השאנטי לרכיבה אתגרית בפארק קנדה

yasigal

New member
השאנטי לרכיבה אתגרית בפארק קנדה

שלום לכולם,
הפעם אנחנו מתכננים רכיבה אתגרית במיוחד ביום שבת ויוביל אותנו צביקה גונן, מצמד הרוכבים שהתחרו השנה בטראנס אלפ צ'אלנג'. מסלול הטיול: פארק קנדה - נווה אילן - פארק קנדה (מעגלי) משך הרכיבה: 4 - 2 ש' (כולל הפסקה אחת בסוף העליה) אורך המסלול: כ - 30 ק"מ. טיפוס מצטבר: 750 מ' משתתפים: עד 20 רוכבים ברמת כושר טובה עם אהבה לעליות . לרישום אשמח אם תפנו אליי למייל ולא למסרים אישיים בתפוז: [email protected] נפגשים: 7:30 בבוקר תאור המסלול על פי צביקה: המסלול מתחיל בעליית כביש של כ - 3 ק"מ. אח"כ מגיעה ירידה מהירה ואז שוב עליה של כק"מ ושוב ירידה. מכאן מתחיל טיפוס של 6.5 ק"מ המשלב גם קטעי עליה טכניים. אחרי 12.5 ק"מ בהם עלינו 500 מ' נעצור לתצפית ומנוחה. אחרי המנוחה גולשים אל נחל איילון איתו יורדים כברת דרך עד אזור הכניסה לשער הגיא. מכאן נתחיל לרכב לכיוון הרכב באחת משתי הדרכים: א. בשביל המקביל לכביש ת"א ירושלים אך הוא משעמם וכנראה שיהיה גם בוצי ובלתי עביר ברובו. ב. החלופה המומלצת - לחזור על חלק מתוואי המסלול עליו הגענו (תוספת של 150 מ' של עליות. (*) הטיול מותנה במזג אויר סביר. במידה והרכיבה לא תתקיים תופיע הודעה על כך בפורום תפוז ולמייל השאנטי. נא להצטייד ב: אופניים תקינות, קסדה, 2 ליטר מים לפחות, פנימית רזרבית, חומרי אנרגיה. אייל וסיגל

Eyal Hershtik

New member
חחחחח ...... ../images/Emo13.gif

אני כבר קולט את החבר'ה מעולפים בסוף העלייה
וצועקים " זה שאנטי ? זה שאנטי זה? " ולדבר האמיתי : הכוונה כנראה של צביקה (אבל אל תתפסו אותי במילה) היא לירידה בנחל אילן (ולא איילון) שלכל מי שלא מכיר את האזור אז היא אחת מהירידות המדהימות בכלל בשטח - משהו בסביבות ה-9 ק"מ של ירידה מנווה אילן,ירידה מהירה שאחרי זה אי אפשר להוריד חזרה את האדרנלין בגוף
מומלץ ביותר לתאומי האנדורו
ובכלל לכולם . אייל

yahadas

New member
תראה, תשמע../images/Emo4.gif

עם עליות אין בעיה, נהייתי מהשרוטים שאוהבים לטפס. הבעיה היא, איך לומר, בירידות. 9
קמ
ירידות
אולי אני אשאר בבית
. נראה לך, היית מת, אני באה ויורדת בהליכה

הדס, תפסיקי להשתפן../images/Emo150.gif

ב-6:30 אני מעמיס אותך על האוטו. לא מוכן לשמוע יותר תירוצים. ירידות זה טוב, צריך להריץ את הדיסקים החדשים קצת...

yasigal

New member
כן היא נכונה..הסתיימה ההרשמה

הי לכולם, עוד לא הודעתי למי שנכנס ולמי שלא, אבל כעקרון אין יותר מקום! אני אשלח היום בערב..לפי שיטת "כל הקודם" מי שעוד לא כתב לי שידע שאין יותר מקום. אז תודה, שיהיה אחלה יום לכולם סיגל

Eyal Hershtik

New member
ונזכיר שוב משהו חשוב ....

קבוצת השאנטי דוגלת באפלייה מתקנת למין הנשי ואנו תומכים בצירוף כמה שיותר נשים לענף ועל כן עדיין לא הסתיימה ההרשמה למין הנשי , כמובן במידה ורמת המסלול והקושי מתאימים ... אייל וסיגל

רֶשֶף

New member
אני חושב שהרשטיק התכוון...

למין הנשי ולא למה שנראה כמו אשה. אתה רשאי, עם זאת, לבצע ניתוח. שנתחיל לקרוא לך שלומית?

s a s s

New member
אתה איש טוב! אייל ../images/Emo9.gif

למול נשים אינך יכול לסרב.....זה מה נקרא "בעיות של עשירים"
. האמת שבכך אתה צודק 100%, המין החזק (הנשי) מוסיף חן ואנרגיות ברכיבה. אשריי האפליה המתקנת.

Greg jinji

New member
מקום מפגש?../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מי שלא הצליח להכנס לרשימה, מוזמן

לניווט רגלי שיתקיים גם הוא ביום שבת בפארק קנדה. עוד פרטים באתר איגוד הניווט. www.nivut.org.il

למעלה