השבוע אנחנו מתחילים יעוץ

ענת@11

New member
השבוע אנחנו מתחילים יעוץ

........שוב. כבר חשבתי שהגענו אל המנוחה והנחלה ושוב הדרדרו הדברים אל נקודת ההתחלה. אקסיומה-אני אוהבת אותו. אקסיומה-הוא אוהב אותי. אז מדוע זה לא מספיק? מדוע כל כך קשה לנו להסתדר עם האדם האהוב עלינו ביותר? ומחשבה מפחידה מחלחלת-אולי כל היועצים שבעולם לא ישנו את העובדה שאהבה או לא, אנחנו פשוט לא נתאים לעולם? או מחשבה אחרת, אופטימית-אולי האהבה תמיד מנצחת? למישהו יש תשובה?

מתולתלת

New member
מקווה בשבילך

שיהיה לכם יועץ באמת טוב ותוכלו לסדר ענינים מספיק שהוא הסכים ללכת ליועץ אז זה כבר טוב בשבילך (הוא באמת אוהב) כל דבר שקורה אנחנו מחכים למכתב בהצלחה

מתולתלת

New member
דרך אגב

שלי שהבטיח לי לפני שלושה חודשים שהולך ליעוץ (זוכרת) עוד לא עשה צעד אחד הכי קטן בנושא אז מצבך טוב

האלי

New member
אהבה יכולה בהחלט לעזור

אבל לא לנצח. אנשים הם שמנצחים. מתפשרים ומתגברים על מכשולים. זו התמצית של התשובה לשאלתך. יותר מזה אגיד לך, אין דבר כזה לא מתאימים. יש שמוכנים לחיות יחד ויש שלא. נסי רגע לבדוק, כמו שהיית בודקת בדיקה מדעית, למה כל כך קשה לך להסתדר עם האדם האהוב עליך. אל תתני לרגשות ולפחדים להתערב ולהשפיע על הבדיקה הזו. מכיוון ששום יועץ לא יוכל לעשות את זה במקומך, אל תתלי תקווה רבה מדי בייעוץ. יועץ/ת טוב/ה יכול/ה במקרה הטוב להנחות אותך לעשות את הבדיקות הנכונות, אבל אף אחד לא יוכל לצעוד במקומכם אפילו צעד אחד קטן לכיוון האושר המשותף במקומכם. את הדרך הזו צריך ללכת כל אחד בעצמו. והתחלה נכונה התחלת לדעתי בשאלה למה קשה לך איתו. כשתהייה לך התשובה לשאלה הזו אפשר יהיה לשאול הלאה, מדוע אותם דברים מפריעים לך כל כך. בסופו של דבר תגלי (אם עוד לא גילית) שהוא "לוחץ לך על כפתורים" שגורמים לך "לקפוץ" בכל פעם שהוא מזכיר (או נוגע בדרך אחרת כל שהיא) בדברים שקרו לך בעבר. ואז תוכלי לקבל החלטה שלא "לקפוץ" כשהוא לוחץ לך על ה"כפתורים" האלו. זה לא קל, אבל אם תביני שהגורמים לקושי, כולם שלך, כולם נמצאים אצלך בתוכך. יהיה לך יותר קל לקבל אותו ולאהוב אותו ופחות לכעוס עליו שהוא "עושה לך" את כל הדברים האלו שהופכים את החיים לכל כך קשים... ואם אמרתי דברים שלא לעניין, איתך הסליחה שלך, האלי.

ענת@11

New member
כתבת כל כך לענין

והכפתור ידוע מאוד. וגם הפיתרון. עכשיו צריך רק שהוא גם יבין אותו. אני מאמינה שהכל יסתדר (יותר נכון מקווה). רק עייפתי מהמאמצים כדי להגיע להפי-אנד. לפעמים נדמה לי שהאושר כמו פטה מורגנה. נדמה לך שהאושר בהשג יד אבל ככל שאתה מתקרב כך הוא מתרחק.

האלי

New member
האושר הוא לא פטה מורגנה

והדרך אליו ידועה, גם אם לא קלה ומהירה כמו שיש הרוצים לקוות. אני בחדר צ´ט של הפורום אם את רוצה לבוא אנסה להסביר את דברי. שלך, האלי.

למעלה