ.... אפשר את אותה שאלה הפוך ?

אצלנו הוא מאוד (אבל מאוד) סלקטיבי באוכל, ואני חושבת שאפשר לספור על אצבעות הידיים מה הוא כן מסכים לאכול, ומכיוון שאני לא שונאת צ´יפס ושניצל, אז אין לנו שום מאכל שאני מתעבת והוא אוכל
אבל הפוך - הסיפור שונה לגמרי ! הוא שונא חמוצים וזיתים, שונא עגבניות, שונא גפילטע פיש (אבל התחתן עם אשכנטוזית) ואני בטוחה שאם אני אחשוב יותר חזק, אני אמצא עוד כמה דברים שהוא ממש לא אוהב לאכול.... (והוא לא אומר איכסה על אוכל. רק מעווה את הפרצוף ומסתכל עלי במבט של "את לא באמת מתכוונת לאכול את זה"...

סרינה

New member
אוף - עכשיו אני רעבה ../images/Emo176.gif../images/Emo94.gif

אנחנו דווקא די מתואמים בעניין האוכל, ומכיוון שאני אחראית על הקניות, גם הסטיות הקטנות שלו (גבינות מסריחות, כבד קצוץ ושאר מאכלים מבית סבתא) נשארות בדרך כלל מחוץ לבית. הסיגריות, לצערי, לא. מצד שני, אני דווקא אוהבת חצילים והוא ממש לא, אז התרגלתי עם הזמן לא לאכול אותם (אם אני רוצה
אח"כ). אבל אולי, כמו שאומרים שבני זוג נעשים דומים אחד לשניה עם הזמן, גם העניין הזה משתנה: לא שהתחלתי לעשן, אבל בהחלט העזתי לטעום, בהשראתו, כמה דברים שלא הייתי מכניסה לפה קודם (ואפילו גפילטע פיש!). תנו לי כמה שנים, ואני אהיה פולניה לתפארת...

dorlim

New member
אני גאה להצטרף ללא אשכנזיות שהסכימו

לטעום גפילטעפיש ואפילו להנות ממנו (לצהלותיה של הסבתא
) ואני מזכירה לכם שאני שונאת דגים...

אתי@

New member
לא מתביישת להצטרף למעורבות

שלא סובלות את הקציצה האיומה הזאת (גם בגירסה הספרדית שלה!!!)

לא מתביישת בכלל

להיות אשכנזיה שלא יכולה לראות דג רוטט בצורת קציצה עם עיגולי גזר כתומים- ובטח שלא לטעום מהדבר המחליא הזה!!!!!

סרינה

New member
גם בעיני ../images/Emo19.gif מתוק מעוטר בגזר נחשב

שנים רבות כפשע נגד האנושות (שלא לדבר על הקרפיונים), אבל האושר על פניה של אם החתן היה שווה את הכל...

יעלי2

New member
אני משתגעת על גפילטה. חבל שהוא משמי

משמין. אני לא מוותרת על חזרת חריפה ועל ציר הדג הרוטט ומגנה על הקציצה המשובחת ששפכו את דמה. לעומת זאת אני לא יכולה לראות רגל קרושה-שגם היא רוטטת, אז לכי תביני

kisses

New member
אצלינו אין כזה שנינו אוהבים את אותו

הדבר, עם יש משהוא שהוא לא אוהב אז זה היוגורטים שלי שהם בטעם טופי

למעלה