השאלון הכי הזוי!

ganitav1

New member
השאלון הכי הזוי!../images/Emo136.gif../images/Emo85.gif

מעותק מפורום דוסון מי את\ה? מהו תאריך השרצתך לעולם? מה הסוג שלך? מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את\ה יודע\ת מה שימושיו? מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק? מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? יש גן עדן? יש גהנום? אם כן, מה הם? מהו המאכל האהוב עלייך? מהו המאכל השנוא עלייך? מהו המתתק הטוב ביותר? מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה? האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"? האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"? איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה? מה דעתך על סקס וירטואלי? מה דעתך על ויאגרה לנשים? איך באים ילדים לעולם? לֵמַה באים ילדים לעולם? חיות עושות לך את זה? וירקות? את אוהבת חיות? יש לך כאלו? מה דעתך על סוסים? מה דעתך על דוברמנים? נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים? מה החיה הכי סקסית בענייך? מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות? מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות? מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? והכי מכוערת? והכי צהובה? כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. נכון שאלה מעצבנת? מה דעתך על תרבות הבלוגים? יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? איפה עדיף - תפוז או ישרא? מנהל\ת בתפוז? של מה? שחור- צבע או דרך חיים? צהוב- צבע מרושע? כתום- רק תפוז? מה הצבע הכי משמעותי בחייך? מהי המצאת המאה מבחינתך? מהי המצאת המאה מבחינת העולם? אם היית חיה, איזה חייה היית? אם היית טעם, איזה טעם היית? אם היית חפץ, איזה חפץ היית? אם היית צבע, איזה צבע היית? איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת? על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח? על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר? אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת? למי את\ה נותנת כבוד? אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת? מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. מתי פעם אחרונה.... צחקת? בכית? קראת? ראית סרט ממש טוב? התנשקת? שכבת (כןכן, סקס.)? יצאת מהבית? אני מעדיפ\ה.... עיר\כפר? ארץ ישראל\חו"ל? דייט בבית\דייט בחוץ? חוף ים- בלילה\ביום? בליינד דייט -\ ? רוקי-\? סרטי אימה-\? חדר מסודר\מבולגן? גלידה\קרחון? צפון\דרום? שיחות ארוכות בטלפון\שיחות ארוכות באיי סי קיו? אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ?

Hezi The One

New member
יואו דוסון נוסטלגיההה נממ אז השאלון

מי את\ה?:המדינה לא מסכימה לגלות לי :( מהו תאריך השרצתך לעולם?:השרצה זה בצפרדעים לא? יואו אני צפרדע מגניבבבב ואממ התאריך 26.6.90 מה הסוג שלך?:אממ פריק? לא:( ערס? מה לא!!! אממ אני מגניב!!! מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את\ה יודע\ת מה שימושיו?:שימושים של ווזלין? חרמנים אתם!!!!! ואממ אני חושב שהוא...שקוף? מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק?:הייתי צוחק עליו כי אבא שלו פיל! מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך?:להגיד שאני ערס:( מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה?:מוות בהאזנה לשירי ציפי שביט ומאיה בוסקילה! יש גן עדן?:זה גיהנום! יש גהנום? זה גן עדן!!!! אם כן, מה הם?נו אמרתי...שאלון מעיק מהו המאכל האהוב עלייך?רגל של צפרדעים!!! זה צרפתי מה:( מהו המאכל השנוא עלייך?אממ מצלמת אינטרנט[?] מהו המתתק הטוב ביותר?סוכריוית גומי כמובן מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר?שוקולד זה איכ מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר?קינדר מה מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה? ממציאים טיפשים!!! אני לא אוהב שוקולד שהוא לא קינדר:( האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"?חלזונות? כמובן...שלא! האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"?כןןןןן איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה?צהבת! מה דעתך על סקס וירטואלי?עשיתי...לא מלהיב וזה רציני מה דעתך על ויאגרה לנשים?מי שאיתי לא צריכה את זה...:p איך באים ילדים לעולם?ויאגרה לנשים לא? לֵמַה באים ילדים לעולם?כי לחסידה אין מקום בקן שלה...אז היא מביאה אותם לעולם חיות עושות לך את זה? וירקות? חיות...לא מה אבל ירקות כן...במיוחד פיתות את אוהבת חיות? יש לך כאלו? לא אין לי:( מה דעתך על סוסים?הוא חזקים[?] מה דעתך על דוברמנים? דובים חברמנים?!חברים הכי טובים שלי מה נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים? לא! זה של אומואים!! מה החיה הכי סקסית בענייך?סוסון ים? מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות?אני! מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות?אליסה מילאנו
מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית?עדלאידע[?] והכי מכוערת?נממ[?] והכי צהובה?צהבת! כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה.שלומיג'קליהיאינטרמן..יש בנאדם כזה...בפורום עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות.שלומי,ג'ק,ליהי,אינטרמן...זה לא ברור!?!?!?!?!!? נכון שאלה מעצבנת?לא...השאלון מעצבן! מה דעתך על תרבות הבלוגים?כסילה יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו?לא אין לי...מזה עוזר לי!? איפה עדיף - תפוז או ישרא?תפוז מה מנהל\ת בתפוז? הייתי מנהל של הצ'אט של הפורום הזה עד שיפעת מונתה למנהלת:( תשאלו את שלומי על זה! שחור- צבע או דרך חיים?צבע מה צהוב- צבע מרושע?כן! של צהבת כתום- רק תפוז?:לא...זה צבע של תפוזים סינים! מה הצבע הכי משמעותי בחייך?כחול מהי המצאת המאה מבחינתך?הרגל][?] מהי המצאת המאה מבחינת העולם?הרגל!!! אחרת אנשים לא היו הולכים אם היית חיה, איזה חייה היית?חיית החושך? אם היית טעם, איזה טעם היית?טעם..מתוק מה אם היית חפץ, איזה חפץ היית?מצלמת אינטרנט אם היית צבע, איזה צבע היית?כחול כמובן... איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת?נולדתי! איזה איפשים אתם הרשויות רושמות את זה על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח?על זה שמישהו מבטיח שהוא מקליט לי מכושפות והוא לא מקליט על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר? אממ רק לא על הרגל!!!! אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת? שלומי[?] למי את\ה נותנת כבוד?למבוגרים באוטובוס אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך?שאני חי תפוז...ושאני חרמן כמובן אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת?גוף שלישי יחיד!! מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם):ברוך הבא לגיהנום תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם? הוא פתח אותי בגיל 16! אממ ועדיף לא לקרוא את השאר מתי פעם אחרונה.... צחקת?עכשיו בגלל המצלמת אינטרנט בכית?לא זוכר מה קראת?הרגע כסילים! עם השאלה ששאלו ראית סרט ממש טוב?נממ אמריקן פאי!!! לפני כמה ימים התנשקת?אממ פעם אחרונה...יום שני שכבת (כןכן, סקס.)?סייבר סקס:p יצאת מהבית?חצי שעה בערך... אני מעדיפ\ה.... עיר\כפר?עיר מה בכפר הבנות לא נותנות ארץ ישראל\חו"ל?חו"ל!!! למה אני תקוע פה?:( דייט בבית\דייט בחוץ?בבית...קרובים יותר למיטה חוף ים- בלילה\ביום?לילה יותר חרמנים בליינד דייט -\ ?בליינד דייט זה חרא!!! פעם אחרונה שהיה לי בליינד דייט היא התגלתה כנודניקית ופרה...כן שלומי אתה יודע למי אני מתכוון רוקי-\?רוקי? כאילו חדש באנביאיי? מה איתו? סרטי אימה-\?שווהההההה חדר מסודר\מבולגן?מסודר...מה נראה לכם?!!?!? כמובן שמבולגן גלידה\קרחון?גלידה מה צפון\דרום?דרום...מה קרובים לשלומי באילת שיחות ארוכות בטלפון\שיחות ארוכות באיי סי קיו?טלפון! אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ?לא...תקראו לו סטניסלב!

תותי 14

New member
../images/Emo41.gifעונה..

מי את\ה? אני עדיין לא סגורה על זה.. מהו תאריך השרצתך לעולם? 25.2.1990 באמת תהיתי איך קוראים לזה..
מה הסוג שלך? סוג? של מה? מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את\ה יודע\ת מה שימושיו? מה זה ווזלין טהור? |בורה|
מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק? המ.. בורחת.. מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? פקציות (מלשון פקצה..)
מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? עונש? אני חושבת שצריך למחוק את עם הפקצות.. יש גן עדן? אולי.. יש גהנום? כן.. אם כן, מה הם? המ.. גן עדן זה ערוץ 3 בהוט.. וגהנום זה.. אין לי מושג..
מהו המאכל האהוב עלייך? יש הרבה.. קוסקוס, חמין, ג'חנון, ת]וחי אדמה ועוד.. מהו המאכל השנוא עלייך? גבינה.. ייאק!
מהו המתתק הטוב ביותר? צ'יפס מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? פרה.. מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? לבן עם עוגיות מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה? נחמד.. פעם ראשונה שאני שומעת על זה.. האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"? לא.. ואני אוותר על התענוג האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"? אמ.. כנ"ל איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה? אמ.. מישהו מחליק על הקליפה? *פרצוף תמים* מה דעתך על סקס וירטואלי? לא יודעת.. לא ניסיתי.. מה דעתך על ויאגרה לנשים? כנ"ל איך באים ילדים לעולם? החסידה?
לֵמַה באים ילדים לעולם? אין לי מושג.. חיות עושות לך את זה? וירקות? לא ולא!! (סוטים!!) את אוהבת חיות? יש לך כאלו? כן.. יש לי כלבה! מה דעתך על סוסים? חמודים!!
מה דעתך על דוברמנים? מפחידים... אבל חמודים!!
נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים? לא.. אבל אולי זה כלב של הומואים! מה החיה הכי סקסית בענייך? אה? מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות? יש יותר מידי.. מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות? נמ.. אני נראת לכם לסבית?
מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? צ'ופצ'יק והכי מכוערת? מכוער והכי צהובה? צהוב... (כמה שאני מקורית..) כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. אנציקלופדיה עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. אוףף.. אני, נציק, קול, יד נכון שאלה מעצבנת? מאוד!!!
מה דעתך על תרבות הבלוגים? תרבות נחמדה בהחלט.. יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? כן.. בשביל פאנפיק.. לא נותן לי כל כך הרבה האמת.. איפה עדיף - תפוז או ישרא? תפוז.. מנהל\ת בתפוז? של מה? לא מנהלת.. אלא אם כן בלוג נחשב.. שחור- צבע או דרך חיים? צבע צהוב- צבע מרושע? צבע.. כתום- רק תפוז? כן (נגיש שבהנתי את השאלה) מה הצבע הכי משמעותי בחייך? אין... מהי המצאת המאה מבחינתך? אינטרנט.. מהי המצאת המאה מבחינת העולם? לא יודעת.. אם היית חיה, איזה חייה היית? נראה לי שציפור.. (או שלא..) אם היית טעם, איזה טעם היית? לא יודעת..
אם היית חפץ, איזה חפץ היית? כנ"ל אם היית צבע, איזה צבע היית? כתום איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת? לא הוכחתי.. על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח? על בגידה.. על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר? המ... לא יודעת.. אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת? אני לא רוצה להילחם נגד אך אחד.. למי את\ה נותנת כבוד? למשפחה (ברוב הפעמים..
) אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? המ.. שאני אוהבת את הארי פוטר....
אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת? הוא היה מחליף כל פעם.. (מושפעת..) מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) קישטה! (ראיתי את זה החתימה של מישהו.. ) תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. אין שום ספר קרוב אלי ואין לי כוח.. מתי פעם אחרונה.... צחקת? באחת השאלות כאן.. בכית? לא זוכרת.. קראת? לא מזמן האמת.. ראית סרט ממש טוב? מזמן.. התנשקת? מזמן.. שכבת (כןכן, סקס.)? לא קרה.. יצאת מהבית? היום.. אני מעדיפ\ה.... עיר\כפר? מושב
ארץ ישראל\חו"ל? ישראל!
דייט בבית\דייט בחוץ? המ.. לא יודעת.. חוף ים- בלילה\ביום? בלילה!
בליינד דייט -\ ? לאאא רוקי-\? אה? סרטי אימה-\? אני מתה על סרטי אימה! חדר מסודר\מבולגן? מסודר.. אבל לא יותר מידי גלידה\קרחון? גלידה צפון\דרום? צפון רולז!!
שיחות ארוכות בטלפון\שיחות ארוכות באיי סי קיו? בטלפון.. האייס ממש עולה על העצבים לפעמים אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ? תלוי איז העץ!

jack 1

New member
תשובות

מי את\ה? שלומי(שלומיג'קליהיאינטרמן) מהו תאריך השרצתך לעולם?השרצה?אתם רומזים שאני שרץ?חוצפנים.. מה הסוג שלך?אין לי סוג. מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את\ה יודע\ת מה שימושיו?O.O חחח אתם באמת חושבים שאני אענה על זה ברצינות?חרמנים! מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק?חחחחחחח בן אדם עם חדק?ממ הייתי בודק אם אין לי חום או משו.ואז הייתי מצלם אותו.... מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? לערבב שיר של לינקין עם ראפ(נאמב/אנקור.חוצפה!!!) מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה?לנעול אותו בחדר סגור ולהשמיע לו רוני שרית חדד ולתת לו לראות אקזיט) יש גן עדן?מממ נראה לי יש גהנום?hell is here אם כן, מה הם?אמרתי כבר מה זה גיהנום אבל גן עדן זה מקום שבו אין רוני סופרסטאר ושרית חדד
מהו המאכל האהוב עלייך?המבורגר פיצה ובמבה. מהו המאכל השנוא עלייך?חצילים. מהו המתתק הטוב ביותר?לא אוהב ממתקים מי יודע מה מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר?השחר. מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר?שוקולד פרה(תמיד איתך) מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה?O.O אשכרה המציאו דבר כזה?ואני חשבתי שאני משעמם חח.... האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"?*מתחלחל* האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"?מממ כן.בכיתה ז' והקאתי אחר כך. איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה?מוזזזזזזז! מה דעתך על סקס וירטואלי?מממ אין לי שמצ לא ניסיתי(בניגוד לחזי..O.O) מה דעתך על ויאגרה לנשים?O.O וזה מעמיד להם את מה?? איך באים ילדים לעולם?ממ חסידה מביאה אותם? לֵמַה באים ילדים לעולם?כדי שהם יסבלו. חיות עושות לך את זה? וירקות?LOL ברור..........שלא. את אוהבת חיות? יש לך כאלו?אני לא אוהבת חיות. מה דעתך על סוסים?סוסים הם כאלה סוסים! מה דעתך על דוברמנים?דוברמנים?בלעכס.מממ הם נחמדים כל עוד הם לא באיזור שלי.. נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים?בהחלט. מה החיה הכי סקסית בענייך?שרק. מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות?מממ זה לא ברור? מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות?מממ שאלה קשה...נחשו. מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית?אומללה.(המבין יבין..) והכי מכוערת?חחחחחחחחחחחחחחח חזי יודע מי..... והכי צהובה?צהובה?ממממ...לא יודע. כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה.ממ הייתי כותב שלומיג'קליהיאינטרמן אבל אני רוצה להיות מקורי...אז...אהה....שלומיג'קליהיאינטרמן? עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות.נו באמת.... נכון שאלה מעצבנת?מאוד.וגם השאלון. מה דעתך על תרבות הבלוגים?ממ לא מעניין במיוחד.50 אחוז זה פקצות. יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו?לא.ולא רוצה. איפה עדיף - תפוז או ישרא?אם היה לי בלוג הייתי יכול להגיד.. מנהל\ת בתפוז? של מה?חחחחח מנהל לשעבר של חדר סאמרלנד
שחור- צבע או דרך חיים?צבע. צהוב- צבע מרושע?לא.צהוב זה שולט. כתום- רק תפוז?לא.פאנטה,בטירוף שלנו. מה הצבע הכי משמעותי בחייך?אין. מהי המצאת המאה מבחינתך?ממ המצאת המאה?קומפי כמובן!(קומפי=המחשב שלי) מהי המצאת המאה מבחינת העולם?המחשב? אם היית חיה, איזה חייה היית?נמלה? אם היית טעם, איזה טעם היית?חמוץ מתוק. אם היית חפץ, איזה חפץ היית?עיפרון. אם היית צבע, איזה צבע היית?כחול. איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת?אני עדיין לא בטוח שאני קיים.. על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח?מממ פגיעה קשה אני מניח... על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר?יד שמאל... אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת?חזי.הוא ביקש את זה
למי את\ה נותנת כבוד?לעצמי לי ולאנוכי? אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך?O.O לא יודע..*רץ למחוק את ההיסטורי* אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת?איימי לי. מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם)טעות בכתובת.גיהנום זה ישר ושמאלה... תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם.לא בא לי. מתי פעם אחרונה.... צחקת?היום נראה לי... בכית?לפני חודשיים בערך.. קראת?הרגע. ראית סרט ממש טוב?לפני חודש. התנשקת?O.Oמזמן... שכבת (כןכן, סקס.)?O.O ראה תשובה לשאלה הקודמת. יצאת מהבית?לפני רבע שעה. אני מעדיפ\ה.... עיר\כפר?עיר ארץ ישראל\חו"ל?חול דייט בבית\דייט בחוץ?בבית חוף ים- בלילה\ביום?יום. בליינד דייט -\ ?מממ לא מומלץ. רוקי-\?מה רוקי? סרטי אימה-\?לא אוהב. חדר מסודר\מבולגן?מבולגן.כי בסדר אני לא מוצא כלום... גלידה\קרחון?גלידה צפון\דרום?דרום. שיחות ארוכות בטלפון\שיחות ארוכות באיי סי קיו?שיחות ארוכות בטלפון.. אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ?O.O נהה לא.

oren456

New member
חחח אני על זה כבר בפורום אחר ששמו

פארקים ורכבות הרים,אין לי כוח לענות שוב.

למעלה