השאלון הנטוריסטי הגדול

קוואנט

New member
השאלון הנטוריסטי הגדול ../images/Emo70.gif

הגיע הזמן לשאלון נטוריסטי, ככה, בשביל הכיף, עד האירוע המתקרב. תשובותיי - בהמשך
בין העונים על השאלון תוגרל חתיכת עוגה בריגרופינג
השאלות: ים או בריכה? חוף או קאנטרי קלאב? עירום לבד או עם קבוצה? געש או ים המלח? חוף עירום מלא או "לבוש אופציונלי"? בומבמלה או "פשוט"? פעם ראשונה - היתה לבד או עם קבוצה? משדל/ת חברים לנטוריזם? אירוע פתוח או ל"זוגות רישום" בלבד? עירום באמצע השבוע כשהחוף שקט או בסופ"ש כשהחוף מלא? באנג'י בעירום (כן/לא)? גלגול סושי בעירום(כן/לא)? ערב יום שישי עם חברים בעירום(כן/לא)? מסיבת ריקודים בעירום(כן/לא)? שופינג בעירום(כן/לא)? מדיטציה בעירום(כן/לא)? כדורגל/כדורסל בעירום(כן/לא)? טיסה בעירום(כן/לא)? פיקניק בעירום(כן/לא)? אופניים בעירום(כן/לא)? האם תשתתפ/י בתמונה של ספנסר טוניק? להקשיב להרצאות בעירום(כן/לא)? להרצות בעירום(כן/לא)? טיול בטבע בעירום(כן/לא)? סדנת ציור בעירום(כן/לא)? קמפינג בעירום(כן/לא)? בהצלחה למיטבי הלכת

אחלה שאלון

ים או בריכה? ים חוף או קאנטרי קלאב? חוף עירום לבד או עם קבוצה? לא משנה געש או ים המלח? געש חוף עירום מלא או "לבוש אופציונלי"? לא משנה בומבמלה או "פשוט"? לא משנה פעם ראשונה - היתה לבד או עם קבוצה? עם קבוצה משדל/ת חברים לנטוריזם? כן אירוע פתוח או ל"זוגות רישום" בלבד? כן עירום באמצע השבוע כשהחוף שקט או בסופ"ש כשהחוף מלא?גם וגם באנג'י בעירום (כן/לא)? כן גלגול סושי בעירום(כן/לא)? כן ערב יום שישי עם חברים בעירום(כן/לא)? כן מסיבת ריקודים בעירום(כן/לא)? כן שופינג בעירום(כן/לא)? כן מדיטציה בעירום(כן/לא)? כן כדורגל/כדורסל בעירום(כן/לא)? כן טיסה בעירום(כן/לא)? כן פיקניק בעירום(כן/לא)? כן אופניים בעירום(כן/לא)? כן האם תשתתפ/י בתמונה של ספנסר טוניק? בכייף להקשיב להרצאות בעירום(כן/לא)? כן להרצות בעירום(כן/לא)? כן טיול בטבע בעירום(כן/לא)? כן סדנת ציור בעירום(כן/לא)? כן קמפינג בעירום(כן/לא)? כן

אופנוען, איך ענית על זה כן?

אירוע פתוח או ל"זוגות רישום" בלבד? כן. יש פה שתי אפשרויות.

התשובות

ים או בריכה? - ים. בגדול. חוף או קאנטרי קלאב? כמובן שחוף. זו לא אותה שאלה? עירום לבד או עם קבוצה? קבוצה עדיפה, למרות שגם לבד הולך יופי. געש או ים המלח? געש. אף פעם לא אהבתי את המליחות המוגזמת של ים המלח. חוף עירום מלא או "לבוש אופציונלי"? למה להיכנס לאנשים לתחתונים? אם טוב להם בלבוש, שיהנו. כל עוד הם לא מפריעים לי. בומבמלה או "פשוט"? לא אוהב אירועים ממוסחרים. את החוף שלי אני אוהב נטורל בלי רמקולים, פרסומות ודוכנים. פעם ראשונה - היתה לבד או עם קבוצה? לבד. רק אישתי נכחה בחוף. אז כמו היום, היא נשארה לבושה. משדל/ת חברים לנטוריזם? רק את הבודדים שנראים לי שיכנסו לעניין. אירוע פתוח או ל"זוגות רישום" בלבד? פתוח. בת זוגי קשה בתחום הזה. ובמצבי (נשוי) אני לא בעניין של למצוא בת זוג לענייני עירום. עירום באמצע השבוע כשהחוף שקט או בסופ"ש כשהחוף מלא? גם. וגם. כשרק אפשר לקפוץ לים. באנג'י בעירום (כן/לא)? טרם עשיתי באנג'י באופן כללי. גלגול סושי בעירום(כן/לא)? סושי הוא לא כוס התה שלי. אבל כל אוכל הולך יופי עם עירום. ערב יום שישי עם חברים בעירום(כן/לא)? נראה קצת מוזר, אבל הייתי מוכן לנסות. מסיבת ריקודים בעירום(כן/לא)? גם נראה מוזר. כנראה שאני איש של ים. שופינג בעירום(כן/לא)? אולי בעיר הערומה. בארץ זה לא יתפוס. ושאלה, מותר למדוד בגדים כשעושים שופינג בעירום? מדיטציה בעירום(כן/לא)? בהחלט כן. כדורגל/כדורסל בעירום(כן/לא)? לא כל כך. טיסה בעירום(כן/לא)? אם כולם ערומים איתי. פיקניק בעירום(כן/לא)? אפשרי. אופניים בעירום(כן/לא)? בטוח שזה לא יכאב? האם תשתתפ/י בתמונה של ספנסר טוניק? בהחלט כן. להקשיב להרצאות בעירום(כן/לא)? לא ממש. להרצות בעירום(כן/לא)? לא ממש. טיול בטבע בעירום(כן/לא)? כן, למה לא. סדנת ציור בעירום(כן/לא)? אני לא יודע לצייר. מקסימום צילום. קמפינג בעירום(כן/לא)? כן. בכיף.

tamirzak1

New member
התשובות שלי

ים או בריכה? ים בקיץ בריכה בחורף. חוף או קאנטרי קלאב?חוף. עירום לבד או עם קבוצה?גם וגם.עדיף בקבוצה. געש או ים המלח?ים המלח חוף עירום מלא או "לבוש אופציונלי"?לא משנה.העיקר שיהיה מותר להיות בו בעירום. בומבמלה או "פשוט"?פשוט פעם ראשונה - היתה לבד או עם קבוצה?לבד משדל/ת חברים לנטוריזם?כן אירוע פתוח או ל"זוגות רישום" בלבד?פתוח כמובן .חופשי ובלי תנאים. עירום באמצע השבוע כשהחוף שקט או בסופ"ש כשהחוף מלא?העיקר שיהיה מותר בעירום. באנג'י בעירום (כן/לא)?לא יודע גלגול סושי בעירום(כן/לא)?(תלוי מה יהיה בסושי.שבטעות לא תיכנס לשם הנקניקיה.... ערב יום שישי עם חברים בעירום(כן/לא)?למה לא? מסיבת ריקודים בעירום(כן/לא)?כן שופינג בעירום(כן/לא)?כן מדיטציה בעירום(כן/לא)?כן כדורגל/כדורסל בעירום(כן/לא)?כן. אבל איך נתחלק לקבוצות??? טיסה בעירום(כן/לא)?כן פיקניק בעירום(כן/לא)?כן אופניים בעירום(כן/לא)?כן האם תשתתפ/י בתמונה של ספנסר טוניק?כן.כבר השתתפתי במיזם דומה. להקשיב להרצאות בעירום(כן/לא)?כן להרצות בעירום(כן/לא)?כן טיול בטבע בעירום(כן/לא)?בטח כן סדנת ציור בעירום(כן/לא)?כן קמפינג בעירום(כן/לא)?כן

AlteX

New member
התשובות שלי

ים או בריכה? בעיקר ים, אבל יש גם בריכות שוות חוף או קאנטרי קלאב? שוב... חוף עדיף, אבל אוהב גם ספא משובח עירום לבד או עם קבוצה? גם וגם... מבחינתי כמעט בכל הזדמנות שיש געש או ים המלח? ים המלח חוף עירום מלא או "לבוש אופציונלי"? לא אכפת לי, מבחינתי שיהיו גם לבושים בסביבה בומבמלה או "פשוט"? בהחלט פשוט. שילוב העירום עם הסדנאות והמדיטציות - שילוב מנצח! פעם ראשונה - היתה לבד או עם קבוצה? לבד משדל/ת חברים לנטוריזם? היו כמה נסיונות בעבר, אבל מזמן כבר לא עשיתי את זה אירוע פתוח או ל"זוגות רישום" בלבד? גם וגם. לשני הסוגים יש את היתרונות שלהם עירום באמצע השבוע כשהחוף שקט או בסופ"ש כשהחוף מלא? גם וגם... אפשר להנות גם כך וגם כך באנג'י בעירום (כן/לא)? המממ... כשזה בעירום זה לא מעריך איברים?...
גלגול סושי בעירום(כן/לא)? בהחלט, רק בזהירות עם הסכין... ערב יום שישי עם חברים בעירום(כן/לא)? למה לא? מסיבת ריקודים בעירום(כן/לא)? בהחלט שופינג בעירום(כן/לא)? אשמח לנסות... רק עלול להיות קר ליד המקרר של הסופר מדיטציה בעירום(כן/לא)? בהחלט! כדורגל/כדורסל בעירום(כן/לא)? עלול להיות מסוכן ללא הגנות מסויימות... טיסה בעירום(כן/לא)? בהחלט פיקניק בעירום(כן/לא)? בכיף אופניים בעירום(כן/לא)? בכיף האם תשתתפ/י בתמונה של ספנסר טוניק? בשמחה להקשיב להרצאות בעירום(כן/לא)? מתאים להרצות בעירום(כן/לא)? צריך לנסות את זה פעם טיול בטבע בעירום(כן/לא)? גם את זה עוד לא ניסיתי... וצריך סדנת ציור בעירום(כן/לא)? את זה דווקא ניסיתי (בפשוט - ציור באמצעות הגוף) - היה מאוד כיף! קמפינג בעירום(כן/לא)? מתי ואיפה? אני כבר אורז...

AlteX

New member
תיקון קטן

טיול בטבע בערום דווקא כן ניסיתי - טיול לילי ליד עין גדי. עדיין, צריך לנסות את זה גם באור...

ronatd

New member
התשובות שלי

ים או בריכה? אני מעדיף בריכה חוף או קאנטרי קלאב? קאנטרי עירום לבד או עם קבוצה? לא משנה געש או ים המלח? ים המלח חוף עירום מלא או "לבוש אופציונלי"? לבוש אופציונלי בומבמלה או "פשוט"? לא הייתי בהם. פעם ראשונה - היתה לבד או עם קבוצה? לבד משדל/ת חברים לנטוריזם? ניסיתי, לא הצלחתי אירוע פתוח או ל"זוגות רישום" בלבד? אירוע פתוח עירום באמצע השבוע כשהחוף שקט או בסופ"ש כשהחוף מלא? גם וגם באנג'י בעירום (כן/לא)? אם אפשרי, למה לא גלגול סושי בעירום(כן/לא)? איזה רעיונות ביזאריים. בעצם כן, למה לא? ערב יום שישי עם חברים בעירום(כן/לא)? כן בהחלט. מסיבת ריקודים בעירום(כן/לא)? וואלה, רעיון מגניב שופינג בעירום(כן/לא)? בעעע מדיטציה בעירום(כן/לא)? כן, בהחלט כדורגל/כדורסל בעירום(כן/לא)? לא נראה לי טיסה בעירום(כן/לא)? מה זה הרעיונות המוזרים האלה? פיקניק בעירום(כן/לא)? כן, הבחלט אופניים בעירום(כן/לא)? כן האם תשתתפ/י בתמונה של ספנסר טוניק? לא, ממש לא. להקשיב להרצאות בעירום(כן/לא)? כן. להרצות בעירום(כן/לא)? כן טיול בטבע בעירום(כן/לא)? כן סדנת ציור בעירום(כן/לא)? כן קמפינג בעירום(כן/לא)? כן

ronatd

New member
גלגול סושי בעירום?

אולי עדיף גלגול ג'וינטים בעירום? סתאאם. אגב, אני אישית עמדיף שייט בעירום על פני טיסה בעירום.

bellyboy

New member
ועכשיו תורי -אחלה שאלון קוואנט!!

ים או בריכה? ים ורצוי ים המלח חוף או קאנטרי קלאב? חוף עירום לבד או עם קבוצה? מה זה משנה אני ערום לא ? געש או ים המלח? תמיד אבל תמיד ים המלח!! חוף עירום מלא או "לבוש אופציונלי"? חוף עירום מלא בומבמלה או "פשוט"? לשניהם יש יתרונות וחסרונות אבל פשוט רק בשביל השכונה הנהדרת שלנו. פעם ראשונה - היתה לבד או עם קבוצה? לבד בבצת לפני 7 שנים. משדל/ת חברים לנטוריזם? בטח כולם התנסו חלקם אהבו יותר וחלקם פחות. אירוע פתוח או ל"זוגות רישום" בלבד? כן עירום באמצע השבוע כשהחוף שקט או בסופ"ש כשהחוף מלא? שקט באנג'י בעירום (כן/לא)? בטח גלגול סושי בעירום(כן/לא)? כן ואחרי זה גלגול משהו אחר ....
ערב יום שישי עם חברים בעירום(כן/לא)? ערב יום שישי בבית עם חברים ומצדי שיהיו לבושים . מסיבת ריקודים בעירום(כן/לא)? אם זה גאנגל או רגאיי אז בטח גם דיסקו בערום יכול ליהיות לא רע. שופינג בעירום(כן/לא)? שופינג? איכס... מדיטציה בעירום(כן/לא)?ואם רק הייתי יכול להשאר במקום אחד ליותר מ3 דקות אז כן. כדורגל/כדורסל בעירום(כן/לא)? אולי אם הייתי משחק טיסה בעירום(כן/לא)?לא פיקניק בעירום(כן/לא)?כן אופניים בעירום(כן/לא)?לא! מתכון לשפשפת האם תשתתפ/י בתמונה של ספנסר טוניק? בטח להקשיב להרצאות בעירום(כן/לא)? מה זה משנה באם אני לבוש או ערום בהרצאה להרצות בעירום(כן/לא)? אולי טיול בטבע בעירום(כן/לא)? בטח בטח בטח סדנת ציור בעירום(כן/לא)? כן קמפינג בעירום(כן/לא)? כן אוףףף למה אני בסלובקיה למה ? למרות שהיום חטאתי ולקחתי את וואסבי (כלבי הנאמן) לרחצה בנהר היה ממש קר (לי לפחות -לו יש מלא פרווה )

mefa2007

New member
תשובותי../images/Emo8.gif

ים או בריכה? ים חוף או קאנטרי קלאב?חוף עירום לבד או עם קבוצה?תמיד נחמד עם חברה געש או ים המלח?געש / פלמחים /אשקלון צפון חוף עירום מלא או "לבוש אופציונלי"?מלא בומבמלה או "פשוט"? פשוט פעם ראשונה - היתה לבד או עם קבוצה?לבד משדל/ת חברים לנטוריזם?קצת אירוע פתוח או ל"זוגות רישום" בלבד?פתוח עירום באמצע השבוע כשהחוף שקט או בסופ"ש כשהחוף מלא?אמצע שבוע באנג'י בעירום (כן/לא)?לא גלגול סושי בעירום(כן/לא)?כן ערב יום שישי עם חברים בעירום(כן/לא)?לא מסיבת ריקודים בעירום(כן/לא)?כן שופינג בעירום(כן/לא)?לא מדיטציה בעירום(כן/לא)?בוודאי כדורגל/כדורסל בעירום(כן/לא)?לא טיסה בעירום(כן/לא)?לא פיקניק בעירום(כן/לא)?כן אופניים בעירום(כן/לא)?לא האם תשתתפ/י בתמונה של ספנסר טוניק?לא להקשיב להרצאות בעירום(כן/לא)?כן להרצות בעירום(כן/לא)?כן טיול בטבע בעירום(כן/לא)?כן סדנת ציור בעירום(כן/לא)?כן קמפינג בעירום(כן/לא)?כן כל מה שקשור באקסטרים בעייתי קצת בעירום

למעלה