השאלון הגדול של פורום דודו טסה

שלקוששש

New member
השאלון הגדול של פורום דודו טסה

יאללה לענות!! השאלון מנוסח בלשון זכר אך מופנה לשני המינים שאלות כלליות שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? גיל: מין: מיקום: צבע שיער: צבע עיניים: למה את/ה בפורום? דברים אהובים להקה זמר/ת: שחקן/ית: אוכל: בגד: סתם חפץ בחדר: דיסק: סרט: סדרת טלויזיה: חדר בבית: מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: שמעת מוזיקה: הסרט האחרון שראית: הריח האחרון שהרחת: הרעש האחרון ששמעת: הטעם האחרון שהרגשת: הספר האחרון שקראת: המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: הבנאדם האחרון שחשבת עליו: תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? מה אתה לובש כרגע? מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? עם מי... עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? עם מי לא תרצה להיתקל בסמטה חשוכה? איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: קרם לשיער אתה משתמש: דאודורנט אתה משתמש: בושם אתה משתמש: מסטיק שאתה בד"כ לועס: קפה אתה שותה: ואיזה תה: מחשב יש לך: מצלמה יש לך: פלאפון יש לך: סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: אי פעם... נהגת? טסת לחו"ל? ביזבזת את כל הכסף שלך? עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? נשארת ער לילה שלם? עבדת במשהו והרווחת כסף? או/או. יס או הוט? מסנג'ר או אייסיקיו? קיץ/אביב או חורף/סתיו? שחור או לבן? מחשב או טלויזיה? ספה או כורסה? ארנק או קופה? המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא עם ידיות או בלי ידיות? בשר או חלב? פסטה או סלט? שניצל טופו או שניצל רגיל? אמריקה או אנגליה? ישראל או מקום אחר? רוק או פופ? פוסטרים או קירות חלקים? דיסקמן או mp3? לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש לך חבר/ה? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? עושה גבות? אתה ביישן או פתוח? מה הצבע האהוב עליך? אתה מאושר? היית פעם מאוהב? כיף? מה אתה חושב על העם הבריטי? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: יש פירסינג? קעקועים אובססיות? התמכרויות? איזה שפות אתה דובר? האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? מה החולשה הכי גדולה שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? מאמין ב- אלוהים? רוחות? חיים שלאחר המוות? גלגול נשמות? פיות? מלאכים? ערפדים? אהבה ממבט ראשון? אהבה וירטואלית? אהבה בשלט רחוק?

שלקוששש

New member
אני עונה, ובבקשה לענות כולם!

יאללה לענות!! השאלון מנוסח בלשון זכר אך מופנה לשני המינים שאלות כלליות שם: של"י האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? יש לו פרוש, אבל זה לא באמת ככה גיל: עוד 42 ימים 19 מין: לא עושה עדיין חח סתם סתם, נקווה מיקום: נכון לעכשיו בסלון הבית ככה, נצרת עילית צבע שיער: נכון לעכשיו, חום שחור צבע עיניים: חומות למה את/ה בפורום? כי אני חולה על דודו טסה כפרע עליו חיים שלי דברים אהובים להקה יש הרבה זמר/ת: יש הרבה שחקן/ית: לא מישהו מיוחד אוכל: טעים בעיקר חחחח בגד: טרנינג שחור של טי אן טי- חרשתי עליו סתם חפץ בחדר: הבובה תינוק שחברה שלי הביאה לי היום דיסק: יש מלאאא סרט: לא רואה סרטים סדרת טלויזיה: ילדות רעות חדר בבית: החדר שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: הרגע, עם האישה שהביאה אותי לעולם שמעת מוזיקה: לא הסרט האחרון שראית: לא רואה סרטים הריח האחרון שהרחת: של כלור הרעש האחרון ששמעת: של הכדורגל בטלויזיה הטעם האחרון שהרגשת: טעים, של קוראסון הספר האחרון שקראת: אתה יכול לקרוא לי קסנדרה המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:שיגיע כבר יום ראשון הבנאדם האחרון שחשבת עליו: איתמר תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במדף תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בשולחן ובקיר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אין לידי דיסקים קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? איתמר ואיתמר כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? אחורה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אין לידי ספרים מה אתה לובש כרגע? טרנינד חרישה וחולצה של חברה שלי מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לכבות את המוזיקה ולישון עם מי... עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? שוש אן ואיתמר עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? נכון לעכשיו, איתמר על מי אתה סומך הכי הרבה? על עצמי מי מקשיב לבעיות שלך? מי שאני מספרת לו עם מי אתה רב הכי הרבה? עם האישה שהביאה אותי לעולם ועם הילדים שלה עם מי לא תרצה להיתקל בסמטה חשוכה? באקס שלי איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: הוואי קרם לשיער אתה משתמש: לא משתמשת יש לי מנוי לפאנים לא שמה קרם דאודורנט אתה משתמש: ליידי ספיט סטיק בושם אתה משתמש: לא כי זה לא נשאר עליי מסטיק שאתה בד"כ לועס: אורביט ירוק קפה אתה שותה: ארומה ואיזה תה: ירוק מחשב יש לך: מכוער מצלמה יש לך: אין לי פלאפון יש לך: lg החדשים של פלאפון סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: בובה של תניוק אי פעם... נהגת? לא טסת לחו"ל? לא ביזבזת את כל הכסף שלך? כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? כן נשארת ער לילה שלם? כן עבדת במשהו והרווחת כסף? כן או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? אטרף דייטינג קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? שום דבר מהם ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? לא משנה פסטה או סלט? אפשר שתיהם!? שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? ישראל ישראל או מקום אחר? ישראל רוק או פופ? דודו טסה פוסטרים או קירות חלקים? גם וגם דיסקמן או mp3? את שתיהם אין לי ובחיים לא היה לי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שלקו'ששש מסטולה שלוק שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? שלקו'ששש יש לך חבר/ה? היה לי עד לפני חודש חבר חמוד שיחנק כבר יא אללה איתו מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לישון מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אס אמ אסים עושה גבות? כן אתה ביישן או פתוח? אני שילוב של שתיהם מה הצבע האהוב עליך? ירוק אתה מאושר? יש מצב היית פעם מאוהב? פעמיים כיף? כן מה אתה חושב על העם הבריטי? לא חושבת עליהם מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס!!!!! מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אין לי דעה ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: 2 הידיים יש פירסינג? לא קעקועים כן אובססיות? ליומנים התמכרויות? ל...נס קפה איזה שפות אתה דובר? עברית האם אתה חי את הרגע? לא, אני ישנה אותו יש לך סודות? כן האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן מאדדדדדדדדדדד איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? איזה עניים יפות יא איזה חיוך, את מזה לא נראת בת 19 הייתי נותן לך 14 בלחץ... אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? של"י מה הפחד הגדול ביותר שלך? שיש לי הרבה פחדים אתה יודע לשיר? כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אני מה החולשה הכי גדולה שלך? גברים אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? ידיים אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? יש ויש אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? סבירים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מי שלא עובד לא טועה לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? חח לאף אחת מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא זה מפחיד אותי גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? מה יש להאמין בהם!? אהבה ממבט ראשון? אכן כן@@@ אהבה וירטואלית? לא אהבה בשלט רחוק?כן

שלקוששש

New member
לא יודעת מה יש לי

כל ההקלדות האלה הרסו לי את הכתיבה חחחח לא נורא יש לי דסלקציה בכתיבה, מותר לי ;)

RTur

New member
עונה:

שאלות כלליות שם: ארתור האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן גיל: 17 מין: זכר מיקום: באר שבע צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום למה את/ה בפורום? כי דודו טסה מלך! דברים אהובים להקה: הדורבנים, הדג נחש, היהודים, מה קשור זמר/ת: דודו טסה, לירז צ'רכי, בתי, מיקה קרני.. נו יש הרבה שחקן/ית: לירז צ'רכי, טלי שרון, מיה דגן, נתי רביץ, מתי אטלס אוכל: פיצה בגד: דגמ"ח סתם חפץ בחדר: מחשב דיסק: נו יש הרבה סרט: סוף העולם שמאלה, קינג קונג, אהבה קולומביאנית סדרת טלויזיה: חברים, משחק מכור חדר בבית: שלי, סלון מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני כמה דקות שמעת מוזיקה: לפני כמה דקות הסרט האחרון שראית: קינג קונג הריח האחרון שהרחת: הבישולים של אמא הרעש האחרון ששמעת: אוטובוס הטעם האחרון שהרגשת: קוטג' הספר האחרון שקראת: מבצר דיגיטלי/דן בראון המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: "אוף, תפוז נתקע לי.. צריך להתחיל ת'שאלון מהתחלה" הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אחי תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך של המחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בתריסים ובמדפים קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? עברי לידר - "זה לא אותו דבר" קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? נו מה זה השאלות האלה? כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? לכיוון של הדלת קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? מילון מה אתה לובש כרגע? בגדים מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לצלם תמונות של לירז צ'רכי מהפרק של "האלופה" עם מי... עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם אנשים עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עם בני אדם על מי אתה סומך הכי הרבה? על מי שאני הכי סומך חח מי מקשיב לבעיות שלך? מי שאני רוצה שיקשיב להן עם מי אתה רב הכי הרבה? אחי עם מי לא תרצה להיתקל בסמטה חשוכה? מייקל ג'קסון חח איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: מה שיש קרם לשיער אתה משתמש: לא משתמש דאודורנט אתה משתמש: אדידס, הארלי דווידסון בושם אתה משתמש: הוגו דארק בלו מסטיק שאתה בד"כ לועס: אסור לי מסטיק בתקופה הזאת קפה אתה שותה: לא שותה ואיזה תה: רגיל מחשב יש לך: פנטיום 4 מצלמה יש לך: כזאת שמצלמת תמונות פלאפון יש לך: נוקיה 3220 סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: לא יודע אי פעם... נהגת? בערך טסת לחו"ל? כן ביזבזת את כל הכסף שלך? כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? לא נשארת ער לילה שלם? כן עבדת במשהו והרווחת כסף? כן או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ/אביב שחור או לבן? אין העדפה מחשב או טלויזיה? שניהם ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? שניהם המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? גר בו כרגע כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? תלוי בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? ארה"ב.. אני מבקש.. ישראל או מקום אחר? ישראל רוק או פופ? שניהם פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או mp3? שניהם לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת או מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? אממ קוראים לי ארת, ארת'ס, ארתי.. שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אממ.. ארתור יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? להסתלבט, לנגן, לשיר מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות עושה גבות? לא אתה ביישן או פתוח? גם וגם מה הצבע האהוב עליך? כל עוד זה לא ורוד פקאצות.. אתה מאושר? כן היית פעם מאוהב? כן כיף? מה כיף? מה אתה חושב על העם הבריטי? גרובי חח מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? אם זה לאן שאני רוצה אז להתגייס.. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אני בדילמה.. נמנע ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? כן התמכרויות? כן איזה שפות אתה דובר? עברית, רוסית, אנגלית האם אתה חי את הרגע? לפעמים יש לך סודות? כן האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני שר יפה אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? לא יודע מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות אתה יודע לשיר? כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודע אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא יודע אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא יודע לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודע מאמין ב- אלוהים? אלוהים שלי רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא יודע גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית? לא ממש אהבה בשלט רחוק?לא ממש

עונה../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

שאלות כלליות שם: צליל האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא גיל: 13 מין:
מיקום: חור בצפון צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום למה את/ה בפורום? מאותה סיבה שכולם פה
דודו
דברים אהובים להקה: סימפל פלאן, ניקלבאק, בית הבובות, גרין דיי, קולדפליי, הפרוייקט של עידן רייכל (נחשב ללהקה?), משינה ועוד... זמר/ת: איגי וקסמן, כריסטינה אגילרה, לירז צ'רכי, בתי, מיקה קרני, דין דין אביב, סיון שביט, ציפי משהיד, נינט, קלי קלארקסון, אביתר בנאי, דודו כמובן, עברי לידר, מירי מסיקה, קרייג דיויד, דניאל סלומון, שילה פרבר, גלעד שגב ועוד... שחקן/ית: ג'וליה רוברטס, ג'ניפר אניסטון, יעל שרוני, אליענה בקייר, מיה דגן, לירז צ'רכי, בראד פיט, צ'אד מייקל מורי, טום קרוז, אדם ברודי, סופיה בוש ועוד... אוכל: אוכל איטלקי בגד: ג'ינס סתם חפץ בחדר: טלויזיה/ מחשב דיסק: יש הרבה... סרט: אישה יפה, סתיו בניו יורק, הטינה ועוד... סדרת טלויזיה: הש"ש, משחק מכור, ארץ נהדרת, פיספוסים, הישרדות, האנטומיה של גריי, מגרש ביתי, האו.סי, אבודים, נמלטים, הופ ופית2, סמולויל ועוד... חדר בבית: סלון, החדר שלי
מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: אתמול שמעת מוזיקה: עכשיו הסרט האחרון שראית: אממממ לא זוכרת
הריח האחרון שהרחת: של הסדינים שלי
הרעש האחרון ששמעת: עכשיו... אם אפשר לקרוא לזה "רעש"
הטעם האחרון שהרגשת: אתמול ב- 19:00 הספר האחרון שקראת: נעורים בחמוץ מתוק המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:
הבנאדם האחרון שחשבת עליו: סבא.... כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? אחורה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?
מה אתה לובש כרגע? חליפת טרנינג
מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לא יודעת עם מי... אני לא עונה על זה כי זה עם שמות- ומה זה יעזור לכם?
איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: crema קרם לשיער אתה משתמש: אין עליו שם
דאודורנט אתה משתמש: כיף בושם אתה משתמש: אולטרה ויולט מסטיק שאתה בד"כ לועס:
קפה אתה שותה: נס קפה של עלית ואיזה תה: צ'אי מסלה מחשב יש לך: אמממ לא יודעת
מצלמה יש לך:2 דיגיטלית ו-3 וידאו פלאפון יש לך: אחד של פלאפון ואחד של סלקום סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: אמממ לא יודעת
אי פעם... נהגת? לא טסת לחו"ל? כן ביזבזת את כל הכסף שלך? בטח עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? לא עד כדי כך! נשארת ער לילה שלם? לא עבדת במשהו והרווחת כסף? כן או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב/חורף
שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? מחשב וטלויזיה
ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר
כסא מסתובב או כסא רגיל? למחשב- מסתובב למקום אחר- רגיל. כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר? ישראל רוק או פופ? אמממ רוק נוטה לפון ופופ נוטה לרוק
פוסטרים או קירות חלקים? קירות חלקים דיסקמן או mp3? אם פי3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? כן
שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? טוזי, טזלילה, טוז, שניצקיפליץ, שניצל, שניץ, שנוץ... יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? הרבה דברים. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות עושה גבות? כן- מן הסתם
אתה ביישן או פתוח? תלוי למי...
בד"כ אני נפתחת לאנשים די מהר מה הצבע האהוב עליך? כחול אתה מאושר? כן היית פעם מאוהב? לא כיף? מה אתה חושב על העם הבריטי? לא חושבת עליהם
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? מחובתי לעשות את זה
מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? טוב שבוצעה
ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית יש פירסינג? אזניים?!
קעקועים? אין אובססיות? לכל אחד יש אובססיות מסוימות... התמכרויות? אממ לא יודעת
איזה שפות אתה דובר? אנגלית, ספרדית, טורקית ועברית. האם אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? למי אין? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? בערך- לא מאד... איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?
שאני יפה
שאני שרה יפה... אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? לא יודעת מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות אתה יודע לשיר? כן אני חושבת. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה מה החולשה הכי גדולה שלך? ריקוד
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא יודעת
אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? בטח אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בטח מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? יש הרבה דברים שלמדתי... לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?
לא יודעת מאמין ב- אלוהים? לא רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית? לא אהבה בשלט רחוק? לא יודעת...

באבושקה

New member
התשובות שלי...

שאלות כלליות שם: באבושקה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?השם המקורי על שם סבא שלי... גיל: 18 מין: נקבה מיקום:אזור גדרה צבע שיער:גוונים בלונדיניים וחומים צבע עיניים: מתחלפות לפי מצב רוח... אבל כעיקרון בגוון אפור כחול למה את/ה בפורום? כי אני ממש אוהבת אות דודו ואת המוזיקה שלו :) דברים אהובים להקה:הרבה מאוד. בעיקר את בית הבובות,סינרגיה והיהודים. זמר/ת: יותר מדי.... שחקן/ית:ג'וני דפ ודייגו לונה אוכל: בורגראנץ'(עם כל התוספות...) ושוקולד בגד:הכל!!! סתם חפץ בחדר:כורסא תכלת דיסק:מתוך בחירה (כמה צפוי...) סרט: ריקוד מושחת 2!!! מומלץ ביותר!! וכמובן מהיר ועבני!! סדרת טלויזיה: רוב התוכניות שיש בערוץ החדש של יס חדר בבית: שלי(??) מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני שניה וחצי שמעת מוזיקה:עכשיו הסרט האחרון שראית:הטיסה... פשוט מעולה!!! הריח האחרון שהרחת: אקונומיקה הרעש האחרון ששמעת: מכונית הטעם האחרון שהרגשת: קפה מתוק הספר האחרון שקראת:שבועת רחל המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: מה הספר האחרון שקראתי... הבנאדם האחרון שחשבת עליו:אח שלי תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? בקבוק מים תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קיר ואוויר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? דיסק של המחשב והוא ריק... קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?ליטל חברה שלי וכנ"ל כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? קצת מסובבך אבל קו אווירי אלכסוני... קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? ספר טלפונים מה אתה לובש כרגע? קפוצ'ון חצאית ומתחת מכנסיים ונעלי בית בצורת פרה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? ללכת לראות ילדות רעות... עם מי... עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ניצוש עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?מוריה... על מי אתה סומך הכי הרבה? על החברות שלי ועל המשפחה מי מקשיב לבעיות שלך? כנ"ל התשובה הקודמת (וסליחה על חוסר המקוריות...) עם מי אתה רב הכי הרבה? אחותי האהובה עם מי לא תרצה להיתקל בסמטה חשוכה?כלכך הרבה... אבל נראה לי שעם רוטווילר הכי. איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש:שמפו "פמילי" ומרכך לא ברור קרם לשיער אתה משתמש: לא משתמשת דאודורנט אתה משתמש: ברור (לפעמים אני שוכחת... לא בכוונה!!) בושם אתה משתמש: כן.. "אמור אמור" אחחחחחחח איזה ריח... מסטיק שאתה בד"כ לועס: מנגו אפרסק ולימון פטל קפה אתה שותה: אני מכורה... (אבל רק נס של עלית) ואיזה תה:ויסוצקי האורגינל... בלי שטויות! מחשב יש לך: שאלה רטורית?? מצלמה יש לך:לא ממש פלאפון יש לך: כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: קשת לשיער!! אי פעם... נהגת? לא :( טסת לחו"ל? כן. פעמיים. ביזבזת את כל הכסף שלך?רוב הפעמים עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? כן. הליכון עם עומר... ואיזה שלפוחיות היו לי אח"כ נשארת ער לילה שלם? כן. כלכך כיף!! עבדת במשהו והרווחת כסף? בייביסטיר ונקיונות. או/או. יס או הוט? ברור שיס!! מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו שולט!! קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ אביב ללא ספק... שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? כורסה של אבא!! ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם ידיות בשר או חלב?חלב!! פסטה או סלט? סלט... שניצל טופו או שניצל רגיל? ברור שרגיל!! אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר? רק ישראל... רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או mp3? דיסקמן לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במערכת או טייפ סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? הרבה ואני מתפדחת לפרט שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? באבושקה (?) יש לך חבר/ה?לצערי לא... מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לא משו מוגדר.. אוהבת לעשות הרבה דברים מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אס.אם.אסים עושה גבות? כן... ואני שונאת את זה אתה ביישן או פתוח? עם אנשים חדשים אני ביישנית ועם השאר אני פתוחה מה הצבע האהוב עליך? סגול אתה מאושר? בכללי מאוד היית פעם מאוהב? עודני מאוהבת... כיף? סוג של... מה אתה חושב על העם הבריטי?(שאלה מוזרה)חוש הומור מיוחד... מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? חובה להתגייס!! מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?היה אסור לעשות את זה... סוג של בגידה ותקיעת סכין. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימנית (דו משמעית) יש פירסינג? בתכנון קעקועים:רק הנשטפים אובססיות? לא יודעת התמכרויות? כן. שוקולד וקולה איזה שפות אתה דובר? אנגלית עברית קצת רוסית ספרדית וצרפתית... האם אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? אפשר להגיד האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? מדי פעם איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אמממ... שאני מצחיקה (???) אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? אני ממש דפוקה בדברים כאלה... אמממ אין לי מושג מה הפחד הגדול ביותר שלך? חושך אתה יודע לשיר? עם הרבה זיופים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אהבה מה החולשה הכי גדולה שלך? מפחדת מה שיחשבו עליי אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? האף אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? פעם חשבתי שלא ואז גלית שבעצם אני כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כלכך הרבה... מעדיפה לא להיזכר אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? אין מה להתלונן... מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שיש אנים טובים לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לדמויות של ד"ר סוס מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לא חיים שלאחר המוות?לא גלגול נשמות? כן... פיות?הלוואי והייתי מאמינה בזה... מלאכים? כן ערפדים?לא אהבה ממבט ראשון?כן אהבה וירטואלית?כן... מניסיון אהבה בשלט רחוק?אם הקשר חזק

וסטרייך

New member
חחחח באבושקה הרגת אותי...

שם: וסטרייך. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? חחח לא. גיל: 18 טרי!! מין: נקבה. מיקום: ליד אשדוד. צבע שיער: חום שנצבע לשחור כל כמה זמן. צבע עיניים: משתנה. אפור. למה את/ה בפורום? בגלל באבושקה ודודו. דברים אהובים להקה זמר/ת: בית הבובות, מוניקה סקס, עברי לידר שחקן/ית: גילה אלמגור. אוכל: קומבינה בבורגראנץ' עם באבושקה... וקוטג'. בגד: ג'ינס וטי-שירט שחורה. סתם חפץ בחדר: פוסטר- המיתות הרבות של קני. דיסק: בית הבובות בהופעה בהאנגר 11, 16.2.2006 סרט: אנני :) או בת הים הקטנה. סדרת טלויזיה: אבודים, בנות גילמור. חדר בבית: מטבח! מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני רבע שעה, עם אל. שמעת מוזיקה: כל הזמן. הסרט האחרון שראית: על תבונה ורגישות. הרבה יותר טוב מהספר! הריח האחרון שהרחת: לייט-בלו, דולצ'ה וגבאנה. הרעש האחרון ששמעת: הפתיחה של "למעני"? ואם לא אז רעמים. הטעם האחרון שהרגשת: חח שוקולד של ריסז. הספר האחרון שקראת: 1984, ג'ורג' אורוול. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: איזה באסה שאיחרנו אתמול. הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אל. תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במחשב? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קיר ומדף דיסקים. קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? הקופסא של הדיסק של בית הבובות, הדיסק בפנים של אלאניס. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? השיחה האחרונה לאל והאחרונה שהתקשרה באבושקה :) כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? לדלת? קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? גינון יפני, 10 צעדים קלים, או משו כזה, באנגלית. מה אתה לובש כרגע? ג'ינס חולצת טריקו וקפוצ'ון פולין. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לנקות את הארון הפינתי במטבח כמו שאמא ביקשה. עם מי... עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ברק, נראה לי. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? באבושקה. על מי אתה סומך הכי הרבה? על עצמי. מי מקשיב לבעיות שלך? כולם נאלצים... אבל אל ובאבושקה הכי. עם מי אתה רב הכי הרבה? עם ההורים. עם מי לא תרצה להיתקל בסמטה חשוכה? קדאפי! וגם את לא, באבושקה. איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: שמפו הד אנד שולדרס, ובלי מרכך. קרם לשיער אתה משתמש: משתדלת לא להשתמש בכלל. דאודורנט אתה משתמש: אדידס מן אפור. בושם אתה משתמש: לייט-בלו, דולצ'ה וגבאנה. מסטיק שאתה בד"כ לועס: מאסט לבן. קפה אתה שותה: רד מאג. ואיזה תה: מנטה או ירוק-לימונית ולואיזה. מחשב יש לך: לא מבינה בזה. מצלמה יש לך: מקולקלת. פלאפון יש לך: טלאיט מעפן. סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: את המספר לטפון של איתי שיף! וגם 2 מפרטים שלו... אי פעם... נהגת? כן. מחר טסט בע"ה. טסת לחו"ל? פולין :) ביזבזת את כל הכסף שלך? יותר מפעם אחת. עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? איכס לא! נשארת ער לילה שלם? כן. עבדת במשהו והרווחת כסף? לא אני קיבוצניקית. או/או. יס או הוט? עדיף יס, יש לי הוט. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר! קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף/סתיו. שחור או לבן? שחור! מחשב או טלויזיה? מחשב. ספה או כורסה? אחחח כורסה... ארנק או קופה? מה זה קופה? ארנק. המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? פולין! או עין הנצי"ב. כסא מסתובב או כסא רגיל? שניהם. כסא עם ידיות או בלי ידיות? בלי. בשר או חלב? חלב. פסטה או סלט? סלט. שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל. אמריקה או אנגליה? שתיהן. ישראל או מקום אחר? פולין :) רוק או פופ? רוק. פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים. דיסקמן או mp3? Mp3. לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? שניהם. סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? נץ :) שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? פיצי, אחות קטנה. יש לך חבר/ה? לא. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לקרוא, לאכול ולישון. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? סמסים. עושה גבות? כן. אתה ביישן או פתוח? תלוי. מה הצבע האהוב עליך? שחור. אתה מאושר? לא אבל אני עובדת על זה. היית פעם מאוהב? כן. כיף? לפעמים. מה אתה חושב על העם הבריטי? גם אני רוצה. מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? ששניהם לגיטימיים. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? כבר לא רלוונטי. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימנית. יש פירסינג? לא. קעקועים? לא. אובססיות? כן. התמכרויות? המון. איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית. קצת יידיש, רוסית ופולנית :) האם אתה חי את הרגע? משתדלת. יש לך סודות? כן. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? רוב הזמן. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? את ממש רעה. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? נפתלי. מה הפחד הגדול ביותר שלך? שייפלו לי השיניים. וג'וקים. אתה יודע לשיר? אז תשאירי אותנו לבד? כן, בטקסים וכו'. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אני. מה החולשה הכי גדולה שלך? שינה. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? כפות הרגליים. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? או יה. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? אין תלונות. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? החיים לא תמיד הוגנים-"הנסיכה הקסומה". לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לורליי גילמור. מאמין ב- אלוהים? כן. רוחות? לא. חיים שלאחר המוות? לא. גלגול נשמות? לא. פיות? לא. מלאכים? לא. ערפדים? לא. אהבה ממבט ראשון? לא. אהבה וירטואלית? לא. אהבה בשלט רחוק? לא.

אני../images/Emo204.gif

שאלות כלליות שם: צאלה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא גיל: 14 וחצי..כיתה ט'.. מין: נקבה מיקום: זכרון יעקב צבע שיער: חום בלונדיני צבע עיניים: ירוק-חום למה את/ה בפורום? כי אני אוהבת את דודו טסה ובמיוחד את המוזיקה שלו דברים אהובים להקה:אמממ כל מיני הדג נחש ועוד ועוד.. זמר/ת: אממ הרבה..חח שחקן/ית: אין מועדף.. אוכל: של סבתא שלי..מרוקאי..חח בגד: ג'ינס סתם חפץ בחדר: אממ מיטה?! דיסק: בעזרת הג'אם-הדג נחש סרט: אממ יש הרבה אז.. סדרת טלויזיה: חברים..ארתור..בעיקר קומדיות חדר בבית: מטבח..חח מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: שמעת מוזיקה: הסרט האחרון שראית: בחורים רעים 2 חחח בטלויזיה.. הריח האחרון שהרחת: הריח של העוגיות ששרפנו אצל חברה שלי..חח הרעש האחרון ששמעת: הנביחות של כלבה של חברה שלי.. הטעם האחרון שהרגשת: עוגיות שרופות...חח הספר האחרון שקראת: הקמצן..לעבודה בבצפר=\ המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: אחח איזה כיףף חופששש הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אממ לא יודעתת תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? אממ קיר תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? מגירה ומיטה..חח קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אממ של הדג נחש- חומר מקומי קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אמא בשתיהם...חח כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל?קדימה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אין ספר קרוב אלי..חח מה אתה לובש כרגע?פיג'מה..חח מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? ללכת לאכול=] עם מי... עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עמית עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ספיר על מי אתה סומך הכי הרבה? אממ עמית ספיר גוני וטל מי מקשיב לבעיות שלך? עמית ספיר גוני וטל עם מי אתה רב הכי הרבה? עמית..אבל בצחוק כזה..לא רציני.. עם מי לא תרצה להיתקל בסמטה חשוכה?חחח לא יודעתת איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: הוואי קרם לשיער אתה משתמש: אמממ לא יודעת איך קוראים לו.. דאודורנט אתה משתמש: קסטרו בושם אתה משתמש: אנג'ל מסטיק שאתה בד"כ לועס: הירוק הארוך של אורביט קפה אתה שותה: כה ואיזה תה: רגיל.. מחשב יש לך:כן מצלמה יש לך: כן פלאפון יש לך:כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: חחחח החברות הכי טובות שיש.. אי פעם... נהגת? לא טסת לחו"ל?לא=\ ביזבזת את כל הכסף שלך? כה עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? חחח לא נשארת ער לילה שלם? כה עבדת במשהו והרווחת כסף? כה..בייבי סיטר או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? גם וגם קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ וזהו. שחור או לבן? גם וגם מחשב או טלויזיה? גם וגם ספה או כורסה? כורסה ארנק או קופה? קופה המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? רק זכרון יעקב=] כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם ידיות בשר או חלב?חלב פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר? ישראל רוק או פופ? גם וגם פוסטרים או קירות חלקים? קירות חלקים אולי פוסטר או שתיים דיסקמן או mp3? אם פי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? אמממ צולי...חח שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אממ צאללוש יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? אממ להיות עם חברים לשמוע מוסיקה להיות ביםם מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות עושה גבות? לא..חח אתה ביישן או פתוח? פתוחה מה הצבע האהוב עליך? כתום אתה מאושר? כן=] היית פעם מאוהב? כה כיף? לפעמים.. מה אתה חושב על העם הבריטי? שיהיה לו בכיף=] מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? בטח שלהתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? צריך היה להתנתק ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית יש פירסינג? לא קעקועים?אני רוצהההה אובססיות? לשוקולד במבה וקולה התמכרויות? שוקולד במבה וקולה איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית וקצת ערבית..חח האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? כן..כמו לכולם=] האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? עיינים יפות אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לן?חח החיים עפ"י צאלה מה הפחד הגדול ביותר שלך? פחד גבהים..חח ומעכבישים אתה יודע לשיר? כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה מה החולשה הכי גדולה שלך? אממ לא יודעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? גובה אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?כן..די.. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? ללמוד לחייך תמיד ולהיות אובייקטיבי לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? חחחח לא יודעת מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לא חיים שלאחר המוות?כן גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית?לפעמים אהבה בשלט רחוק?לפעמים חופש נעים=]

חדשה פה. :)

שאלות כלליות שם: דנה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא גיל: 18 מין: נ מיקום: רעננה:) צבע שיער: חום צבע עיניים: שחור למה את/ה בפורום? הקטע שלי עם דודו הוא די און אנד אוף. אבל מאז ששמעתי את "לולה", לא הצלחתי להפסיק לשמוע אותו. אז אמרתי יאללה, נבוא, נבקר. דברים אהובים להקה: הפרויקט של עידן רייכל נחשב? זמר/ת: עידן רייכל שחקן/ית: אלי יצפאן. הוא שיחק. :) אוכל: של סבתא. בגד: החולצה הזאת. השחורה הזאת. חולצת המזל. סתם חפץ בחדר: כל מה שקשור לאיש היקר. :) דיסק: שני הדיסקים של הפרויקט של עידן רייכל (אני כנה.) סרט: כל הסרטים של יצפאן + יעד סופי 1 + יעד סופי 3 + המסור + המסור 2. סדרת טלויזיה: אין. יש תוכנית. יצפאן :) חדר בבית: שלי. מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני 5 דקות. שמעת מוזיקה: ברגעים אלו ממש. הסרט האחרון שראית: המסור 2. הריח האחרון שהרחת: הבושם שלי. הרעש האחרון ששמעת: אני שומעת עכשיו שיר שקוראים לו "Mmm mmm mmm mmm" - זה נחשב רעש? הטעם האחרון שהרגשת: לא זוכרת. הספר האחרון שקראת: מלך החומוס ומלכת האמבטיה - אילן הייטנר. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: "מה המחשבה האחרונה שעברה לי בראש?" הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אליהו. תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? אני לא באמת מתכוונת לעשות את זה.. :) תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? אם אני אעשה את זה, אני אגע באוויר. קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? עידן רייכל. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? שיחה נכנסת אחרונה מטל, שיחה יוצאת אחרונה אל טל. :) כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? ימינה. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? מלך החומוס ומלכת האמבטיה. מה אתה לובש כרגע? בגדים. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לשלוח אימייל לאיזה בחורצ'יק. עם מי... עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? מידן, אורי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? טל על מי אתה סומך הכי הרבה? השמות באמת יתנו משהו? טל, מידן, אורי, הילה, לי, עדי, חן.. מי שאני לא סומכת עליו, אני לא בקשר איתו. מי מקשיב לבעיות שלך? אורי. :) עם מי אתה רב הכי הרבה? חח.. חן? עם מי לא תרצה להיתקל בסמטה חשוכה? מיקי בוגנים. איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: לא יודעת מה השם. :) קרם לשיער אתה משתמש: לא משתמשת. דאודורנט אתה משתמש: לא יודעת. אבל הוא כחול. בושם אתה משתמש: מאסק. שהוא מדהים. מסטיק שאתה בד"כ לועס: משתנה. קפה אתה שותה: לא שותה קפה. ואיזה תה: ויסוצקי מחשב יש לך: אין לי מושג מצלמה יש לך: HP פלאפון יש לך: SK TV SLIDER סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: אלי יצפאן כתב לי מכתב של שני דפים. לכם לא. :) אי פעם... נהגת? יאפ. טסת לחו"ל? יאפ ביזבזת את כל הכסף שלך? יאפ עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? כשהייתי קטנה יותר, אולי נשארת ער לילה שלם? יאפ עבדת במשהו והרווחת כסף? כן או/או. יס או הוט? הוט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ביס אין יצפאן! מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף!!! שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? שניהם חמודים אליי. ספה או כורסה? תלוי איזה כורסה. אם זאת לא כורסת טלוויזיה - אז ספה. ארנק או קופה? מה הקשר ביניהם? :) המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? פה. כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? בלי בשר או חלב? לא אוכלת בשר. אז חלב. פסטה או סלט? שניהם מתקבלים על הדעת. שניצל טופו או שניצל רגיל? טופו. שניצל רגיל יותר טעים, אבל טופו הוא מוסרי יותר. :) אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר? ישראל רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? תלוי מי נמצא על הפוסטרים. דיסקמן או mp3? דיסקמן לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? יש כמה שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש כמה יש לך חבר/ה? יש לי הרבה אפילו =/ שזאת למעשה תשובה מתחמקת, שאומרת חד משמעי - לא. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? חברים, לישון, יצפאן. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? סמסים עושה גבות? כן אתה ביישן או פתוח? תלוי מי נמצא מולי. מה הצבע האהוב עליך? ירוק (אלי כתב לי מכתב בירוק. לכם לא), כחול אתה מאושר? כל כך היית פעם מאוהב? כן כיף? לא מה אתה חושב על העם הבריטי? יופי מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס. אבל אדם באמונתו יחייה. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? די. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית. יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? כן התמכרויות? כן איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית האם אתה חי את הרגע? לרוב יש לך סודות? כן, כמו לכל אחד. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יצפאן אמר שהוא יפה. אז אני חייבת. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? כל מני. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "אח שלי אוהב תפוז" מה הפחד הגדול ביותר שלך? שיקרה משהו לאנשים שאני אוהבת. אתה יודע לשיר? אין מי שלא יודע לשיר. הרוב פשוט מזייפים. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? יצפאן, משפחה, חברים מה החולשה הכי גדולה שלך? יצפאן אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הרבה אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא תמיד יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לרוב מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לסמוך על אנשים מהר מדי. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? הא? :) מאמין ב- אלוהים? אמונה שלמה ומלאה רוחות? נשמות. חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? לא יודעת פיות? הייתי רוצה להאמין. זה נשמע יפה כזה. מלאכים? כן ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? אין דבר כזה אהבה וירטואלית? לא אהבה בשלט רחוק? מה זה? :)

למעלה