השאנטי בטורקיה

השאנטי בטורקיה../images/Emo35.gif ../images/Emo66.gif

לא, סתם... נראה כך בתמונות הנוף, דומה קצת. חזרנו עכשיו מטיול השאנטי בנחל צובה. תודה
רבה לאייל רובננקו שהוביל אותנו בסבלנות ראויה לציון בעליות ובירידות. תודה לאייל הרשטיק
ששמר בסבלנות על מקומו כמאסף, לסיגל
, שברחה לנו בעליות על אופני ה-K2 החדשים שלה ולא נפלה אפילו פעם אחת למרות שרכבה מחוברת לקליטים. תודה
לעינת (בוהן) שלא נשברה בעליות למרות שהיא מתעקשת לטעון שהיא רק מתחילה
. תמשיכי לבוא ולהנות מעולם טיולי האופניים. תודה לרפי
על מכשירי הקשר והעזרה המוראלית בעליות ("...האנדורו מצטיינים בירידות, חכו לירידות...") לתאומים, שרכבו בתיאום מושלם לאורך כל המסלול (עד שהורידו את בגדי האופניים וראינו שהם כלל לא זהים. תודה
לכל מי שהגיע לטיול ונהנה מאויר הרים, מנוף משגע, מדרכי יער קסומות ומאוירה נהדרת. וכמובן, תודה לא'
(השם שמור במערכת) שיודע תמיד מה להוציא מהאוטו בסוף הטיול - הפעם זה היה קולר של מים קפואים עם כוסות. סיימנו בלימונדה קרה בברבהר ודהרנו הביתה לעשות את החג! שנה טובה
לכל חברי השנאטי ולכל חברי פורום טיולים שנת טיולים מוצלחת לכולנו
אלבום התמונות מהטיול עולה כרגע ל-WEBSHOTS, ברגע שאסיים אצרף קישור.

shais1

New member
כאן התאום הצעיר../images/Emo122.gif

הי דרור וחברי השאנטי. למרות הבירבור בהתחלה, היה פשוט כיף מהאוירה, החברה והמסלול.העליות היו ארוכות
, הירידות היו
(אינדורו). אין ספק הדרך המושלמת לפתוח את השנה החדשה
. שנה טובה לכולם, שי

yasigal

New member
אח..איך עשה לי הטיול הזה את ערב החג

ובעיקר בעיקר בזכות המשתתפים הרבים שתרמו לאווירה הכייפית והמגניבה לכל אורך|סהדגש| הטיול. ודרור, אחרי ההבטחה הפומבית לאבטיח, שום התחנפות כבר לא תעזור... !! (המזלג עלי
) ואם כבר התכנסנו כאן, אז הרשו לי להודות לאייל רובננקו על הדרכה והובלה מקצועית ומלוטשת כמו שרק הוא יודע לעשות. להרשטיק , בעיקר על הקוקו (ועל האיסוף כמובן
). לדרור, על המצברוח ומצלמרוח. לירון על הצילום (התמונות עדיין בפרג',חכו שעה.) לאמנון מקג'יוור על העזרה שתמיד תמיד מגיעה בשעת הצורך (יחד עם איזו סוכריה). לעינת ונועה שהצילו אותי מלהיות הבת היחידה בכיתה (אוףףף) ולכל אחד ואחת שהשתתפ\ה !!! אז להתראות בטיולים הבאים
סיגל

yaron j

New member
דרור,סחתיקה על הזריזות בתמונות

אצלי הן עדיין בפיתוח... מחר אצלך על השולחן CU !

yasigal

New member
קבלו אותם! כשהם לא רבים הם ממש

ממש מתוקים ביחד! תודו תודו! אייל ודרור!! בקרוב תוכנית הרדיו! אזהרה: לבחורות שאוהבות עיניים כחולות-נא לא להגדיל תמונה!!
סכנת טביעה!!! מים עמוקים!!

aFish

New member
אייל...איזה סתימות נוצצות ../images/Emo8.gif ../images/Emo70.gif

אנחנו ../images/Emo35.gif רבים ../images/Emo35.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif

זה מזכיר לי סיפור משפחתי. סבתא וסבא שלי כל הזמן היו רבים וצועקים (גם לאחר 50 שנו נישואים). פעם אמרתי להם 'למה אתם רבים?'. הם הסתכלו עלי בפליאה ואמרו 'אנחנו לא רבים, ככה אנחנו מדברים'...

yahadas

New member
תודה לשאנטים

היה מצויין, למרות 16 ק"מ של עליות... רק עכשיו התאוששתי... בפעם הבאה אביא עוגיות (תשאלו את התאום הצעיר, הן שוות). שנה טובה לכולנו

ולבקשת הקהל ../images/Emo26.gif

גרף הגבהים כפי שהוקלט ע"י הפולאר בזמן הטיול. שימו לב לרווח האנכי המצטבר -585 מטר של טיפוס. עינת והדס - את זה אתן יכולות לתלות בגאווה בבית.

yahadas

New member
האנכי פחות מעניין../images/Emo8.gif

מה שחשוב שהתפרש על 24.9 קמ' באופקי... אבל - בפעם הבאה אפשר כבר 600 מ' לפחות... שוב תודה על האתגר

Eyal Hershtik

New member
אצלי השעון הראה קרוב ל-29 ק"מ ....

אבל יכול להיות שזה בגלל שהייתי מאסף ..... בכל מקרה אל דאגה אנו מבטיחים לך עליות גם מעבר ל-600 במצטבר
. כל הכבוד על הנחישות והרצון במהלך הרכיבה ואתם יותר ממוזמנים להצטרף אלינו בטיולים הבאים שלנו .... אייל

הסבר להפרשים

אייל, אם אתה זוכר, רכבתי ק"מ וחצי בערך על האופניים של עינת (בוהן) בעליה לעין טייסים במטרה לאפשר לה לראות את ההבדלים בין אופני הפלדה הקשיחים לבין המארין. לקחתי איתי את השעון ולכן הוא לא רשם את הקילומטרים האלה. שים לב בגרף יש קפיצה בגובה באזור עין טייסים. הדס ועינת כבר הצטרפו לתכנית חניכת רוכבים מתחילים של השאנטי, ואתם?

למעלה