השארתי הודעה בפורום פריון הגבר

מצב
הנושא נעול.

אםל2

New member

בנענע, עם תוצאות בדיקת הזרע שלנו והרופא המייעץ שם אומר שלפי התוצאות אין צורך בהפרייה חוץ גופית ו ICSI - כדאי לנסות השבחה, ואולי יש צורך בניתוח קשירת וריד. הרופא שלי שלח אותנו לIVF עם ICSI בטענה שמצב הזרע מחייב זאת. להזכירכן, אני באמצע הטיפול הראשון, ופתאום הספק מחלחל: אולי מיהרנו להסכים ל IVF? אולי היינו צריכים לשמוע דעה שניה? ובכלל, מה דעתכן: אינכן חושבות שכשקיימת בעיית זרע גינקולוגים ממהרים לשלוח ל IVF אפילו ללא התייעצות באורולוג/אנדרולוג?

מה בדקו אצל בעלך לפני ההפניה ל IVF

בנענע, עם תוצאות בדיקת הזרע שלנו והרופא המייעץ שם אומר שלפי התוצאות אין צורך בהפרייה חוץ גופית ו ICSI - כדאי לנסות השבחה, ואולי יש צורך בניתוח קשירת וריד. הרופא שלי שלח אותנו לIVF עם ICSI בטענה שמצב הזרע מחייב זאת. להזכירכן, אני באמצע הטיפול הראשון, ופתאום הספק מחלחל: אולי מיהרנו להסכים ל IVF? אולי היינו צריכים לשמוע דעה שניה? ובכלל, מה דעתכן: אינכן חושבות שכשקיימת בעיית זרע גינקולוגים ממהרים לשלוח ל IVF אפילו ללא התייעצות באורולוג/אנדרולוג?
מה בדקו אצל בעלך לפני ההפניה ל IVF
מה היו התוצאות? קצת קשה לענות לך האם הרופא שלך היה פזיז מדי או לא. חסרים נתונים. אני לא חושבת שאפשר להכליל כאן לגבי כל הגינקולוגים.

עם כל הכבוד לרופא שמייעץ באינטרנט

עם כל הכבוד לרופא שמייעץ באינטרנט
לרופא שלך יש תמונה קצת יותר מלאה ושלמה על המצב, כולל דברים שאולי קשורים לצד שלך? מכיוון שאת כבר בעיצומו של הטיפול, אני לא הייתי ממליצה לך להתחיל ולהטיל ספק ברופא שלך וללכת עם הטיפול הזה עד הסוף. אני אישית מאמינה שצריך לתת אמון ברופא שלנו וללכת איתו. זה כמובן אחרי שבחרנו אותו בקפידה (עד כמה שניתן אם מדובר מערכת הציבורית) השכלנו וקראנו כל מה שניתן על הנושא ושאלנו את כל השאלות והקושיות האפשריות. לאחר מכן צריך ללכת צעד קטן לאחור ולהשאיר לו את המגרש בלב שלם. למי שאין אמון ברופא שלה - צריכה למצוא רופא אחר שתוכן לסמוך עליו. אבל אם הספק מכרסם ולא נותן מנוח, אתם עדיין יכולים לפנות לקבל דעה שנייה באופן פרטי לפני מועד השאיבה. מה שתחליטו, שיהיה בהצלחה, אםל2!

מצב
הנושא נעול.
למעלה