השבוע בטלוויזיה

X-na GIRL

New member
השבוע בטלוויזיה../images/Emo80.gif

דבר ראשון יש בפנאי פלוס קטעון קטן על לוסי, אני אסרוק אותו עוד מעט. זה יהיה עוד שבוע עמוס חבר´ה!!
יום חמישי 28.11.02 ערוץ סינמה 1 16:25 "האשה המסתורית" - ג´קלין קים (לאו מה) וש.ח. יום שישי 29.11.02 סינמה 1 שעה 07:20 בבוקר.
יום שבת 30.11.02 ערוץ יס 2 00:55 "צבא האפלה" - ברוס קמפבל(אוטוליקוס) סרט של רבו טפרט וסם ריימי - מי שמקליט שיודיע לי בבקשה אני מתה לראות את הסרט הזה!!!
יום ראשון 31.11.02 ערוץ יס 4 16:40 "צניחה חופשית" - קלייר סטנספילד (אלטי).
יום שלישי 3.12.02 ערוץ הסרטים 04:26 בבוקר "מעבר לצדק" - קווין סמית´ (ארס) ועוד קיווים רבים וטובים!! וזהו זה לשבוע הזה!!!

Cally1

New member
תודה רבה

ראיתי את כל הסרטים האלה,ואגב,אפשר להמליץ? תראו את הסרט עם ברוס ועם קלייר,חוטבה,שני סרטים מעולים עם משחק טוב. הסרט עם קווין...היה לי נורא משעמם לראותו,אפילו לא סיימתי:) אבל הוא כמובן מצויין(קווין:)) אגב,אני אקליט הפעם את צבא האפלה,אם את רוצה.(יש אותו בערך כל שבוע בייס,אבל לא יצא לי להקליט:))

Cally1

New member
רק שאלונת קטנה.

מאיפה את?שאני אוכל להביא לך את הקלטת:)אגב,אני מקליטה את הסרט על אותה קלטת עם הסרט של קלייר:)

Dafi the Mighty

New member
ו...

זה קשור לזינה בעקיפין. יש בערוץ ההיסטוריה איזו תוכנית על 12 אלי אולימפוס (וגם מתישהו על דרכים רומיות, שראיתי את הסוף של זה וזה נורא מעניין). אני לא זוכרת באיזה יום ובאיזו שעה, אני מבטיחה שאני אבדוק מחר. אה, וגם יש איזו תוכנית על קליגולה! טוב, אני אבדוק מחר בעיתון.

למעלה