השאלון השבועי

השאלון השבועי../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif../images/Emo66.gif

פתחתי אותו היום כי מחר לא יהיה לי זמן
"אם היית".. 1. אם היית חיה, איזו חיה היית? 2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית? 3. אם היית טעם, איזה טעם היית? 4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית? 5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית? 6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית? 7. אם היית מדינה איזו מדינה היית? 8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית? 9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך? 10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך? 11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך? 12. אם היית שיר, איזה שיר היית? 13. אם היית דגל, איזה דגל היית? (המתחכמים שיכתבו דגל הגאווה יקבלו כאפה) 14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית? 15. אם היית חג, איזה חג היית? 16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב? 17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית? 18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית? 19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית? 20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית?

חריקת

New member
באליייי

1. אם היית חיה, איזו חיה היית? דולפין 2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית?שניצל 3. אם היית טעם, איזה טעם היית?מתוק 4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית?קאדילק 5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית?הקמת פארק תמנע 6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית?חחח... 7. אם היית מדינה איזו מדינה היית?קונגו...מלזיה...צ'צ'ניה 8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית?חמוצים 9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך?כינה? 10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך?פאקצה. 11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך?לא אכלתי בחיים קובה ואין לי מושג מה האפשרויות מילואים 12. אם היית שיר, איזה שיר היית?הדרך ארוכה ומפותלת 13. אם היית דגל, איזה דגל היית? (המתחכמים שיכתבו דגל הגאווה יקבלו כאפה)דגל הגאווה 14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית?נו אם השלושה יצורים האלה המניאקים 15. אם היית חג, איזה חג היית?פסח 16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב?דצים 17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית?אירופאית 18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית?הופ 19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית?מאיפה לי 20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית?לא בוחר כזה אני חצי מרוקאי חצי אין לי מושגגגג

stary1

New member
נחמד

1. אם היית חיה, איזו חיה היית? שחף. 2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית? קרמבו. 3. אם היית טעם, איזה טעם היית? חמוץ. 4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית? לא יודעת 5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית? פסטיבל וודסטוק. 6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית? שלג. 7. אם היית מדינה איזו מדינה היית? סיביר. 8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית? אפונה וגזר. 9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך? ציקה. 10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך? רוחמה. 11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך? תרד. 12. אם היית שיר, איזה שיר היית? משתנה. 13. אם היית דגל, איזה דגל היית? אחד עם בע"ח. 14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית? במבי. 15. אם היית חג, איזה חג היית? קריסטמס. 16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב? יבגני. 17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית? לממלכת הכוזרים. 18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית? אנימל פלנט. 19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית? היתי שמחה להיות הזפלין. 20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית? שמחה בחלקי.

shir308

New member
מצ'עמם לי!! ../images/Emo10.gif

"אם היית".. 1. אם היית חיה, איזו חיה היית? ציפור 2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית? שוקולד לבן (עם פצפוצים)
3. אם היית טעם, איזה טעם היית?אממ חמוץ מתוק?? 4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית?אני מכירה רק יונדאי אז...
5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית?וואלה אין לי שמץ! 6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית?התפרצות הר געש
7. אם היית מדינה איזו מדינה היית?קפריסין? 8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית?מלפפון חמוץ (רק אותו לא מועכים)!! 9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך?נחמה מה זאת אומרת! 10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך?שיראל 11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך? בשר!
12. אם היית שיר, איזה שיר היית?שאלה טובה! 13. אם היית דגל, איזה דגל היית? (המתחכמים שיכתבו דגל הגאווה יקבלו כאפה) דגל ישראל למה? 14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית?וואי קשה לבחור ...חח אמ מולאן ? 15. אם היית חג, איזה חג היית? חנוכה!!!!
16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב?רק לא דץ ודצה!
17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית? אמריקאית? 18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית? ערוץ 24 חח 19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית? איכס אף אחת!! 20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית?מה שאני עכשיו (לא בא לי להסתבך עם אנשים
)

ocean zd

New member
כי הוא מציק לי בטלפון :]

אם היית חיה, איזו חיה היית?חתולה 2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית?גבינה צהובה 3 אם היית טעם, איזה טעם היית?וניל, מתוק 4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית?ג'ימיני סוזוקי 5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית?שאלה טובה 6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית?מפל מים חחחח 7. אם היית מדינה איזו מדינה היית?שכחתי תשם שלה 8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית?של כרוב חמוץ כזה 9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך?הכי נחמה בארץ 10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך?חחחחח 11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך?תפוחי אדמה 12. אם היית שיר, איזה שיר היית?בלדה 13. אם היית דגל, איזה דגל היית? (המתחכמים שיכתבו דגל הגאווה יקבלו כאפה) דגל של פלייבוי חחחחחחחחחחחח 14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית?בת הים הקטנה 15. אם היית חג, איזה חג היית? 16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב?כל דבר חוץ מדץ ודצה 17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית?קנדית 18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית?31 19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית?לא הייתי 20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית?שלי...

2STRIPE

New member
חח עשיתי אחד כזה היום../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

1. אם היית חיה, איזו חיה היית? סוס חח 2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית?משהו משמין חח 3. אם היית טעם, איזה טעם היית?מתוק 4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית?פרארי 5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית?חח לא יודעת.. 6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית?הוהו חברות שלי יכולות להגיד איזה 7. אם היית מדינה איזו מדינה היית?לא ישראל חח 8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית?זיתים 9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך?נחמה חח 10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך?נחסוך את השאלה הזאת כי יש פקאצות שיש להם שמות גם של אנשים נחמדים חח או סנובים 11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך?קובה קובה..?!!?!?! וואיבשר בפנים לא..? חח 12. אם היית שיר, איזה שיר היית?שיר המנון 13. אם היית דגל, איזה דגל היית? (המתחכמים שיכתבו דגל הגאווה יקבלו כאפה)דגל ישראל 14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית?סוס פרא חח או משהו של מיקי מאוס 15. אם היית חג, איזה חג היית?לא יודעת 16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב?דץ ודצה חח 17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית?מה..? 18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית?הסרטים חח 19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית?גיים בוייז חחחח אין לי מושג 20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית?נחמד לי עם מה שאני עכשיו חח

שירלי317

New member
יש לי סמארט!!!!! ../images/Emo73.gif ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

1. אם היית חיה, איזו חיה היית? חתול סביר להניח
2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית?פסיפלורה! יאאא
3. אם היית טעם, איזה טעם היית?חריף-מתוק :] 4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית?גרר, מיני מוק ז''ל
או כל ג'יפון חמוד וקטן (כן, אני בוגדת בסמארטי... הוא ייחיה
)
5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית?המפץ הגדול
6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית?גייזר 7. אם היית מדינה איזו מדינה היית?הייתי איי הגאלאפגוס 8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית?ליצ'י
9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך?גיטה בלה? נחמה זו אחותי
10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך?פריקאצימושאנטי [חה, מבחינתי זה כבר לא בא לבד] 11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך?איכס 12. אם היית שיר, איזה שיר היית?אחד השירים המופרעים של רג'ינה ספקטור 13. אם היית דגל, איזה דגל היית? (המתחכמים שיכתבו דגל הגאווה יקבלו כאפה)אבל דווקא דגל הגאווה יושב עלי בול עם הצבעוניות (לא עם הגאווה, כן? אני חושבת לפחות ...
)
14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית?אווווווו!!!!! ספר הג'ונגל כמובן!!!!
15. אם היית חג, איזה חג היית?אחד באפריל. לא איכפת לי שזה לא חג
16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב?אה?! פוייה! 17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית?עזבו אותי מאזרחות! הספיק לי הבוחן אתמול. מקצוע חסר תועלת. 18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית?אנימל פלאנט כמובן
19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית?אבוי.

MaYa505

New member
תתחדשי../images/Emo13.gif

איזה צבע?? ואוו הן כל כך מגניבות@@@@

שירלי317

New member
תודה לשתיכן ../images/Emo3.gif

והוא בדיוק כמו בתמונה, שחור לבן, נראה כמו צעצוע

MaYa505

New member
יויויו תעשי לי סיבוב../images/Emo9.gif

חרא , באלי רשיון
טוב נו אני אקנה אוטו של ילדים בגן
נראה אם זה יחזיק אותי

ToryMaster

New member
אוגהצ'קה אוגהצ'קה!

1. אם היית חיה, איזו חיה היית? בטח שפן סלע, פשוט אין עליהם.
2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית? משהו של נקבות, אולי סורבה תות נטול סוכר.
3. אם היית טעם, איזה טעם היית? מר.
4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית? למבורגיני.
5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית? המהפכה הצרפתית, כי אני פשוט מצטיינת בלהרוס צרפתים.
6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית? סופת ברקים.
7. אם היית מדינה איזו מדינה היית? צ'כיה.
8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית? תירס מתוק!
9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך? שרה.
10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך? יוליה, או משהו כזה.
11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך? אורז ובשר
.
12. אם היית שיר, איזה שיר היית? משהו פופי ומתקתק, מאוד, How Deep Is Your Love מתקתק.
13. אם היית דגל, איזה דגל היית? (המתחכמים שיכתבו דגל הגאווה יקבלו כאפה) יפן.
14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית? מולאן.
15. אם היית חג, איזה חג היית? פסח, אני עושה עצירות.
16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב? דצים
.
17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית? UN, ותודה ששאלתם.
18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית? בלו האסלר.
19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית? אווווו שאלה כלבבי! ווסטלייף, לא יכול להיות פה ספק בכלל
.
20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית? מרוקאית, כדי להצדיק התקפי זעם.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

The Bitter End

New member
טאם טאם טאם!

1. אם היית חיה, איזו חיה היית? חמוֹס. 2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית? פיצה עם המון תוספות. 3. אם היית טעם, איזה טעם היית? מר. 4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית? פרארי 612 סקליאטי. 5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית? הפרק האחרון של הסופרנוס
סתם. המהפכה הקומוניסטית. 6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית? הוריקן. 7. אם היית מדינה איזו מדינה היית? איטליה. 8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית? מלפפונים במלח. 9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך? מוסטפה. 10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך? שיר. 11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך? לא הייתי קובה, בפרינציפ. 12. אם היית שיר, איזה שיר היית? Mardy Bum כנראה. 13. אם היית דגל, איזה דגל היית? (המתחכמים שיכתבו דגל הגאווה יקבלו כאפה) אוסטרליה. 14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית? היפה והחיה. 15. אם היית חג, איזה חג היית? Halloween 16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב? דצים. 17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית? UN, תכל'ס. 18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית? כל ערוץ שמרתה סטיוארט מופיעה בו
, סתם. ערוץ "תכלת", בתור אלוהים, כמובן. 19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית? הביטלס. 20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית? גרמניה שלמה, כדי להצדיק השמדה עולמית! הודגש באמצעות דם של ילדים נוצרים, כמובן[לא, נו, זה מיותר מדיי שיעורי היסטוריה]סדגש|

snoeyka101

New member
עונהנהנה=].

פתחתי אותו היום כי מחר לא יהיה לי זמן "אם היית".. 1. אם היית חיה, איזו חיה היית? סוס. 2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית?אין לי מושג. 3. אם היית טעם, איזה טעם היית?תות. 4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית? פרארי. 5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית? באמת שאין לי מושג. 6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית? אני כבר תופעת טבע חהחהחה 7. אם היית מדינה איזו מדינה היית? הוואי. 8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית? אננס. 9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך?נחמה?! 10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך?שירן. 11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך?בשר? 12. אם היית שיר, איזה שיר היית?לא יודעת=]. 13. אם היית דגל, איזה דגל היית? (המתחכמים שיכתבו דגל הגאווה יקבלו כאפה) ישראל כמובן! 14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית? מלך האריות. 15. אם היית חג, איזה חג היית? סוכות! 16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב? דץ ודצה חחחחח סתם, אף אחד! 17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית? הולנדית. 18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית? הוט 3. 19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית?לא יודעת חח. 20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית? מרוקאית!

למעלה