השאלון השבועי:

השאלון השבועי:

שיר השבוע שלכם: אומן השבוע: בילוי השבוע שלכם: סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם: תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו: תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]: משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: משהו שהרס לכם את השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם:

התשובון השבועי (שלא תגידו שזה לא יצירתי...):

שיר השבוע שלי: "Fragile" של מלאני כמובן. אומן השבוע: הנרי וניקה. בילוי השבוע שלי: להצחיק את האחיין שלי, בן החצי שנה, זה נחשב
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלי: "משחק החיים" כי זה נגמר בשבוע הבא. תוכנית רדיו ששמעתי השבוע/תחנת רדיו: לא יצא לי לשמוע רדיו השבוע. תמונה שראיתי לאחרונה ברשת ואהבתי: אין. משהו שעשה לי את השבוע: חופש מהעבודה. משהו שהרס לי את השבוע: לראות את הפרצוף תחת של הבוסית שלי בקניון כשהייתי עם חברה שלי. לא מספיק אני סובלת את הצביעות שלה בעבודה
משהו שאני מחכה שיקרה בשבוע הבא: יום כיפור- אני אוהבת את האווירה. מאכל השבוע: הכנתי אתמול פשטידת תירס עם קרוטונים ויצא לא רע. משפט השבוע שלי: ""When the light fades the moment ends." זה מ"פרג'יל" של מלאני.

britmel

New member
עונה :)

שיר השבוע שלכם: gimme more-britneu spears אמן השבוע: בריטני בילוי השבוע שלכם: בר מצווה של בן דוד היה מאוד נחמד סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם: בנות גילמור תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו: - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]: ---->
בריטניי משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: בריטניי משהו שהרס לכם את השבוע:------ משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: לפגוש מישהו מיוחד :) מאכל השבוע: פסטה משפט השבוע שלכם: בריטני המלכה :)

למעלה