זה נכון, אבל לא מדויק. לא הייתי שואלת לפני
הלידה.
נכון שלא קל להשיג משאבה ולכן כדאי להיות מוכנה לאפשרות של השאיבה מראש, אבל לדעתי חבל לשכור לפני שאת יודעת שאת באמת צריכה.
אני גם זוכרת ששמעתי בעבר הרחוק דעות לפיהן עם תאומים חייבים לשאוב, אבל כבר אחותי, שילדה תאומות לפני יותר משלוש שנים, הוכיחה לי שזה לא הכרחי, ובאמת גם אצלי - השאיבה היא רק בגלל ששמתי אותן במסגרת, עד אז לא נזקקתי לשאיבות. היתה תקופה קצרה ששאבתי כשהן היו בבית חולים בגיל 7 שבועות, אבל אז הסתדרתי עם משאבות ידניות שהיו לי ועם משאבה רגילה של יד שרה.
לדעתי, מצוין שביררת מראש פה בפורום (ואני שמחה שההודעה שלי עזרה לך).
כעת את יודעת שתוכלי להשיג משאבת לקטינה מליונס, וגם אם לא תהיה משאבה פנויה כשתרצי, תוכלי לעשות מה שאני תכננתי לעשות - לשכור ממדלה ב 150 ₪ לחודש, אצלם תוכלי לקחת משאבה "מהיום להיום", ובמהלך החודש הזה סביר שתתפנה משאבה אצל ליונס.
אגב, אני את שלי מחזירה בערך ב-20 באוגוסט.
למה לשכור לפני הלידה? אולי לא תצטרכי, ואת סתם מתעסקת בזה, ואל תשכחי שאת גם קונה במאתיים ₪ את הבוכנה והחלקים, וזה כסף שלא יחזור... כל כך הרבה דברים יכולים לקרות, אני בכלל מאמינה בלא לקנות כלום לפני הלידה (לא בגלל עין הרע, בגלל המציאות). תאמיני לי שבתוך כל הסידורים שיש אחרי הלידה, זה יהיה רק פיפס קטן, וכל כך הרבה אנשים ירצו לעזור.
נאמר שאת באמת מגלה יום אחרי הלידה שאת חייבת משאבה, אז -
בשביל הימים הראשונים יש משאבות של בית חולים, וכשאת חוזרת הביתה את יכולה מיד להתקשר לליונס ואם אין להם להגיד להם שירשמו את הפרטים שלך, ובינתיים להביא ספקטרה 2 מיד שרה (יש שירותי השכרה שלהם כמעט בכל בית חולים).
בהצלחה שתהיה לידה טובה, והעיקר - שפע של חלב, ושלא תצטרכי לשאוב כל עוד התאומות/ים איתך!