השאלות הכי מעצבנות בעולם:

השאלות הכי מעצבנות בעולם:

בתור אמא הומולסבית... (נו... נגיד...) יש כמה שאלות ש-תמיד (אבל תמיד) שואלים אותי... קריזה !!!
"טוב... אז מי האמא האמיתית?" (בד"כ בקשר לילדים...)
"טוב... אז של מי היא?" (בד"כ בקשר לבעלות על הדירה...)
"ו- לא חשבת להתחתן?" (בד"כ בקשר לבעלות על (אוי...) גבר...)

שמנתולה

New member
בקשר ל"לא חשבת להתחתן?!"

ביום ראשון היינו בבי"ח בעפולה בפגישה עם רופאה במרפאת פוריות, לאחר שהיא גילתה את גילי (26) היא שאלה אם אני לא חושבת להתחתן... אמרתי שאני כן חושבת אבל המדינה לא נותנת לי, אז היא שאלה למה אני מתכוונת, עניתי לחתונה חד מינית ואז היא עשתה פרצוף של נבוכה ועברה נושא... שאלה יותר מעצבנת בקשר לסבי (אני מניחה שאצל הומואים זה הפוך) "מי הגבר?" כאילו, אם הייתי רוצה גבר הייתי מוצאת, לא?! אם אני עם אישה זה אומר משהו...

אבא גאה

New member
מי הגבר ומי האשה

השאלה המטומטמת הזו טומנת בחובה הרבה הומופוביה והרבה שוביניזם. מה "הם" בעצם שואלים? מי הגבר: מי מזיין בתחת את מי? מי מרוויח יותר בבית? מי האשה: ראו שאלה ראשונה במי הגבר....מי הפאסיבי? מי מנקה? מגהץ? עושה כביסה? וכו´.... האמת היא שבדר"כ הם מתכוונים לחלוקת התפקידים במיטה. ואני מייד מגיב כך: "את/ה בעצם שואל מי מזיין את מי בתחת? הם: (נבוכים מאוד) "כן" "אני מה זה מרחם עליכם, זה כל מה שאתם עושים במיטה? את שוכבת על הגב בפיסוק ואתה מעליה בתנוחה המיסיונרית? אף פעם לא ניסיתם מין אוראלי? ואז זה שמוצץ הוא גבר או אשה? ובתנוחת ה69 מי גבר יותר? אף פעם לא ניסתם תנוחות אחרות? ואז מי מכם הוא הגבר ומי האשה?" הם בדר"כ מבינים את הטימטום שבשאלה ומתפוגגים לאוויר הלח.

למעלה