השאלון הרשמי של הפורום

שלקוששש

New member
השאלון הרשמי של הפורום

אחריי מחיקות קצרות וכו'... בע"ה גם גוגון חמוד לי כפרע עליו יענה עליו... על עצמך- 1. שם: 2. גיל: 3. מיקום בארץ: האם אתה- 4. מאחר הרבה? 5. עובד? 6. אוהב את המשפחה שלך? 7. אוכל מילקי? 8. יש לך אובססיה\סטייה? 9. אוהב חורף? 10. מבריז הרבה מביצפר? 11. מדבר הרבה בטלפון? 12. מקבל ציונים טובים? 13. כותב שירים\סיפורים? 14. משתדל לאכול בריא? 15. חושב על עצמך לפני אחרים? 16. חוסך כסף? 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? 19. קונה מתנות? 20. חושב שאתה בנאדם טוב? האם אי פעם.. 21. שיקרת? 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? 25. ישנת עם רדיו דלוק? 26. עם טלוויזיה דלוקה? 27. לא ישנת יום שלם? 28. היית במחשב כל הלילה? 29. היית בחו"ל? 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? 32. חיבקת מישהו מפורסם? 33. הופעת על במה? 34. גנבת משהו? 35. תפסת טרמפ? 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? 37. הלכת לאיבוד? 39. נשברה לך שן? 40. עישנת סיגריה? מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת? 42. שקנית? 43. ספר אחרון שקראת? 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? 45. הופעה אחרונה שהיית? 46. דיסק אחרון ששמעת? 47. שיר אחרון ששמעת? 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? 51. אדם אחרון שראית? 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? 53. אדם אחרון שחיבק אותך? 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אהובים- 56. צבע אהוב? 57. סרט אהוב? 58. ספר אהוב? 59. זמר\ת\להקה אהובה? 60. דיסק אהוב? 61. שיר אהוב? 62. תוכנית טלווזיה אהובה? 63. מאכל אהוב? 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? 65. מקצוע אהוב? 66. זמן ביום? 67. ממתק\חטיף אהוב? 68. אתר אהוב באינטרנט? 69. ערוץ אהוב? 70. קליפ אהוב? העדפות- 71. אביב או סתיו? 72. קפה או תה? 73. כתום או צהוב? 74. טלפון או פלאפון? 75. סלקום או אורנג'? 76. שוקולד מריר או חלב? 77. שיער אסוף או פזור? 78. ירח או שמש? 79. קולה או ספרייט? 80. קור או חום? 81. אילת או חרמון? 82. עיינים ירוקות או כחולות? 83. קרמבו או גלידה? 84. לילה או יום? 85. דיסקמן או מערכת? 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? 88. שחור או לבן? 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? 93. נעלי בית או יחפים? 94. סבון רגיל או נוזלי? 95. ביצפר או צבא? ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? 99. האם נהנת לענות עליו? 100. תן ציון לשאלון.

שלקוששש

New member
נו טוב אני ראשונה חח סתם סתם

על עצמך- 1. שם: של"י 2. גיל:עוד 45 יום, 19 ;) 3. מיקום בארץ: נצרת עילית האם אתה- 4. מאחר הרבה? לא מאחרת בכלל!!! שונאת את זה 5. עובד? אפשר לומר 6. אוהב את המשפחה שלך? רק את אחותי 7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\סטייה? יש ויש (אובססיה, לא סטייה) 9. אוהב חורף? לאאאאאאאאאא זה הורס לי את הפאן 10. מבריז הרבה מביצפר? יש לציין שהברזתי הרבה, בגלל זה פרשתי (טעותת) 11. מדבר הרבה בטלפון? חייה על sms 12. מקבל ציונים טובים? בעבודה, כן! 13. כותב שירים\סיפורים? סיפורים 14. משתדל לאכול בריא? לא ממש 15. חושב על עצמך לפני אחרים?כןןן 16. חוסך כסף?כבר לא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לאאאאאאאאאאאאאאאא 19. קונה מתנות? לא מה אני כלב!? חח 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לא! האם אי פעם.. 21. שיקרת? ברור 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן 25. ישנת עם רדיו דלוק?כן, נרדמתי בעבודה ורק שם אני שומעת רדיו.. 26. עם טלוויזיה דלוקה? יש מצב 27. לא ישנת יום שלם? 3 ימים 28. היית במחשב כל הלילה?כן 29. היית בחו"ל? חולון נחשב!? 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?כן 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?המוןןן פעמיםםםם 32. חיבקת מישהו מפורסם? דודו טסה כפרע עליו חמוד שלי אני מתההה 33. הופעת על במה?כן, פעמיים תפקיד ראשי 34. גנבת משהו? כן 35. תפסת טרמפ?לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?לא 37. הלכת לאיבוד?כן 39. נשברה לך שן?לא 40. עישנת סיגריה? כן מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת? וואלה לא זוכרת 42. שקנית? כנ"ל 43. ספר אחרון שקראת? אני אוהב את תמיר 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?אין פה קולנוע, אני לא רואה סרטים 45. הופעה אחרונה שהיית?אותי ואת אחותי שרות לצלילי הmp3 46. דיסק אחרון ששמעת? מתוך בחירה-דודו טסה 47. שיר אחרון ששמעת? משהו של עופרה ניסיםםםםםםםםםם 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? לולה, כי אני סתם ילדת שכונה שדודו הוא המלך שלה... חח 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? אין לי מדפסת 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? אטרף דייטינג 51. אדם אחרון שראית? אחותי מיתר 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? שוש שלי 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אחותי מיתר 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? איתמרררר חמוד שלי(?!) 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחי יניב אהובים- 56. צבע אהוב? ירוק 57. סרט אהוב?חחחח כבר אמרתי, לא רואה סרטים 58. ספר אהוב? יש מלאאא 59. זמר\ת\להקה אהובה? יש מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 60. דיסק אהוב? יש מלאאאא 61. שיר אהוב? נו, יש מלאאאאאאאאאאא 62. תוכנית טלווזיה אהובה? ילדות רעות 63. מאכל אהוב? שניצל (לפני שפעת העופות) 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אחותי מיתר 65. מקצוע אהוב? לא רלוונטי 66. זמן ביום? זמן למה!? 67. ממתק\חטיף אהוב? לא אוכלת 68. אתר אהוב באינטרנט? אין משהו כזה 69. ערוץ אהוב? 24 70. קליפ אהוב? יש מלאאאא העדפות- 71. אביב או סתיו? אביב אח שלי חחח 72. קפה או תה? תה ירוק 73. כתום או צהוב? ירוק 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? פלאפון 76. שוקולד מריר או חלב? מריר 77. שיער אסוף או פזור? עם שתיהם אני יפה 78. ירח או שמש? שמש 79. קולה או ספרייט? מים 80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? ת"" 82. עיינים ירוקות או כחולות? חומות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? שאלה קשה 85. דיסקמן או מערכת? dvd 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקותת 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? לא משנה 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? שרות לאומי ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? לא שמתי לב למוזרויות 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כולם היו על הפנים 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא 99. האם נהנת לענות עליו? סבבה כזה 100. תן ציון לשאלון: 1 עד 10?! 7

RTur

New member
עונה:

על עצמך- 1. שם: ארתור 2. גיל: כמעט 17.5 3. מיקום בארץ: באר שבע האם אתה- 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? בערך 6. אוהב את המשפחה שלך? ברור 7. אוכל מילקי? כן 8. יש לך אובססיה\סטייה? כן. מכור לשוקו 9. אוהב חורף? לפעמים 10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון? לפעמים 12. מקבל ציונים טובים? כן 13. כותב שירים\סיפורים? לא ממש 14. משתדל לאכול בריא? לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים 16. חוסך כסף? כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? אממ אני לא נותן ציונים לעצמי.. אתם תגידו האם אי פעם.. 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? יכול להיות 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? יכול להיות 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא 37. הלכת לאיבוד? יכול להיות 39. נשברה לך שן? כן 40. עישנת סיגריה? לצערי הרב ניסיתי אבל זה היה חד פעמי מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת? פיצה 42. שקנית? לא זוכר מה היה קודם - דיסק של איגי וקסמן או כרטיס להופעה של עברי לידר 43. ספר אחרון שקראת? "מבצר דיגיטלי"/דן בראון 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? נרניה 45. הופעה אחרונה שהיית? אתמול הייתי בברנשים וחתיכות בבית לסין אבל זאת הצגה.. הופעה - עברי לידר 46. דיסק אחרון ששמעת? עברי לידר ולירז צ'רכי 47. שיר אחרון ששמעת? הרמיקס של "מרי לנצח" מהדיסק של עברי 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? "היי ליידי תני לי מזל" מברנשים וחתיכות 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? חחח ריבוע (הייתה לזה מטרה כלשהי) 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? הדפיוצר שלי 51. אדם אחרון שראית? לירז צ'רכי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא זוכר 53. אדם אחרון שחיבק אותך? לירז צ'רכי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? לירז צ'רכי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחי הקטן אהובים- 56. צבע אהוב? כל עוד זה לא ורוד פקאצות זה טוב 57. סרט אהוב? אין לי דיעה מגובשת על זה 58. ספר אהוב? כל ספר של דן בראון (צופן דה וינצ'י, מלאכים ושדים, מבצר דיגיטלי, נקודת ההונאה) 59. זמר\ת\להקה אהובה? הכי אהובים - הדורבנים, לירז צ'רכי, דודו טסה 60. דיסק אהוב? קשה לבחור.. "בדיוק בזמן" של דודו, "לירז צ'רכי" של לירז צ'רכי ואפרת גוש 61. שיר אהוב? No Doubt - Don't Speak 62. תוכנית טלווזיה אהובה? אממ היכל התרבות, משחק מכור, ארץ נהדרת, יצפאן, חברים 63. מאכל אהוב? פיצה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? המשפחה 65. מקצוע אהוב? שיעור חופשי 66. זמן ביום? אחה"צ-ערב 67. ממתק\חטיף אהוב? מיני אגוזי רולז! 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז והבמה החדשה 69. ערוץ אהוב? 24 70. קליפ אהוב? קליפ של דודו או לירז חח העדפות- 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? אממ צהוב 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? לא אכפת לי 77. שיער אסוף או פזור? תלוי 78. ירח או שמש? שמש 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? מה זה משנה? 83. קרמבו או גלידה? תלוי מתי 84. לילה או יום? יום 85. דיסקמן או מערכת? שניהם 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית 88. שחור או לבן? לא אכפת לי 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? להשאיר מלוכלך חח 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? גם וגם 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? מה הקשר? 93. נעלי בית או יחפים? תלוי מתי 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? אם אני אתקבל ללהקה צבאית אז צבא חח ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? נו מה, עכשיו לעבור שוב על השאלון? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כנ"ל 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא 99. האם נהנת לענות עליו? כן 100. תן ציון לשאלון. 99 חח

עונה../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

על עצמך- 1. שם: צליל 2. גיל: 13 3. מיקום בארץ: צפון האם אתה- 4. מאחר הרבה? לפעמים 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? בטח... מאד 7. אוכל מילקי? עכשיו? לא
לפעמים 8. יש לך אובססיה\סטייה? אני חושבת שלכל אחד יש אובססיה או סטייה למשהו או למישהו... 9. אוהב חורף? מאד 10. מבריז הרבה מביצפר? כן
11. מדבר הרבה בטלפון? יותר מדי 12. מקבל ציונים טובים? בד"כ 13. כותב שירים\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? משתדלת... זאת המילה הנכונה
15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא... להפך. וזה לא תמיד יוצא לטובתי. 16. חוסך כסף? לא
17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כן
19. קונה מתנות? תלוי באירוע 20. חושב שאתה בנאדם טוב? אני חושבת שכן, אני מקווה שכן. האם אי פעם.. 21. שיקרת? מי לא? 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? בטח
24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? לא
28. היית במחשב כל הלילה? כמעט 29. היית בחו"ל? בטח! 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא
31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא 32. חיבקת מישהו מפורסם? בטח 33. הופעת על במה? מסיבת סיום?
34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? לא
36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איכסס
לא אוכלת מנה חמה... לא עם מים ולא בלי מים
גועל נפש 37. הלכת לאיבוד? כן 39. נשברה לך שן? כן 40. עישנת סיגריה? לא מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת? סלט 42. שקנית? 2 זוגות מכנסיים 43. ספר אחרון שקראת? נעורים בחמוץ- מתוק 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? מר וגב' סמית... הרבה זמן 45. הופעה אחרונה שהיית? הפרוייקט של עידן רייכל
46. דיסק אחרון ששמעת? בית הבובות 47. שיר אחרון ששמעת? Addicted- Simple Plan 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? Craig David- Seven Days 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודת שורשים מחורבנת
50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? אמממ... נראה לי שבפורום בתי. 51. אדם אחרון שראית? אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? כל המשפחה באזכרה של ה- 30 יום לסבא
53. אדם אחרון שחיבק אותך? אח שלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אמממ בטיו"ש צעקתי שיסגרו את הפנסים כי זה עצבן אותי...
אהובים- 56. צבע אהוב? כחול 57. סרט אהוב? אישה יפה, סתיו בניו יורק, מה שבחורה רוצה, הטינה, ג'יפרס סקריפרס, הנרקוד, סיפור סינדרלה, שישי הפוך 58. ספר אהוב? נעורים בחמוץ- מתוק 59. זמר\ת\להקה אהובה? לירז צ'רכי, איגי וקסמן, דודו כמובן, שילה פרבר, עברי לידר, איגי וקסמן, מירי מסיקה, כריסטינה אגילרה, ציפי משהיד, אביתר בנאי, איה כורם, קרייג דיויד, סימפל פלאן, ניקלבאק, גרין דיי, בית הבובות, קולדפליי, מיקה קרני, פיטרוט, קלי קלארקסון, הדג נחש, הפרוייקט של עידן רייכל, אביב גפן, הבלאק אייד פיז, דין דין אביב, מאיה אברהם, הראל מויאל, בלו ויש עוד המון שבטוח שכחתי... 60. דיסק אהוב? בית הבובות- מדפים 61. שיר אהוב? כל פעם שיר אחר
אבל יש המון 62. תוכנית טלווזיה אהובה? מגרש ביתי, האנטומיה של גריי, האו.סי, על טבעי, נמלטים, אבודים, דוסון קריק, בנות גילמור, הש"ש, סמולוויל, ילדות רעות, פאנק'ד ובטוח יש עוד מלא ששכחתי... 63. מאכל אהוב? אוכל איטלקי 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? המון המון אנשים
65. מקצוע אהוב? אנגלית 66. זמן ביום? את הלילה אני הכי אוהבת
67. ממתק\חטיף אהוב? במבה 68. אתר אהוב באינטרנט? אמממ
paperdoll 69. ערוץ אהוב? 24, יס סטארס, ערוצי הסרטים של יס, MTV ועוד... 70. קליפ אהוב? יש המון... לאחרונה ממש התאהבתי בקליפ של far away- nickelback העדפות- 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? צהוב 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? אמממ חצי קוקו כזה...
איך להסביר?
טוב נו... בטוח אתם מכירים
78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? לא זה ולא זה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות
מיוחד כזה... 83. קרמבו או גלידה? גלידה... איכסס קרמבו 84. לילה או יום? לילה (אויי זה הזכיר לי את השיר "לילה ויום איפה הבית רוצה לאהוב אמוציונלית מגדירה את עצמך וחושבת אח"כ ממקום למקום כי זה לא נגמר לך"
) 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם
נוטה ללועזית בזמן האחרון
אבל קשה לי לבחור 88. שחור או לבן? לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 93. נעלי בית או יחפים? יחפים
94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? לא יודעת
ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? זאתי...
97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? זאתי...
98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא, בסדר
99. האם נהנת לענות עליו? כן 100. תן ציון לשאלון. 80

אני=]

על עצמך- 1. שם: צאלה 2. גיל: 14 וחצי..כיתה ט' 3. מיקום בארץ: זכרון יעקב האם אתה- 4. מאחר הרבה?לא 5. עובד? לומדת 6. אוהב את המשפחה שלך?מאודדד 7. אוכל מילקי?כןן יאמיי 8. יש לך אובססיה\סטייה?לשוקולד במבה וקולהה 9. אוהב חורף? לא 10. מבריז הרבה מביצפר? לא=] 11. מדבר הרבה בטלפון? די.. 12. מקבל ציונים טובים? בד"כ 13. כותב שירים\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? משתדלתת 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמיםם לרוב לא.. 16. חוסך כסף? כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כן חח 19. קונה מתנות? כה=] 20. חושב שאתה בנאדם טוב?אני חושבת שכן=] מקווה לפחות.. האם אי פעם.. 21. שיקרת? כמו כולם 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן.. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כמעט כל הלילה 29. היית בחו"ל? לא=\ 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? כןן=] 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?לא..איכסס 37. הלכת לאיבוד? כן שהייתי קטנה.. 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לא=] מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת? שוקולד..חח 42. שקנית?לא זוכרתתת 43. ספר אחרון שקראת?הקמצן..לבצפר=\ 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? לדפוק חתונה...ממזמן בחופש הגדול.. 45. הופעה אחרונה שהיית? לא זוכרת.. 46. דיסק אחרון ששמעת? הדג נחש-בעזרת הג'אם 47. שיר אחרון ששמעת? הדג נחש-תרגע 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? הדג נחש-תרגע..חחח 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?עבודה בחינוך תעבורתי..=\ 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? מממ נענע 51. אדם אחרון שראית? אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא זוכרתת 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמממ אימוש שלי..חחח 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו?לא זוכרתתת אהובים- 56. צבע אהוב? כתום 57. סרט אהוב? אמממ אין אחד אהוב יש הרבה.. 58. ספר אהוב? לא זוכרתת.. 59. זמר\ת\להקה אהובה? מממ הדג נחש בית הבובות דודו טסה יש המוןן 60. דיסק אהוב? בית הבובות- מדפים,הדג נחש-בעזרת הג'אם ועוד.. 61. שיר אהוב? כל פעם שיר אחר אבל יש המון 62. תוכנית טלווזיה אהובה? אממ ארתור..חח חברים קומדיות בעיקר.. 63. מאכל אהוב?של סבתא שלי..אוכל מרוקאי..חח 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אין אחד מיוחד 65. מקצוע אהוב? אנגלית 66. זמן ביום? את הלילה..חחח 67. ממתק\חטיף אהוב? במבה ושוקולדד 68. אתר אהוב באינטרנט? אממ לא יודעתת 69. ערוץ אהוב? לא יודעתת.. 70. קליפ אהוב? יש המון.. העדפות- 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? גם וגם אבל בעיקר אסוף 78. ירח או שמש? שמש 79. קולה או ספרייט?קולההה 80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות..כמו שלי..חח 83. קרמבו או גלידה? גלידה אבל גם קרמבו..חח 84. לילה או יום?גם וגם 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם.. 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם כובע 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? לא משנהה 95. ביצפר או צבא? צבא..אני כבר מחכה להיות בצבא אבל גם בצפר..עם כל החבר'ה...חח בכיף=] ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?אממ השאלה הזאת..חח 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? זאת..חח 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא סבבה לגמרי.. 99. האם נהנת לענות עליו? כן=] 100. תן ציון לשאלון. 85

באבושקה

New member
עכשיו תורי לענות... איזה כיף!!!

1.שם:באבושקה 2.גיל:18 3. מיקום בארץ:שפלה האם אתה- 4. מאחר הרבה? כן 5. עובד? סוג של.. 6. אוהב את המשפחה שלך?ב-ר-ו-ר!! (אבל שונאת מפשים משפחתיים) 7. אוכל מילקי? עד לפני שנה לאא...8. יש לך אובססיה\סטייה? כן. אני לא מסוגלת לשמוע אנשים שאוכלים בקול- אני פשוט מתחרפנת מזה.. 9. אוהב חורף?כן 10. מבריז הרבה מביצפר?אכן כן 11. מדבר הרבה בטלפון?משתדלת שלא. אני שונאת את זה... 12. מקבל ציונים טובים?מדי פעם 13. כותב שירים\סיפורים?הלוואי 14. משתדל לאכול בריא? כן הא?! 15. חושב על עצמך לפני אחרים?לרוב לא 16. חוסך כסף?מנסה 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?לצערי 19. קונה מתנות? כשישי הזדמנות 20. חושב שאתה בנאדם טוב?יותר מקווה האם אי פעם.. 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?לא זוכרת 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן. אני ממש אוהבת את זה 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן רק במילים אחרות 25. ישנת עם רדיו דלוק?אני אפעם לא מצליחה להירדם ככה 26. עם טלוויזיה דלוקה? לא27. לא ישנת יום שלם?כן 28. היית במחשב כל הלילה?חצי לילה 29. היית בחו"ל?כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?כל יום מחדש 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? בחדר של חני נחשב?? 32. חיבקת מישהו מפורסם?כן...:) 33. הופעת על במה?כן 34. גנבת משהו?לא 35. תפסת טרמפ?כל הזמן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?לא... 37. הלכת לאיבוד?הרבה 39. נשברה לך שן?בערך 40. עישנת סיגריה?לא!! מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת? גמבה42. שקנית?בורגר ראנץ'!! והיה שווה כל שקל! 43. ספר אחרון שקראת?"ליצני החצר" 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? לדפוק חתונה 45. הופעה אחרונה שהיית?בית הבובות בהאנגר 11 46. דיסק אחרון ששמעת? ממשיכים לרוץ של סינרגיה 47. שיר אחרון ששמעת?I will survive 49. שיר אחרון שנתקע לך בראש?I will survive 49.מה הדבר האחרון שהדפסת?אקוטופ 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?וואלה 51. אדם אחרון שראית?אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? קרן 53. אדם אחרון שחיבק אותך?זהבה 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?ניצוש 55. אדם אחרון שצעקת עליו?הכלב שלי אהובים- 56. צבע אהוב? סגול57. סרט אהוב?ריקוד מושחת 2 58. ספר אהוב? שבועת רחל 59. זמר\ת\להקה אהובה?אין מספיק מקום... 60. דיסק אהוב?בדיוק בזמן של דודו המלך!! 61. שיר אהוב?בדיוק בזמן.. 62. תוכנית טלווזיה אהובה?נמלטים, או.סי ומגרש ביתי 63. מאכל אהוב?בורגראנץ' עם כל התוספות 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? כלכך הרבה.. 65. מקצוע אהוב? עם כל הפלצנות -ספרות!!66. זמן ביום?שקיעה 67. ממתק\חטיף אהוב?טוויסט 68. אתר אהוב באינטרנט?וואלה אימייל 69. ערוץ אהוב?הערוץ החדש של יס 70. קליפ אהוב?שרונה פיק- "טומי"!!! העדפות- 71. אביב או סתיו?אביב 72. קפה או תה?קפה 73. כתום או צהוב?כתום 74. טלפון או פלאפון?פלאפון 75. סלקום או אורנג'?ברור שאורנג'!! 76. שוקולד מריר או חלב? חלב. ללא ספק!77. שיער אסוף או פזור?פזור 78. ירח או שמש?קשה. שמש 79. קולה או ספרייט?קולה 80. קור או חום?חום 81. אילת או חרמון?בחרמון אפעם לא הייתי מה שמשאיר לי את אילת... 82. עיינים ירוקות או כחולות?ירוקות 83. קרמבו או גלידה?גלידה!!! 84. לילה או יום?לילה 85. דיסקמן או מערכת?מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?ישראלית 88. שחור או לבן?לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?לנקות למרות שאני ההפך... 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים מול פנים. עם כל הקושי שבזה... 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?עם כובע 93. נעלי בית או יחפים?נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי 95. ביצפר או צבא?ביצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?על המנה חמה...ללא ספק 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?המקצוע האהוב... 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?דווקא סבבה 99. האם נהנת לענות עליו?איזו שאלה?!! 100. תן ציון לשאלון... אם אפשר להתחרט- אז זאתי השאלה הכי דפוקה בשאלון!!! אוהבת. נשיקות!!

וסטרייך

New member
חחח אני קלטתי

רמזים בשבילי... קליפ אהוב? שרונה פיק- "טומי". חחחח. ובאמת הצלחת לא לדבר עם אף אחד אחר בטלפון אחריי?

וסטרייך

New member
אוי השעמום.

על עצמך- 1. שם: וסטרייך 2. גיל: כבר 18 3. מיקום בארץ: ליד אשדוד האם אתה- 4. מאחר הרבה? משתדלת שלא 5. עובד? כן בגן 6. אוהב את המשפחה שלך? לא 7. אוכל מילקי? כשיוצא :) 8. יש לך אובססיה\סטייה? שיניים 9. אוהב חורף? הכי 10. מבריז הרבה מביצפר? חחח כן 11. מדבר הרבה בטלפון? יותר בסמ"סים 12. מקבל ציונים טובים? כבר לא... 13. כותב שירים\סיפורים? בעבר 14. משתדל לאכול בריא? בתיאוריה 15. חושב על עצמך לפני אחרים? משתדלת שלא 16. חוסך כסף? ממש לא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כן 19. קונה מתנות? כן... באבושקה עדה! 20. חושב שאתה בנאדם טוב? רוב הזמן לא האם אי פעם.. 21. שיקרת? כמובן. שקר משמעותי. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? גם. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כל הזמן 25. ישנת עם רדיו דלוק? בימי הפנימייה וגם אצל שרון 26. עם טלוויזיה דלוקה? חחח כן. צבי הנינג'ה! 27. לא ישנת יום שלם? ואפילו כמה ברצף. 28. היית במחשב כל הלילה? חחח כן. ותראו מה יצא מזה... 29. היית בחו"ל? פולין. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא. אבל בטלוויזיה כן. 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן! 33. הופעת על במה? "הולכים אל הלא נודע...". כן. 34. גנבת משהו? לא. 35. תפסת טרמפ? כן.3 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? אני לא עד כדי כך נואשת 37. הלכת לאיבוד? אוי כן. 39. נשברה לך שן? גאד רק לא זה. 40. עישנת סיגריה? לא! מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת? עוגת יומולדת. 42. שקנית? מתנה לבאבושקה. 43. ספר אחרון שקראת? "The Library Policeman" של סטיבן קינג. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? זכרונותיה של גיישה. 45. הופעה אחרונה שהיית? בית הבובות בהאנגר 11 46. דיסק אחרון ששמעת? מוניקה סקס-חיות מחמד. 47. שיר אחרון ששמעת? שומר אריות. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? טומי! 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? גמרא לוי :) 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? פורום בית הבובות ואם זה לא נחשב אז וואלה. 51. אדם אחרון שראית? אמא. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? וואו התקלה. נראה לי שמרב, בפולין. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? יונתן :) 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? שרון. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחותי. אהובים- 56. צבע אהוב? שחור. 57. סרט אהוב? אנני-המחזמר :) 58. ספר אהוב? "אלמנה לשנה אחת"-ג'ון אירווינג וגם "התפסן בשדה השיפון"-ג'. ד. סלינג'ר. 59. זמר\ת\להקה אהובה? בית הבובות, עברי לידר, מוניקה סקס, דודו טסה, הביטלס. 60. דיסק אהוב? חחחח בית הבובות בהופעה! או "זה לא אותו דבר". 61. שיר אהוב? "The Scientist"-קולדפליי. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? אבודים, בנות גילמור, טאץ' עליז! 63. מאכל אהוב? קוטג'. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? איתי שיף! 65. מקצוע אהוב? מתמטיקה? 66. זמן ביום? כמה שיותר מאוחר. 67. ממתק\חטיף אהוב? טעמי. 68. אתר אהוב באינטרנט? וואלה. 69. ערוץ אהוב? 24. 70. קליפ אהוב? הקליפ של "דרך המלך" ממש מגניב. העדפות- 71. אביב או סתיו? סתו. 72. קפה או תה? תה. 73. כתום או צהוב? כתום. 74. טלפון או פלאפון? פלאפון. 75. סלקום או אורנג'? לא אכפת לי. 76. שוקולד מריר או חלב? חלב! 77. שיער אסוף או פזור? אסוף אחרת זה מציק. 78. ירח או שמש? ירח. 79. קולה או ספרייט? קולה. 80. קור או חום? קור! 81. אילת או חרמון? תלוי... 82. עיינים ירוקות או כחולות? חומות כהות הכי יפה :) אבל שלי אפורות. 83. קרמבו או גלידה? גלידה. 84. לילה או יום? לילה. 85. דיסקמן או מערכת? תלוי. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? בכללי ישראלית. 88. שחור או לבן? שחור. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? בפנים. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם. 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית-בכל מצב! 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי. 95. ביצפר או צבא? צבא. ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? על הסווטשירט. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? קליפ אהוב. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? כן. 99. האם נהנת לענות עליו? למה לא?-שרונה פיק. 100. תן ציון לשאלון. קח, ציון.

למעלה