השבוע בפנאי פלוס - כתבה 3 עמודים על

niv_204

New member
השבוע בפנאי פלוס - כתבה 3 עמודים על

לוסי, רנה וקווין, כל אחד עמוד שלם..

gabrielle

New member
יאואיואווווווווווווו

חלום חיי התגשםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם איזה כיף

gabrielle

New member
טוב הכתבה הזאת ענקייייייייייייייית

פשוט כל כך נהנתי לקרוא את זה זה היה כל כך כיף ורנה כל כך יפה וגם לוסי... היה ממש עצוב לקרוא על קוין ( שוב ) לא ניראה לי עיכלתי בכלל את זה שהוא מת... טוב דיי לדבר על זה... היום קמתי בבוקר וישר הלכתי לקנות את זה ובמקרה פתחתי בדיוק בעמוד של הכתבה
וקראתי אותה איזה 4 פעמים ואת הקטע על רנה 8... פשוט פצצה!

*neta*

New member
האמת אני דיי התאכזבתי...

סה"כ תירגמו לי ראיונות שיצאו ממזמן באינטרנט, לא משהו מיוחד..

shiri_b

New member
יש לי רק דבר אחד לומר.....

חוליו?!?!?!!? פיספסתי משהו?? ומי זה הבן המיסתורי שהידביקו לרנה?? גם שם פיספסתי??

*neta*

New member
חוליו וויליאם-הבנים האבודים...

חלק מהראיונות היו ישנים, ומעניין שהם לא שמו את המקורות של הראיונות.

gabrielle

New member
מה זאת אומרת?

לא הבנתי.. מה זאת אומרת בן מסתורי? מה לא בסדר? לא הכרתי א הראיונות האלה ממקודם...

*neta*

New member
לבנה השני של לוסי קוראים ג´וליוס

לא יודעת מאיפה בא להם חוליו.. וחלק מהראיונות ישנים, כמו חלק מהראיון עם רנה שבו היא אומרת שהפרק שהיא הכי פחות אוהבת זה ה"תהום" (The Abyss) בראיון המקורי יש המשך שבו רנה אומרת שהם עוד לא סיימו לצלם את העונה השישית וגם עוד דברים..

gabrielle

New member
איזה גרוע

זהו באמת חוליו נישמע לי ממש מוזר.... זכרתי שיש לה בן אבל לא שקראו לו חוליו.... מממ.... בכל מיקרה אני מבינה את רנה בנוגע לפרק... הוא היה מזעזע ( יפה.. אבל מזעזע ) באסה איתם... כבר התחלתי להעריך אותם

LLRO

New member
חוליו!?! חוליו?!?!

אני יודעת שג´וליוס זה שם מזעזע אבל אין צורך להחמיר את המצב ולקרוא לו חוליו!!! ועוד טעות קטנה שהיתה להם היא בגיל של דייזי (דייזי בת 14 ולא בת 13) זה אולי לא הבדל משמעותי אבל אם אתם כבר עושים כתבה את לפחות תדייקו... חוץ מזה נהנתי מאוד לקרוא את הכתבות. לוסי מצחיקה (הקטע אם התלבושת של זינה), רנה חמודה וקווין... הייתה לי צמרמורת לכל אורך הכתבה... וגם אני לא מאמינה שהוא התאבד אבל אני לא מכירה אותי אישית אז אני לא יכולה לדעת.

xena son

New member
שלום *זינה* מה המצב?

רציתי לשאול אותך על איזה פנאי פלוס אתם תדברים של איזה תאריך אודה לך מאוד עם תעני לי תודה!.

על הכתבה...

וואו! נורא שמחתי שסוף סוף עשו כתבה על הסדרה/שחקנים ונורא התרגשתי אני ואח שלי לא ישנו כל הלילה, והיינו באינטרנט וב-7 וחצי שלחתי אותו למכולת לקנות פנאי פלוס, אז ישר קראתי את הכתבה ככה כמה פעמים ונרדמתי. האכזבה
כל הראיונות או הרוב הם דברים שידעתי/ קראתי באינטרנט
חוליו?? what the fuck?!
מתי רנה ילדה עוד ילד? מה? איך לא סיפרו לי?
הכתבה על קיוין היתה יפה וממש עשתה לי צמרמורת
זה הזכיר לי כמה אני מתגעגעת לשחקן המדהים והמוכשר הזה
יהי זכרו ברוך

עוד דבר...

לוסי ממש צנועה אני מתה עליה! איזה חמודה!! איזו צניעות!
כל כך ירדתי על פנאי פלוס ששכחתי לציין שכל הכבוד לו
הוא היחיד שנזכר לפרסם משהו על הסדרה! כל הכבוד רק חבל שלא פרסמו משהו ישר אחרי שקיוין נפטר

shiri_b

New member
הם ניסו גם לכתוב תקציר..(עמ´ 270)

לפרקי השבוע......והם כתבו כאילו זה מתחיל שזינה וגבריאל מתועררות לאחר 25 שנה ומחפשות את בתה של זינה אווה (איב...
) ואחרי הפרק הזה דווקא זה בסדר...פשוט לא רשמו את הפרק הנכון

למעלה