השבוע ב'מכירים': סאלי פילד

blur2

New member
השבוע ב'מכירים': סאלי פילד ../images/Emo202.gif

מתוך ויקיפדיה : סאלי פילד נולדה בפסדינה, קליפורניה. הוריה התגרשו כשהייתה בת ארבע. אמה (שחקנית במקצועה) התחתנה שוב, עם איש פעלולים לשעבר. פילד החלה את דרכה בטלוויזיה, בסדרה "Gidget" (1965). לאחר מכן החלה לככב בתפקידה הטלוויזיוני הידוע מכל, כאחות ברטרייל ב"האומנת המעופפת" שהייתה קומדיית מצבים ששודר ברשת ABC בין השנים 1967 - 1970. יותר מאוחר הופיע גם בסדרה "The Girl with Something Extra" בין השנים 1973 - 1974. בין לבין הופיעה בכמה וכמה תפקידי אורח בטלוויזיה. בשנים האחרונות נעה קריירת המשחק של פילד בעיקר בטלוויזיה. מבין הופעותיה הקולנועיות נמנים שני הקומדיות "נכון שזה לא נכון?" (2001) (בו גילמה אם אקסצנטרית) וב"לא רק בלונדינית 2" (2004), והדרמה הרומנטית, "היכן שהלב נמצא" (2000), בו כיכבה לצד נטלי פורטמן. כמו כן, התנסתה פילד לראשונה בבימוי, היה זה "ביוטיפול", עם מיני דרייבר. חמש שנים קודם לכן ביימה סרט טלוויזיה, "עץ חג המולד" וכמו כן גם ביימה פרק אחד בסדרה של טום הנקס, "מכדור הארץ לירח" (1998). מבין סרטי הטלוויזיה שבהם השתתפה היו "אקלים יותר נוח" (1999) ו"דייוויד קופרפילד" (2000), עיבוד נוסף לספרו הקלאסי של צ'ארלס דיקנס. חזרתה לטלוויזיה החל בסדרת הדרמה הרפואית ER. בסך הכול הופיע ב-12 פרקי הסדרה בין השנים 2000 - 2006 ואף זכתה בפרס האמי ב-2001. לאחרונה היא מככבת בסדרת הדרמה המשפחתית של רשת ABC, "אחים ואחיות", שעלתה לשידור בארצות הברית בספטמבר 2006. לשרשור התמונות שפתחנו מוקדם יותר על סאלי פילד, לחצו כאן.

blur2

New member
שאלה על הדמות:

מה דעתכם עליה? מזדהים איתה? חושבים שהיא מוזרה? לחוצה? אני מאוד אוהב את הרגעים שהיא 'מתפוצצת' אחרי שהיא שומרת כ"כ הרבה בבטן.. ובעיקר את התגובות שלה (ראו ערך: מישוש מתחת לשולחן) !

ראניה15

New member
אני לא מתה על נורה :\

אבל היא בהחלט מצחיקה
היא הייתה ממש חמודה שהיא הסכימה שקיטי תישן איתה!
אוקי,אז אולי אני לא כ"כ שונאת אותה[..אחרי הכל..אין שם דמות שאני שונאת בסדרה הזאת..בכללי ] אבל יש לה תקטעים שלה.

Helter Skelter1

New member
דעתי

לדעתי יש בה משהו מאוד אמהי ונכון. אם אני חושבת שהיא קצת לחוצה? אז כן... היא באמת זקוקה לאיזו מערכת יחסים עכשיו למרות שזה קשה לאחר כל מה שעברה. היא פשוט מפתיעה ברגעים הנכונים. ממש לא מוזרה... ויש לה תגובות כאלה מצחיקות אני אוהבת את זה!
חח הוא היה ממש סוטה! אני הייתי מעיפה לו סטירה מצלצלת במקומה!

Aviyush

New member
מסכימה עם כל מה שאמרת

היא מאוד אמהית בסך הכל ולאט לאט רואים כמה היא אוהבת ומעריכה את כל הילדים שלה (הקטע עם שרה היה ממש מרגש! שהיא אמרה לה כמה היא מכבדת אותה) אז נכון שהיא מאוד לחוצה, ולפעמים בא להעיף לה כאפה, אבל בסך הכל היא בן אדם טוב והחיים שלה לא היו כאלה קלים חחחחחחח והבן אדם הזה ממש חוצפן! הייתי מחטיפה לו

YaEl 15

New member
לדעתי --

נורה היא דמות עם הרבה פוטנציאל. בהתחלה ממש שנאתי אותה, אבל ב- 1.2 היא יצאה ממש גדולה! איך שהיא אמרה ליד כל השולחן, שהיא יודעת שהולי ניהלה רומן עם בעלה. בסה"כ היא חכמה, יודעת איך לתמרן את כולם לעשות את מה שהיא רוצה, ולעשות לכולם מניפולאציות (בצורה שיטתית, כמו בפרק הזה, עם הפנטזיה של להיות כמו משפחת קנדי
איך שרה בלעה את זה, ואחר כך היא אמרה "she is good!") אני לא יודעת איך היא הצליחה להתמודד עם הרומן של בעלה למשך 15 שנה... היא כנראה ממש אהבה אותו. הבעל בכלל ניראה לי ממש מניאק (כ"כ מוזר שהאיש שהסדרה סובבת סביבו, מת בפרק הראשון...
) ברגעים שבאמת צריכים אותה היא שם (ע"ע קיטי והפחדים של מהרוחות
) אולי התגובות שלה קצת מעצבנות, אבל אף אחד לא באמת יכול בלעדיה
או שכן..?
לדעתי, היא צריכה למצוא מערכת יחסים יציבה, שתיהיה לה קצת שלווה (לא עם מישהו בוגדני כמו בעלה, ולא עם מישהו סוטה חח..) בעע.. אני צריכה לישון. היי, מחר יש פרק

blur2

New member
../images/Emo207.gif עלה סקר חדש =)

מי הדמות האהובה עליכם בסדרה?

ראניה15

New member
אני ../images/Emo9.gif!!

קווין
(וסקוטי,וג'סטין וטומי ושרה וקיטי ו...כולם!!!!! (חוץ מנורה...עד שאני אוהב אותה יקח לי זמן..בנתיים אני רק מחבבת) אוף,חפרתי... אבל הכי את קווין!

blur2

New member
שלי גם כן קווין.. ../images/Emo6.gif

וקיטי קצת אחריו...

Aviyush

New member
שרה../images/Emo23.gif

בן אדם מדהים, אמא טובה וקרייריסטית ביחד, ובנוסף היא מאוד יפה ואצילית לדעתי

למעלה