השאלות החדשות שלי- כולם לענות!

השאלות החדשות שלי- כולם לענות!../images/Emo41.gif

הי לכולם אחרי סופ"ש נפלא אני חוזר אליכם עם שאלות חדשות ונפלאות: אני מבקש שהתשובות יהיו מנוסחות כך שיהיה כיף לקרוא, תשקיעו מחשבה! 1- בהנחה שכל הסדרות היו על דיוידי, איזו סדרה הייתם לוקחים לאי בודד ולמה? בבקשה אל תיתנו תשובות באנאליות, אני מבקש שיהיה כיף לקרוא אותן. 2- נניח שאתם שמים את הבחירה של הקפטן/ית האהוב בצד. מי הוא הקפטן שהייתם מעריצים? לאיזה קפטן הייתם נותנים סיכוי? (זו אותה שאלה, רק המשך) תפקידכם בתשובה היא "להתאהב" בקפטן אחר ולמכור לנו למה הוא ולא אחר (ושוב, לא הקפטן האהוב הנוכחי, לדוגמה, סקסוןK -אל תמכרי לנו את קפטן וויאג´ר אוף דה סטארשיפ ג´יינאווי) 3- מהי החוויה המעמיקה ביותר שקרתה לכם בעקבות היותכם טרקרים? ספרו על פרק שראיתם ומה זה עשה לכם. לאיזו תובנה הגעתם. מה למדתם על החיים בעקבות זה. רשמו כך שכול הקוראים יוכלו לקלוט את שעבר עליכם. *עם איזה קפטן הייתם שוכבים? (סתם בדיחה, אל תענו, זה סתם) 4-תרגיל: כיתבו על סדרה שאתם לא כ"כ אוהבים/שונאים ולמה כדאי לנו לצפות בה. לחלקכם זה יהיה קשה כמו... אבל נסו בכל זאת. אל תחנטרשו, עשו את המירב. בהצלחה

SaxonK

New member
או גוד... ../images/Emo67.gif

אני מרגישה כאילו זו הבגרות בהבעה עם כל השאלות שלך. אני אחשוב על זה ואחזור לענות.

קצת נסחפת, לא?

בעצם הרבה הרבה נסחפת. אבל לגבי השאלה הראשונה (בשביל האחרות צריך שבוע) - הייתי לוקח לאי בודד את TOS. "מה????" אתם שואלים? "את התפאורה המגוכחת הזו, המשחק המוגזם, הטקסטים האינפנטילים וההגיון הקלוש?". ואני אומר בהחלט. הדיסקים של TOS הם הכי שימושיים. כמה כבר אפשר לראות את אותה סידרה? אחרי פעמיים-שלוש כבר מתחילים לסבול (אפילו עם TNG). אז עם הדיסקים של TOS אפשר לעשות דברים שימושיים בלי שום יסורי מצפון ובלי להפסיד כלום: להשתמש בהם כמראות לריכוז אור השמש. למכור לילידים לשחק פריזבי להסתכל על החור שבדיסק ולפנטז (על הימים שבגרוש היה חור. אלא על מה חשבתם?) לתלות על הדקל ולשחק אותה ערס

תשקיעו קצת מחשבה

זה לא יזיק לכם. אני יודע שאתם רוצים תשובות מהירות אבל תנסו כי זה יכול להיות הדבר הכי נפלא. וחוץ מזה, זה יסתום את הפה לכל המשמיצים שחושבים שבפורום הזה מדברים על סקס ( מי, אני?) ושזו רק סדרה. אם לא בא לכם תענו על חלק, רק תענו

SaxonK

New member
השקעתי מחשבה, השקעתי

אבל שיהיה כיף לקרוא? עד כאן... סליחה, איך הייתי מפעילה את הדי-וי-די באי הבודד? לא חשוב, נתקע את השטקר כבר באיזה עץ. לאי בודד הייתי לוקחת את הסדרה ח"ע 9 (וגם את הדור הבא, וויאג´ר, אי.אר, תיקים באפלה - בגלל ג´יליאן - ואני קלאודיוס). הייתי ממליצה על פיקארד בגלל הניסיון, הבגרות, הבשלות, הרוחניות, חוש ההומור, העידון והיכולת לקבל החלטות בצורה שקולה ובקור רוח (הנה, לא דחפתי לכם קתרין, איך אני?) החוויה המעמיקה ביותר שקרתה לי עקב היותי טרקרית? זה לא לגילך, מותק. הלאה. אף פרק לא העניק לי תובנות עמוקות, תודה. סדרה שאני לא אוהבת: מבט לחדשות עם חיים יבין. enough said...

G.O.D

New member
אין לי תשובות אבל...

מצטער על ההיעדרות הממושכת, פשוט לא הייתי מול מחשב אלא בחופשה באילת
אבל הנני כאן שוב

עכשיו אני כי ההוא נשאר...

וואללה... הקפטן וויאג´ר שלי תפס, איזו גאווה.
סדרה לאי בודד... TNG, קוז יו קנט גט אינאף אוב איט. קפטן אהוב... קפטן בברלי קראשר (בפרק האחרון), כי איתה יכולתי לעשות גרסה משופרת לווסלי-תקוע-לי-משהו-ברקטום-קראשר. לא זכורה לי חוויה מעמיקה במיוחד בעקבות כל סדרה, בכלל... עם כל הכבוד לעולם ומלואו שסטאר טרק מייצגת, זאת עדיין רק טלויזיה.

למעלה