השאלוניזם משתלט על העולם

השאלוניזם משתלט על העולם../images/Emo70.gif

אז הנה
השאלון של נחמע
כולם לענותתת
מאכפת לי שזה ארוך
בלי תירוצים
1. שם: 2. שם שאתה רוצה: 3. איש שאתה ממש אוהף: 4. צבע: 5. ירק: 6. שיר: 7. חיה: 8. פרח: 9. דבר אחרון שאכלת: 10. דבר אחרון שאיבדת: 11. דבר אחרון שרצית לעשות: 12. המולדת: 13. חלום חייך: 14. אם היו לך שלוש משאלות...: 15. חפץ שאתה לוקח לכל מקום: 16. מספר מזל: 17. מילה שאתה משתמש בה הכי הרבה: 18. אתה הכי אוהף שקוראים לך: 19. מידת נעליים: 20. צבע נעליים: 21. אוהף טונה/לא אוהף טונה: 22. כלב/חתול: 23. מצחצח שיניים/לא מצחצח שיניים: 24. מחמוד/לואי: 25. הדבר שאתה הכי אוהף ללבוש: 26. דמות אהובה במופע שנות השבעים: 27. פעם אחרונה שהתנשקת (על אמתתת!!! נשיקה על הלחי מאיזה דודה לא נחשב!): 28. פעם אחרונה שהלכת מכות: 29. תחביב: 30. אוכל: 31. צבע עיניים: 32. דשא/חול: 33. סופרמן, באטמן או ספיידרמן: 34. בשביל מי תשכב על החול?: 35. סמיילי: 36. גי'רפה/קרנף: 37. חרדל/קטשופ: 38. צבע תקרה: 39. צבע תקרה שהיית רוצה: 40. רמקולים/אוזניות: 41. מתנה ליומוליידת: 42. שוקו/וניל: 43. איציק/ מסנג'ר: 44. מאמין באמונות תפלות: 45. אתה מחשיב את עצמך כאיש נחמט?: 46. כששואלים אותך "מנצ'מע?" אתה עונה: 47. סובל מפיצולי אישיות?: 48. סרט: 49. תכנית טלויזיה: 50. והשאלה הכי חשובה
מיכאלנג'לו, רפאל, דונטלו או ליאונרדו?:
מי שעונה על הכל...אממממ...יהיה מאושר...
תראו כוכבים

bleeding rose

New member
נו, טוב...

1. שם: לא אומרת, נה נה ארטישוק! 2. שם שאתה רוצה: זה כבר משהו אחר....אבל אני עדיין לא אומרת!!! 3. איש שאתה ממש אוהף: חבר, חברות, חברים, משפחה וחתולים ורוב. 4. צבע: שחור, אדום דמי, סגול כה, כחול כהה. 5. ירק: אוהבת את כולם חוץ מלפת, בטטה, דלעת, ובטח יש עוד כמה שאני לא זוכרת כרגע... 6. שיר:יש באמת יותר מידי... 7. חיה:חתול!!!!!!!!!!!! ארנב!!!!!!!!!!!! כלב!!!!!!!!!!!!! אוגר!!!!!!!!!! עכבישים!!!!!!!! נחשים!!!!!!!!! עברונים!!!!!!!!!! והכי מכולם חתולים!!!!!!!!!!!! הייל קיטיס!!!! 8. פרח: ורדים (:) 9. דבר אחרון שאכלת: תבשיל להכנה במחבת של טבעול ^יאמי^ 10. דבר אחרון שאיבדת: לא זוכרת P: 11. דבר אחרון שרצית לעשות: להתקלח 12. המולדת: 15.5 13. חלום חייך: יש הרבה :) 14. אם היו לך שלוש משאלות...: אוי...זה קשה....כניראה כנפיים, אושר לכל מי שחי על הפלאנטה, ו......לא יודעת... 15. חפץ שאתה לוקח לכל מקום: יש כמה דברים, לא משנה איזה.... 16. מספר מזל: לא יודעת P: 17. מילה שאתה משתמש בה הכי הרבה: לא חשבתי על זה... 18. אתה הכי אוהף שקוראים לך:תקראו את 2 שתשובות הראשונות 19. מידת נעליים: 38 20. צבע נעליים: שחור 21. אוהף טונה/לא אוהף טונה: תלוי איך 22. כלב/חתול: חתול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ^הייל קיטיס!!!^ 23. מצחצח שיניים/לא מצחצח שיניים: ברור שכן! מה ניראה לכם שאני?? 24. מחמוד/לואי: מחמוד. 25. הדבר שאתה הכי אוהף ללבוש: את העיצובים שלי :) (אני תופרת) 26. דמות אהובה במופע שנות השבעים: לא רואה את מופע שנות ה70. 27. פעם אחרונה שהתנשקת (על אמתתת!!! נשיקה על הלחי מאיזה דודה לא נחשב!): לפני שעתיים-שלוש, מחבר שלי... 28. פעם אחרונה שהלכת מכות: לא זוכרת. 29. תחביב: יש הרבה... 30. אוכל: ירקות :) (לתוי איך) סנדוויץ' של טוסט עם גבינת שמנת (של מסעדות! לא סתאם דראק כמו סימפוניה!) וסלמון מעושן ((((:) 31. צבע עיניים:חום 32. דשא/חול: דשא! 33. סופרמן, באטמן או ספיידרמן: בטמאן 34. בשביל מי תשכב על החול?: לא ניראה לי שאי פעם יבקשו ממני לשכב על החול (מורות לספורט לא נחשב, וגם אם כן אז לא הייתי שוכבת על החול בשבילן) 35. סמיילי: #:O)))) מכורה! 36. גי'רפה/קרנף: ג'ירפה! 37. חרדל/קטשופ: מיונז!---> של היינץ! 38. צבע תקרה: לבן\: 39. צבע תקרה שהיית רוצה:בצבע החדר, סגול כהה 40. רמקולים/אוזניות: תלוי 41. מתנה ליומוליידת: משהו טוף (:) לא קשה לשמייח אותי 42. שוקו/וניל: תלוי \: 43. איציק/ מסנג'ר: לא זה ולא זה 44. מאמין באמונות תפלות : סליחה?! אתה לא יודע שזה מביא מזל רע להאמין באמונות טפלות?! טפו טפו טפו! 45. אתה מחשיב את עצמך כאיש נחמט?: תלוי 46. כששואלים אותך "מנצ'מע?" אתה עונה: פסדר, ומה איתך? 47. סובל מפיצולי אישיות?: לעיתים... 48. סרט: יש הרבה (:) 49. תכנית טלויזיה: יש הרבה!! רן וסטימפי שלוטים!!! (אבל רק העונות הראשונות) 50. והשאלה הכי חשובה! מיכאלנג'לו, רפאל, דונטלו או ליאונרדו?: אף אחד מהם.

../images/Emo41.gifתשובות של נחמע../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

1.שם: נחמע
2.שם שהיית רוצה: אמממ...אני אוהפת את השם נחמע
3.איש שאתה ממש אוהף:
נומעי
4.צבע:ירוק
וגם צהוב... 5.ירק:
חציל..כאילו דה
6.שיר:היהודים-הימים שלנו, המאה העשרים 7. חיה: פיל ורוד עם נקודות צהובות וגם צב נינג'ה
8.פרח: סבא סביון
.. 9.דבר אחרון שאכלת:תפוח
חפחפחפחפ...
10.דבר אחרון שאיבדת: את הארנק שלי
11.דבר אחרון שרצית לעשות: חסוי... 12.המולדת:
בורקינה פסו
...מגדלים שם תירס
13.חלום חייך:ללמוד לנגן על גיטרה
, לנסוע לג'מייקה.. 14.אם היו לך שלוש משאלות...:לא הייתי מגלה אותם כי אז הן לא היו מתגשמות
15.חפץ שאתה לוקח לכל מקום:את הדיסקמן שלי
16.מספר מזל: 7...מאוט מקורי... 17.מילה שאתה משתמש בה הרבה: "סליחה"...אבל אני בגמילה
תשאלו את .:מועלם:.
18.אתה הכי אוהף שקוראים לך:"נחמע" (במבטא מועלמי _חיוך_) 19.מידת נעליים:39 20.צבע נעליים:ג'ינס...הלוואי שיהיה צהוב...
21.אוהף טונה/לא אוהף טונה: אוהפת טונההה
טונה היא הסיבה לחיי
22.כלב/חתול:כלב
23.מצחצח שיניים/לא מצחצח שיניים: יא בטח
אפילו יש לי מברשת שיניים צהובה אורגינל
24.מחמוד/לואי: מחמוד רולז
25.הדבר שאתה הכי אוהף ללבוש: גרביים
26.דמות אהובה במופע שנות השבעים (נאחס איזה תרגום מעאפן): פז, עם נטייה לאריק..
27.פעם אחרונה שהתנשקת (על אמת בלה בלה...):אממ...לפני חודש בערך... 28.פעם אחרונה שהלכתי מכות:לפני שבועיים...
29.תחביב:אמממ...לצייר? 30.אוכל:
טונה ואם אפשר גם חרדל
חרדליזם לשלטון
31.צבע עיניים: חום
32.דשא/חול:חוללללללל
חול רולזזז
33.סופרמן, באטמן או ספיידרמן:אממ...תיקו בין ספיידרמן ובאטמן...אבל סופרמן הוא סתם זיפת
אה אההה רגע
אני ספיידרמן
תשאלו את אבישי
34.בשביל מי תשכב על החול?:בשביל כל מי שיבקש ממני...אלא אם זה מישו שאני לא אוהפת
אז אני דווקא לא אשכב על החול
35.סמיילי:
...ואני אוהפת את
למרות שאני לא משתמשת בו בכלל.... 36.גי'רפה/קרנף:ברור שקרנף
37.חרדל/קטשופ: שניהם
ועדיף מעורבבים...
38.צבע תקרה: לבן....
39.צבע תקרה שהיית רוצה:שחוררררר
40.רמקולים/אוזניות:רמקולים
בפול ווליום
41.מתנה ליומוליידת: אולסטאר צהובות..ואממ...התיק של מועלםם
42.שוקו/וניל:שוקו
43.איציק מסנג'ר: מסנג'ר כאילו דה
44.מאמין באמונות תפלות: לא 45.אתה מחשיב את עצמך כאיש נחמט?: לפעמים...כשמתחשמק לי
46.כששואלים אותך "מנצ'מע ?" אתה עונה:הכל פסדררר
47.סובל מפיצולי אישיות:כן
213.3 פיצולים
48.סרט: ספר הג'ונגל
49.תכנית טלויזיה: פז
והשאלה הכי חשובה: רפאל
ולא אכפת לי שיש לו רק מזלגות כאלה
רפאל רולז
יאאאאאאאאא
סיימתי
גו נחמעעעע

RoyalWizard

New member
הנה

1. שם: ויסמן 2. שם שאתה רוצה: אהה ויסמן? 3. איש שאתה ממש אוהף: תראו כוכבים!
4. צבע: כחול 5. ירק: אכלתי פעם אבוקדו זה נחשב זה? 6. שיר: SOAD - Innervison 7. חיה: אההה כלב? 8. פרח: מה פרח?! מה אני מועלם?! 9. דבר אחרון שאכלת: שוקו 10. דבר אחרון שאיבדת: דיסק 11. דבר אחרון שרצית לעשות: לכבוש את העולם! מוהאהאהא! 12. המולדת: 2.7 יאאא אני הבא בתור! אני רוצה פוני!! 13. חלום חייך: פוני! (לפחות עד גיל 3 רציתי את זה) 14. אם היו לך שלוש משאלות...: אז הייתי שמח!
15. חפץ שאתה לוקח לכל מקום: חולצה? 16. מספר מזל: 5! 17. מילה שאתה משתמש בה הכי הרבה: מוחחחח 18. אתה הכי אוהף שקוראים לך: ויסמן 19. מידת נעליים: 44 20. צבע נעליים: שלא יהיה נוצף כזה הומואי וזה בסדר 21. אוהף טונה/לא אוהף טונה: אוהב בערך 22. כלב/חתול: כלבבבב 23. מצחצח שיניים/לא מצחצח שיניים: מצחצח 24. מחמוד/לואי: מחמוד 25. הדבר שאתה הכי אוהף ללבוש: חולצה
26. דמות אהובה במופע שנות השבעים: פזזזזזזז 27. פעם אחרונה שהתנשקת (על אמתתת!!! נשיקה על הלחי מאיזה דודה לא נחשב!): אההההההההה לא זוכר 28. פעם אחרונה שהלכת מכות: תומר!! נשאר לי אפילו חתיכות ממנו 29. תחביב: אינטרנט מחשב אנד סטאף 30. אוכל: אוכל!!! 31. צבע עיניים: חומפ 32. דשא/חול: חוללללללללל 33. סופרמן, באטמן או ספיידרמן: ספיידרמן 34. בשביל מי תשכב על החול?: נחמע! 35. סמיילי:
36. גי'רפה/קרנף: קרנף 37. חרדל/קטשופ: חרדל 38. צבע תקרה: לבןןןןן 39. צבע תקרה שהיית רוצה: לא לבןןןןן 40. רמקולים/אוזניות: אוזניות 41. מתנה ליומוליידת: פוני! 42. שוקו/וניל: שוקו 43. איציק/ מסנג'ר: שנייהם 44. מאמין באמונות תפלות: לירוק על חתולים שחורים!. אה מה לירוק על הרצפה שהם עוברים?! יופי הרסתם לי אמונה! 45. אתה מחשיב את עצמך כאיש נחמט?: תראו כוכבים!
46. כששואלים אותך "מנצ'מע?" אתה עונה: ספפה של עמינח! (תודה נחמע!) 47. סובל מפיצולי אישיות?: 52,300,568 48. סרט: ווווווויייייייששששמאסטררררררררר 49. תכנית טלויזיה: פזזזזזזזזזזזזזזז 50. והשאלה הכי חשובה מיכאלנג'לו, רפאל, דונטלו או ליאונרדו?: לאונדרו כי הוא המנהיג!

יאאאא ויסמן אתה שנון גם היום..

מאאאאגניבבבב
ענו לי על השאלון
אממממ.....רק...אמממ....כשאמרתי "המולדת" התכוונתי למדינה שלך
כמו...המולדת של אפי זה
הולנד

snapnet

New member
מטוסוב רוסי (אוקיי), אני עונה

1. שם: אייל הגזר הגמדי טלמור 2. שם שאני רוצה: אין כרגע 3. אישה שאני ממש אוהף: תמר רימר (אה! רגע! נחמעעע כתבה איש! מה אתם חושבים שאני אגיד איזה איש אני אוהף? לא! כי אני לא הומו! חהחהחה!!!) 4. צבע: אדום 5. ירק: גזר גמדי!
6. שיר: כל השירים של להקת מורנינג סומסום (MORNING MUSUME) האגדית! 7. חיה: כלבבב
8. פרח: טבק 9. דבר אחרון שאכלת: גזר גמדי! (עד לפני כתיבת שורות אלו) 10. דבר אחרון שאיבדת: קלף 11. דבר אחרון שרצית לעשות: להפשיט ילדה מהכיתה שלי
12. המולדת: רומניה וישראל 13. חלום חייך: לטוס לחו"ללל 14. אם היו לך שלוש משאלות...: אז הייתי מחפש את כוכב המשאלות כדי שיתגשמו!
15. חפץ שאתה לוקח לכל מקום: מכנסיים
16. מספר מזל: 16 (היי! זה שאלה 16 ומספר המזל שלי הוא 16! ווי!) 17. מילה שאתה משתמש בה הכי הרבה: יש הרבה מילים, אבל אני אקצר - יאטה, אוירי, אווירי, אויקי, מטוסוב רוסי, יאטה ועוד... 18. אתה הכי אוהף שקוראים לך: גזר גמדי 19. מידת נעליים: 38-39 20. צבע נעליים: חום! 21. אוהף טונה\לא אוהף טונה: אוהף טונה 22. כלב\חתול: כלב 23 מצחצח שיניים\לא מצחצח שיניים: מצחצח שיניים
24. מחמוד\לואי: מחמוד 25. הדבר שאתה הכי אוהף ללבוש: חולצת פריקים וחולצות פיפוש! (אגב אני לובש עכשו חולצת פריקים!) 26. דמות אהובה במופע שנות השבעים: לא רואה 27. פעם אחרונה שהתנשקת (על אמתתת!!!): אתמול עם חברה שלי! 28. פעם אחרונה שהלכת מכות: לפני שבוע עם ילד ערבי דביל 29. תחביב: מחשב, אינטרנט, תכנות, ציור, כתיבה, צילום וכל דבר יצירתיייי 30. אוכל: אורז! 31. צבע עיניים: כחול תכלת ים!!! 32. דשא\חול: דשא! 33. סופרמן, באטמן או ספיידרמן: ספידראמן! 34. בשביל מי תשכב על החול: בשביל נחמעעע וחברה שלי 35. סמיילי:
וגם
וגם
וגם
וגם
36. ג'ירפה\קרנף: קרנףףףףף 37. חרדל\קטשופ: קטשופ 38. צבע תקרה: לבן 39. צבע תקרה שהיית רוצה: כחוללל 40. רמקולים\אוזניות: רמקוליםםםם! 41. מתנה ליומוליידת: מחשב חדש או מצלמה חדשה 42. שוקו\וניל: וניל! 43. איציק\מסנג'ר: שניהם ת'אמת.... 44. מאמין באמונות תפלות: כן 45. אתה מחשיב את עצמך כאיש נחמט?: כן וגם מחשיב את עצמי לאיש מנייאק! 46. כששואלים אותך "מנצ'מע?" אתה עונה: צבאבה אגוזים 47. סובל מפיצולי אישיות?: כמעט שלא 48. סרט: סרטים מצחיקים 49. תוכנית טלויזיה: דרגון בול Z!!! חחח... לא סתם, ערב אדיר 50. מיכאלנג'לו, רפאל, דונטלו או לאונרדו?: מיכאלנג'לו!! קוואבנגה!
חצילנד

לא עונה על זה

או שכן 1. שם:אבישי 2. שם שאתה רוצה:ואנדור(מה רע?) 3. איש שאתה ממש אוהף:נחמע (נו זה היה ברור) 4. צבע:שחור!!!!!!!!!!! שחור רולז!!!!! 5. ירק:קולורבי 6. שיר:שייגעצ-ניו-יורק רפיח,היהודים-לא קל 7. חיה:נחש!!!!! 8. פרח:רקפת(הפרח הכי מגניף) 9. דבר אחרון שאכלת:פופקורן....פופקורן רולז!!!!!! 10. דבר אחרון שאיבדת:את המוח שלי 11. דבר אחרון שרצית לעשות:לקפוץ מהגג 12. המולדת:במקור-ישראל איפה שהייתי רוצה-אנגליה 13. שאיפת חייך:2 טון צינורות ביוב 14. אם היו לך שלוש משאלות...:1.שיהיה לי כנפיים כמו לעטלף 2.שאני יהפוך לערפד אמיתי 3.אנרכיה כלל עולמית 15. חפץ שאתה לוקח לכל מקום:סיגריות 16. מספר מזל:6 17. מילה שאתה משתמש בה הכי הרבה:fuck 18. אתה הכי אוהף שקוראים לך:ג'ינג'י 19. מידת נעליים:לא יודע 20. צבע נעליים:שחור!!!!!!!! 21. אוהף טונה/לא אוהף טונה:לא אוהב...טונה sucks 22. כלב/חתול:כלב...כלב רולז 23. מצחצח שיניים/לא מצחצח שיניים:משתדל 24. מחמוד/לואי:לואי בטח שלואי 25. הדבר שאתה הכי אוהף ללבוש:גרביים 26. דמות אהובה במופע שנות השבעים:leo החבר של הייד...נו ההיפי ההוא 27. פעם אחרונה שהתנשקת (על אמתתת!!! נשיקה על הלחי מאיזה דודה לא נחשב!):אתמול 28. פעם אחרונה שהלכת מכות:לפני עשר דקות 29. תחביב:אה...מכות?! 30. אוכל:חמאת בוטנים!!!!!!!! חמאת בוטנים רולז!!! 31. צבע עיניים:חום 32. דשא/חול:חול בטח שחול 33. סופרמן, באטמן או ספיידרמן:נו זה ברור שספיידרמן 34. בשביל מי תשכב על החול?:בשבילי אני לא חייב לאף אחד שום דבר 35. סמיילי: /~: 36. גי'רפה/קרנף:קרנף 37. חרדל/קטשופ:שנהיים ביחד וכל אחד לחוד 38. צבע תקרה:לבן
39. צבע תקרה שהיית רוצה:שחור!!!! עם אנרכיות אדומות 40. רמקולים/אוזניות:רמקולים פול ווליום סראונד 41. מתנה ליומוליידת:עטלף 42. שוקו/וניל:וניל 43. איציק/ מסנג'ר:גם וגם 44. מאמין באמונות תפלות:לא מאמין אבל ממציא 45. אתה מחשיב את עצמך כאיש נחמט?:לא 46. כששואלים אותך "מנצ'מע?" אתה עונה:הכל חרא כרגיל מה איתך? 47. סובל מפיצולי אישיות?:כן יש לי 45,234,628 פיצולים שונים 48. סרט:fight club,slc punk,dogma,גבעת חלפון אינה עונה 49. תכנית טלויזיה:the simpsons הסימסונים רולז!!!! 50. והשאלה הכי חשובה מיכאלנג'לו, רפאל, דונטלו או ליאונרדו?:רפאל המגניב

יאאאאא../images/Emo70.gif

איזה שווים אתם
וואי אבישי גמאני אוהפת אותךךךך
אממממ....אממממממממממממ.......יאאא לא חשבתי שמישו ישקיע מהזמן שלו לענות על השאלון שלי.....איזה נחמטים אתםםם

Yoav Nukem

New member
תשובות שלי...

1.קלצ'ניקוב 2.יואב!!! 3.נחמע! 4.ירוק 5.תירס 6.Push it! 7.צב 8.צבעוני כי זה נשמע כמו נעומי 9.פיצה 10.אין לי מושג 11. לישון 12.ישראל 13.לחיות חיים נורמלים 14.אז הייתי מאושר 15.ארנק 16. המספר 28 17.hi m8! 18.יואב! 19. מספר 40 20.כתום שחור 21.לא אוהף.. 22. חתולה! (לא, אני לא אפי) 23.מצחצח 24.לואי 25.בגדים 26.????. 27. עלק שאני יאמר 28.לפני 3 שנים בכתה ו' 29.מדל!!! 30.דגים! 31.כחול 32.חול 33.באטמן 34.כל אחד 35.
36.ג'ירפה 37.חרדל 38.לבן 39.כחול לבן 40.אוזניות 41.אין לי מושג 42.וניל 43.מסנג'ר 44.חחח 45.יותר מדי נחמט 46.בסדר ואת\ה? 47.מממממממממש לא 48.Saving Private rayn/Enemy at the gates 49.פרפר נחמט 50. רפאל!!! מת עליו!

The MOALEM

New member
טוב, הנה גם אני עונה!!!

1. שם: ממממ.... לא יודע... שניה אני אשאל... 2. שם שאתה רוצה: ממממ.... לא ממש משנה לי... 3. איש שאתה ממש אוהף: ממממ.... תראו כוכבים
*כל הזכויות שמורות לי! 4. צבע: ירוק וכחול!!! 5. ירק: א נ נ ס
6. שיר: i'm a baliver! - smash mouth 7. חיה: ממממ.... שד טזמני 8. פרח: עץ קבוקים 9. דבר אחרון שאכלת: אכלתי ואני אוכל נקניקיות... 10. דבר אחרון שאיבדת: את מיטצ'ל
11. דבר אחרון שרצית לעשות: לשתות... כבר לא... לסיים את השאלון! 12. המולדת: זמבוני! 13. חלום חייך: לקבל שלוש משאלות! 14. אם היו לך שלוש משאלות...: 1.מצלמת וידאו 2. כלב 3. שיהיו לי עוד שלוש משאלות
15. חפץ שאתה לוקח לכל מקום: את הצמיד שנחמע הכינה! 16. מספר מזל: 3! 3 רולז! 17. מילה שאתה משתמש בה הכי הרבה: ממממ.... "ממממ...." 18. אתה הכי אוהף שקוראים לך: ממממ... לא משנה לי... 19. מידת נעליים: 41 20. צבע נעליים: שנוי במחלוקת 21. אוהף טונה/לא אוהף טונה: אוהף טונה!!! 22. כלב/חתול: כלב!!! ברור!! יש לי חתול ואני שונא אותו!! 23. מצחצח שיניים/לא מצחצח שיניים: ברור שכן!! 24. מחמוד/לואי: אם מחמוד עדיין לא התאבד אז מחמוד... 25. הדבר שאתה הכי אוהף ללבוש: כפכפים 26. דמות אהובה במופע שנות השבעים: פז!!! 27. פעם אחרונה שהתנשקת (על אמת בלה בלה...): לפני איזה חודש... 28. פעם אחרונה שהלכת מכות: ממממ.... לפני שניה אם אח שלי... אבל הוא לא ממש מרביץ... רק חוטף... 29. תחביב: לישון
30. אוכל: אננס!!! 31. צבע עיניים: טוב! עכשיו זה כבר קשה... אני רוצה להגיד כחול אבל לא בטוח אם זה ירוק או כחול... יכול להיות שזה ירוק בתוך כחול??? לא יודע תעזבו אותי... 32. דשא/חול: דשא!!! אבל לא מהמגרדים!! כי חול לנכנס למקומות שאני לא מכיר... 33. סופרמן, באטמן או ספיידרמן: טוב... זה קשה... כי לסופרמן באמת יש כוחות אבל הוא הומו, לבאטמן אין כוחות... הוא סתם ראה עטלף והתחיל להשתגע, וספיידרמן סתם קיבל עקיצה מעכביש... אני מעדיף את אורגזמו!!! 34. בשביל מי תשכב על החול?: ממממ.... לא יודע... 35. סמיילי:
36. גי'רפה/קרנף: שנוי במחלוקת! 37. חרדל/קטשופ: טבסקו! 38. צבע תקרה: לבן
39. צבע תקרה שהיית רוצה: קשת... לא! שחור!!! 40. רמקולים/אוזניות: רמקולים מערכת קולנוע ביתית בפול ווליום!!! 41. מתנה ליומוליידת: אני לא צריך הרבה, רק איזה מנסטר טראק, אופנוע טומהוק, מטוס פרטי, בית גדול... אתם יודעים... הדברים הרגילים... ומטבע של אגורה! אגורה אחת! לא 5 או 10!! אגורה אחת! 42. שוקו/וניל: מעורבב 43. איציק/ מסנג'ר: מסנג'ר! 44. מאמין באמונות תפלות: חה! אני לא אבל אחותי כן!!! 45. אתה מחשיב את עצמך כאיש נחמט?: ממממ.... לא 46. כששואלים אותך "מנצ'מע?" אתה עונה: הכל טוב מה איתך? 47. סובל מפיצולי אישיות?: ממממ.... כן... לא... תגדירי פיצולי אישיות.... אולי... תלוי... ברור... אני לא בטוח... לא... כן.... 48. סרט: ראגרטס... לא!... ממממ....דוגמא, פורסט גאמפ, מטריקס, BLADE 49. תכנית טלויזיה: מכושפות!!!! ופז! 50. והשאלה הכי חשובה מיכאלנג'לו, רפאל, דונטלו או ליאונרדו?: אני? אני בכלל אוהב את שרדר!!! כי יש לו כזה גדול!... "אתם עולים לי על העצבים צבים!"... מה הוא כבר רצה... כל הזמן הצבים המצעבנים האלו רודפים אחריו והוא לא עושה כלום... מסכן שרדר... אני לא מאמין!! סיימתי את זה!!! יש!

The MOALEM

New member
טוב

מתאים!!! מי צריך את התגובות שלכם!!! לא לענתבי או משהו!! רק לקח לי שעה וחצי לענות עליו!!! אבל עזבו... לא רוצים לא צריך!!! אבל בסוף תבכו!!!

RoyalWizard

New member
וואי מועלם אתה כזה שווה

אתה מלך איזה תשובות שוות!!!! אני מעריץ מספר אחד שלך!!! ולי יש מיססים!!

Bishnet

New member
אנא קבלו אותי בהבנה:

1. שם: מממ... לוי
2. שם שאתה רוצה: אני מעדיף להשאר עם לוי. 3. איש שאתה ממש אוהף: לא אוהף אישים, אני יותר בקטע של אישות... מממ... נומעי ונחמעע... 4. צבע: ירוק, כחול, צהוב, ואדום. 5. ירק: פיכסה ירקות. |חציל| 6. שיר: זיייפת... יש מלאן... מאיפה לי? 7. חיה: אממ... כלב
8. פרח: אני לא ממש בקטע הזה...
9. דבר אחרון שאכלת: קודם אכלתי אמבונגר
|המבורגר| 10. דבר אחרון שאיבדת: את היכולת להתחבר למסנג'ר.
11. דבר אחרון שרצית לעשות: דברים.
12. המולדת: הולנד
זה לא ברור
13. חלום חייך: להיות אייל B אבל יותר טוב...
14. אם היו לך שלוש משאלות...: אז וואו לי.
15. חפץ שאתה לוקח לכל מקום: אני קורא לו פיני.
16. מספר מזל: 3, כן 3.
17. מילה שאתה משתמש בה הכי הרבה: "."
18. אתה הכי אוהף שקוראים לך: לוי.
19. מידת נעליים: על הנעל כתוב 43, אבל הרגל שלי קצת יותר גדולה משל ויסמן באופן מיסתורי. 20. צבע נעליים: שחור, לבן, ואדום.
(את האדום אני הוספתי...
) 21. אוהף טונה/לא אוהף טונה: ככה ככה... (נוטה לכיוון ה"ככה")
22. כלב/חתול: כלב.
23. מצחצח שיניים/לא מצחצח שיניים: מקפיד לצחצח שיניים כל יום בבוקר, בערב, וגם לפעמים באמצע היום.
24. מחמוד/לואי: מחמוד.
25. הדבר שאתה הכי אוהף ללבוש: צמיד ג'מאייקני שנחמע הכינה לי וצמיד בוםבמלה כדי שאנשים יקנאו בי ויגידו לי "מה לוי, היית בבוםבמלה?!".
26. דמות אהובה במופע שנות השבעים: פז, כמו כולם.
27. פעם אחרונה שהתנשקת (על אמתתת!!! נשיקה על הלחי מאיזה דודה לא נחשב!): קודם.
28. פעם אחרונה שהלכת מכות: לא זוכר...
29. תחביב: אוננות.
30. אוכל: אני לא אוכל, זה לא באופנה...
31. צבע עיניים: סתם שחור כזה, אבל עם אור שמש חזק מאוד אפשר לראות שהעניים שלי בעצם בצבע חום כהה. 32. דשא/חול: חול.
33. סופרמן, באטמן או ספיידרמן: באטמן!!! כי אפילו שאין לו כוחות על הוא מאגניבבבב... 34. בשביל מי תשכב על החול?: נומעי ונחמע.
35. סמיילי:
36. גי'רפה/קרנף: קרנף!!!! יאאאאאאאאאאאאאאאא!!! גרמפגרמפגרמפגרמפ... 37. חרדל/קטשופ: בואו נחיה בהרמוניה.
38. צבע תקרה: לבן
39. צבע תקרה שהיית רוצה: שישאר לבן מצידי...
40. רמקולים/אוזניות: אוזניותתתת...
זה כזה יותר טוב מרמקולים.
41. מתנה ליומוליידת: באאאזוקה
42. שוקו/וניל: שוקו.
43. איציק/ מסנג'ר: - גון פישינ' -
44. מאמין באמונות תפלות: לא, זה לא משתלם לי.
45. אתה מחשיב את עצמך כאיש נחמט?: בדרך כלל אני נחמט...
46. כששואלים אותך "מנצ'מע?" אתה עונה: אף פעם לא הקדשתי לזה מחשבה...
47. סובל מפיצולי אישיות?: דווקא לא
48. סרט: מממ... יש מלאן... 49. תכנית טלויזיה: מש"ה
. וגם פורנו ב- RTL
. 50. והשאלה הכי חשובה מיכאלנג'לו, רפאל, דונטלו או ליאונרדו?: עדיין לא גיבשתי את דעתי
חהחהחההה... אמממ....... מיכאלנג'לוווו! ("אבוקדו קדושששש!")

The MOALEM

New member
ממממ....

מאוד חשוד... חשוד מאוד!!! מצד אחד אני רואה קשר בין התחביב לתכנית טלויזיה... מצד שני אף אחד מעל מטר לא ענה על התשובות שלי... מאוד חשוד.... חשוד מאוד!!!

למעלה