השאלון היומי - יום 2

השאלון היומי - יום 2

קבלוו אחימש'לי ואחיות'שלי את השאלון היומי!!! שיהיה לכם בכיף.. יאללה תהנו!! XD --!קבלוו את השאלות!--
יש אצלכם שביתה?:
גדל לכם חצ'קון חדש הבוקר?:
אתם הולכים לשופינג?:
אם יש שביתה, אז מה עשיתם בזמן היקר הזה?:
איזה דברים רעים קרו לכם היום?:
איזה דברים טובים קרו לכם היום?:
תמונת השבוע שלכם?:
תכנית שצפית בה היום?: -----------------------------------------------------------
הסקר היומי..
חורף. מתאים או לא מתאים? 1.
מתאים ברמות!
2.
דוחה. לא מתאיםםם!! -----------------------------------------------------------
הציטוט היומי
"מה שאפשרי נעשה, ומה שבלתי אפרי ייעשה" ----------------------------------------------------------- --ולסיום-- יום טוף! יום נפלא! יום נהדר! יאללה ביי אנשושים, בוקר טוף..

hadarinke

New member
:)

--!קבלוו את השאלות!-- יש אצלכם שביתה?:יאפ גדל לכם חצ'קון חדש הבוקר?:נייט אתם הולכים לשופינג?:מחר! אם יש שביתה, אז מה עשיתם בזמן היקר הזה?:חררררררררפשששששש איזה דברים רעים קרו לכם היום?:הכלבה שלי חירבנה על השטיח... איזה דברים טובים קרו לכם היום?:מצב רוח טוב:) תמונת השבוע שלכם?:אין. תכנית שצפית בה היום?:חח עכשיו רק 7 בבוקר... חורף. מתאים או לא מתאים? 1. מתאים ברמות!

תשובות

יש אצלכם שביתה?:לא גדל לכם חצ'קון חדש הבוקר?:לא אתם הולכים לשופינג?:לא אם יש שביתה, אז מה עשיתם בזמן היקר הזה?:אין שביתה איזה דברים רעים קרו לכם היום?:הרגע קמתי איזה דברים טובים קרו לכם היום?:שקמתי תמונת השבוע שלכם?:אין לי כח תכנית שצפית בה היום?:הרגע קמתי ----------------------------------------------------------- הסקר היומי.. חורף. מתאים או לא מתאים? 1. מתאים ברמות! 2. דוחה. לא מתאיםםם!!

אני שונאת את אבא שלי! ../images/Emo94.gif

יש אצלכם שביתה?: כן גדל לכם חצ'קון חדש הבוקר?: לא אתם הולכים לשופינג?:לא אם יש שביתה, אז מה עשיתם בזמן היקר הזה?:כלום. איזה דברים רעים קרו לכם היום?:הרגע קמתי. איזה דברים טובים קרו לכם היום?:הרגע קמתי. תמונת השבוע שלכם?:אין תכנית שצפית בה היום?:הרגע קמתי!

עונה ../images/Emo13.gif

יש אצלכם שביתה?: אכן כן.
גדל לכם חצ'קון חדש הבוקר?: דווקא הם עוברים לי עכשיו...
אתם הולכים לשופינג?: הלוואי, אבל לא.
אם יש שביתה, אז מה עשיתם בזמן היקר הזה?: היום? נפגשת עם חברים בערך ב-3... ואז לאיודעת.
איזה דברים רעים קרו לכם היום?: אמא התעצבנה עליי ב-6 בבוקר, כי לקחתי לה איזה משהו... ואז חזרתי לישון
איזה דברים טובים קרו לכם היום?: עדיין לא..
תמונת השבוע שלכם?: אולי תמונת היום?
אני ושני ידידים שלי, תמונה מהמשלחת לגרמניה.
תכנית שצפית בה היום?: בינתיים רק בסנופי וחברים
----------------------------------------------------------- הסקר היומי.. חורף. מתאים או לא מתאים? 1. מתאים ברמות! אני כל-כך אוהבת חורףףףף!!
2. דוחה. לא מתאיםםם!! ----------------------------------------------------------- הציטוט היומי "מה שאפשרי נעשה, ומה שבלתי אפרי ייעשה" ----------------------------------------------------------- --ולסיום-- יום טוף! יום נפלא! יום נהדר! יאללה ביי אנשושים, בוקר טוף.. יופ מקסים לכולם.

../images/Emo15.gifרספי פור דיזסטר!$#

יש אצלכם שביתה?: כן גדל לכם חצ'קון חדש הבוקר?: לא אתם הולכים לשופינג?: לא אם יש שביתה, אז מה עשיתם בזמן היקר הזה?: כלום איזה דברים רעים קרו לכם היום?: אני צריכה חהוריד תכלב. איזה דברים טובים קרו לכם היום?: כלום תמונת השבוע שלכם?: אין, וזה אמור להיות תמונה יומית לא? תכנית שצפית בה היום?: לא יודעת איך קוראים לה. הסקר היומי.. חורף. מתאים או לא מתאים? 1. מתאים ברמות!

black rock star

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

יש אצלכם שביתה?:אכן גדל לכם חצ'קון חדש הבוקר?:שלילי
אתם הולכים לשופינג?:לא :( אם יש שביתה, אז מה עשיתם בזמן היקר הזה?:סידרתי ת'בית
איזה דברים רעים קרו לכם היום?:שני העירה אותי ב9 בבוקר עם טלפון מרעיש $#!*!#@!)$ איזה דברים טובים קרו לכם היום?:בינתיים כלום
תמונת השבוע שלכם?:
תכנית שצפית בה היום?:ארתור והמינימונים ^^ ----------------------------------------------------------- הסקר היומי.. חורף. מתאים או לא מתאים? 1. מתאים ברמות! 2. דוחה. לא מתאיםםם!!

ShirLewis

New member
Ich ../images/Emo13.gif

--!קבלוו את השאלות!-- יש אצלכם שביתה?: לחזור על זה? לא. XD גדל לכם חצ'קון חדש הבוקר?: לא אתם הולכים לשופינג?: ממ.. כן הייתי בשופינג היום אם יש שביתה, אז מה עשיתם בזמן היקר הזה?: -- איזה דברים רעים קרו לכם היום?: אעעא מישהו מטומטם בא והחליט שאני צריכה לעמוד ברכבת ושהוא צריך לשבת .. ואני עם קביים [!!] סעמק בגללו כואב לי
איזה דברים טובים קרו לכם היום?: קניתי ממללא דברים היום.. יאאי
תמונת השבוע שלכם?: => היד של חברה שלי בהופעה של טוקיו בארץ XD כמה צחקתי עליה .. תכנית שצפית בה היום?: לא ראיתי .. ----------------------------------------------------------- הסקר היומי.. חורף. מתאים או לא מתאים? 2. דוחה. לא מתאיםםם!! לא שזה דוחה, פשוט יש לי דיכאון של חורף . ----------------------------------------------------------- הציטוט היומי הנהג מונית רצה שנשאיר לו טיפ, אז אחותי שאלה אותו אם הוא רוצה טיפ טוב?. הוא אמר כן אז היא אמרה לו "אל תאכל סטייקים בלילה, גם ככה אתה שמן" חח והוא נסע משם
----------------------------------------------------------- --ולסיום-- יום מושללם
מחחר אני טסה הביתה ^ ^

einatit4

New member
../images/Emo183.gifשביתייייי../images/Emo99.gif../images/Emo199.gif

יש אצלכם שביתה?:
כן
גדל לכם חצ'קון חדש הבוקר?:
אתם הולכים לשופינג?:
לא
אם יש שביתה, אז מה עשיתם בזמן היקר הזה?:
הלכתי עם אמא לבית קפה
איזה דברים רעים קרו לכם היום?:
איזה דברים טובים קרו לכם היום?:
שומדבר מיוחד... תמונת השבוע שלכם?:
תכנית שצפית בה היום?:
עדיין לא הדלקתי את הטלויזיה
----------------------------------------------------------- הסקר היומי.. חורף. מתאים או לא מתאים? 1. מתאים ברמות!
יאללללללה גשם
2. דוחה. לא מתאיםםם!! ----------------------------------------------------------- הציטוט היומי "מה שאפשרי נעשה, ומה שבלתי אפשרי ייעשה"
----------------------------------------------------------- --ולסיום-- יום טוף! יום נפלא! יום נהדר! יאללה ביי אנשושים, בוקר טוף..
תודה

moruush

New member
../images/Emo90.gifמה, כולם פתאם דוברים פה גרמנית?D:

יש אצלכם שביתה?:
אבל מתכונת מיוחדת גדל לכם חצ'קון חדש הבוקר?:
לא ששמתי לב. אתם הולכים לשופינג?:לא היום איזה דברים רעים קרו לכם היום?: כף רגל כואבת מאתמול, המורה הזו** של מתמטיקה. איזה דברים טובים קרו לכם היום?: יקרו בעתיד
- החוגים[: , וצחוקים בשיעור מתמטיקה. תמונת השבוע שלכם?:
תכנית שצפית בה היום?: ג'ימי ניוטרון , שהתארגנתי בבוקר זה פעל

ShirLewis

New member
אני יודעת גרמנית עוד מלפני זה..

לאמא יש בית בגרמניה
ואחותי נולדה שם, אז אני יודעת טיפה .. אהא ועכשיו אני בגרמניה

shiratel

New member
אוקי

יש אצלכם שביתה?: יאפ
גדל לכם חצ'קון חדש הבוקר?: ישמצב אתם הולכים לשופינג?: לא היום אם יש שביתה, אז מה עשיתם בזמן היקר הזה?: בזבזתי אותו היטב איזה דברים רעים קרו לכם היום?: שומדבר איזה דברים טובים קרו לכם היום?: גם לא משו תמונת השבוע שלכם?: לא עכשיו תכנית שצפית בה היום?: פימפ מיי רייד
חורף זה סביר...

litaf1

New member
אניאניאניאני

יש אצלכם שביתה?: אכן כן! גדל לכם חצ'קון חדש הבוקר?: לא אתם הולכים לשופינג?: כן! כבר הייתי בצהריים אבל עכשיו אני הולכת שוב... אם יש שביתה, אז מה עשיתם בזמן היקר הזה?: שיעורי נהיגה.. אממ סתם בבית איזה דברים רעים קרו לכם היום?: אני חולה, אז האף שלי סתום, יש לי יובש בשפתיים, ויורד לי דם מהאף (עונות מעבר) איזה דברים טובים קרו לכם היום?: שופינג!! חולצה חדשה מפול&בר תמונת השבוע שלכם?: ג'ר... תכנית שצפית בה היום?: לא ראיתי היום טלווזיה.. ----------------------------------------------------------- הסקר היומי.. חורף. מתאים או לא מתאים? 1. מתאים ברמות! הכי מתאים!!! -----------------------------------------------------------

Retama

New member
.......

יש אצלכם שביתה?: לא גדל לכם חצ'קון חדש הבוקר?: לא אתם הולכים לשופינג?: כשיש כסף
אם יש שביתה, אז מה עשיתם בזמן היקר הזה?: .... איזה דברים רעים קרו לכם היום?: כאב גרון והייתי די עצבנית איזה דברים טובים קרו לכם היום?: אני וחברה דיברנו אחרי מלא זמן שלא.. היה נחמד עם חברים תמונת השבוע שלכם?: אין תכנית שצפית בה היום?: חברים :p ----------------------------------------------------------- הסקר היומי.. חורף. מתאים או לא מתאים? 2. דוחה. לא מתאיםםם!! פשוט אוהבת את הקיץ יותר

m i c k e y 15

New member
../images/Emo182.gifאני באיחור אני חושבת חח../images/Emo182.gif

יש אצלכם שביתה?: אמ לא ממש..חצי חצי
גדל לכם חצ'קון חדש הבוקר?: תאמת כה..אבל לא גדול XDDD
אתם הולכים לשופינג?:לא
אם יש שביתה, אז מה עשיתם בזמן היקר הזה?: אין שביתה
איזה דברים רעים קרו לכם היום?: הרבה דברים...יותר מדיי לספר
איזה דברים טובים קרו לכם היום?: סתם ביצפר,חברות
תמונת השבוע שלכם?:
תכנית שצפית בה היום?: רובין הוד
-----------------------------------------------------------