השבוע בטלוויזיה -

X-na GIRL

New member
השבוע בטלוויזיה - ../images/Emo80.gif

טוב השבוע יהיה לנו עמוס בדברים טובים!!!
יום שישי - ערוץ סינמה 3, שעה 17:05 - עולם של נהרות RIVERWORLD - קווין סמית', (מי שמצליח להקליט שייצור איתי קשר!!)
יום שבת - ערוץ 22, שעה 00:05, הדלתות THE DOORS - קלייר סטנספילד (אלטי) בתפקיד קצרצר!
יום שני - ערוץ הולמרק, שעה 09:30, לאורך הנהר FOLLOW THE RIVER - רנה אוקונור!!!! (למי שמפספס יש טונה של שידורים חוזרים, זה הולמרק לא?)
יום שלישי - ערוץ YES4 , שעה 19:05, מבוא לפשע SCARFIES - ווילה אוניל (לילה אחות של גבריאל), (שוב אם מישהו מצליח להקליט שייצור איתי קשר!!)
יום רביעי - ערוץ סינמה פריים, שעה 18:00, מחיר החלב PRICE OF MILK - דניאל קורמק (אפיני), ווילה אוניל (לילה), קארל אורבן (קיסר, יוליוס קיסר!!) ועוד כמה שאולי תזהו מתפקידי אורח. *אחלה סרט כדאי לראות!!*
יום רביעי - ערוץ סינמה פריים, שעה 19:25, מלאך אצל שולחני AN ANGEL AT MY TABLE - ווילה אוניל (לילה) בצעירותה - רואים אותה לדקה בערך אבל הסרט עצמו מהמם בזכותו!! שווה לראות אפילו בשביל דקה של ווילה!!
יום רביעי - ערוץ YES 1, שעה 23:15, הפסנתר THE PIANO- לא שמות גדולים אבל יש שם את טמטי רייס (רפאל) וג'ון ברזייר (יותר מדי מתפקידים מלהזכיר), הסרט עצמו זכה באוסקר אם אני לא טועה, אבל צריך להיות סרט טוב, מאותה במאית שביימה את "מלאך אצל שולחני" - ג'יין קמפיון. וזה הכל לשבוע הזה, שיהיה לכם יום כתום אני הולכת לנמנם ועוד שעה אני הולכת לעבודה!!
הילה

shanyz

New member
תודה הילה!

מכל מה שרשמת נראה לי שאני אראה את הסרט עם רנה... כי אין לי ממש זמן לזה.

shanyz

New member
שאלה חשובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איפה לוסי ורנה גרות עכשיו? ואם אפשר את הכתובת המדוייקת... תודה!!

*neta*

New member
שבוע ווילה אוניל או שאני מדמיינת ?

בכל מקרה תודה
הרבה זמן חיכיתי לראות את הסרט עם רנה. ושני, לו הייתה לנו את הכתובת, חושבת שעדיין היינו פה?
מה גם שיש להן כמה בתים

*neta*

New member
שני איך הגעת לזה ?

אמרתי שיש להם כמה בתים, גם בניו זילנד וגם בארה"ב. מי יודע איפה עוד

shanyz

New member
אהה אוקי, אבל רגע...

א יש לה בית בניו זילנד נכון?? פשוט- אני מכירה משיהו שגרה באותו האזור שהיא הייתה גרה ואולי היא תלך לצלם את הבית ותשלח לי! חחהה.. אז אני רוצה להיות בטוחה שעדיין יש לה שם בית!! ואם כן, באיזו כתובת...

*neta*

New member
לפי מה שקראתי יש להם 2 בתים בניו

זילנד. אחד שהם גרים (שהם שם) ואחד לנופש (או שהם מכרו אותו כבר?).

shanyz

New member
ממממההה??

בשביל מה צריך 2!?! מה זה כשהם בנופש? אם באים לנופש אי אפשר לגור באותו הבית..? איזה מוזרים.. :S בקיצר- אין לך את הכתובת המדוייקת? כאילו רחוב, מספר בית וכ'ו? יש מקום שאפשר לברר??

LuZ dE EsTrElLa

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

מצחיקולה
בית נופש לאנשים עשירים שרוצים לגור בבית הנופש שבמקום הנופש שאליו הם יוצאים

ברודי

New member
וווואי מזל שרשמת!!!../images/Emo24.gif

אני אתחיל להכין קלטת מעכשיו. ועוד אחת אם הראשונה לא תעבוד.! אוי גדול!!

X-na GIRL

New member
אשכרה שבוע ווילה אוניל!!!

עכשיו רק צריך לגרום לישראל לעשות שבוע לוסי ושבוע רנה וכולנו נוכל למות בשקט!!

X-na GIRL

New member
בבקשה ירדנו'ש!!!

אני גם אעשה לך את השבוע , שבוע הבא, כי הדיסק שהכנתי לך יישלח ביום ראשון!

shanyz

New member
משהו חשוב...

מממ.. ממצטערת שנאי ממשיכה מפה אבל בקשר לכתובת של לוסי בניו זילנד אף אחד לא יודע מה הרחוב? איפה אפשר לברר? זה חשוב! תודה!!!!

*neta*

New member
שני

אני מבינה שאת מעריצה את לוסי, ואני מבינה גם שיש לך את כל הסיבות שבעולם, אבל את באמת רוצה להטריד אותה?

למעלה