השבוע-בקורת ראשונה

יאסון

New member
השבוע-בקורת ראשונה

שלום לכולם, נעלמתי לי לכמה ימים. סיימתי את תקופת הגמילה מהפרדיזון ( שדדוקא התחלתי להנות ממנה...)שעברה לה ללא תופעות לוואי. ההתקף מאחורי.ונראה כאילו אפשר לחזור לשגרה. רק שביום ה´ אני מגיע לתל השומר לביקור ראשון במרפאת הטרשת.... האם יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מגיע לשם? שאלות שכדאי שאשאל? רופא מסויים שכדאי לי לפגוש? או לא לפגוש? אם יש למישהו תשובה על איזה מן השאלות- אשמח לשמוע. תודה
יאסון

סיאמית

New member
אהלן גיבור יווני פולקלוריסטי שכמוך

לדעתי, אתה לא צריך להכין את עצמך באופן מיוחד... למרות שמיקלחת בינונית + דיאודורנט + חיוך שרמנטי תמיד עוזרים לקבל אהדה מצוות הרופאים והאחיות
(מנסיון!!! אני הולכת על "PLEASURES" בתור הבושם של ימי רביעי באיכילוב)... אני מניחה שלאט-לאט אתה תפגוש שם את כל הרופאים כך שתוכל להחליט את מי אתה מחבב במיוחד. אם אתה מתכוון גם לעשות שם פיזיותראפיה אז בכלל הרווחת, כי יש שם אחת, סיגל, שהיא מ-ד-ה-י-מ-ה, למרות שהבנתי מ~א~ שכולן מצויינות. כדאי שתכין לך מראש רשימת שאלות לפעם הראשונה ו... זהו! בהצלחה!!!

anat11

New member
אז ככה -

למזכירה של ענת אחירון קוראים אן. במזכירות של המכון כולו יש את נורית ועוד מישהי שאני לא זוכרת (יותר חדשה). פונים קודם לאשנב הכללי. אני מניחה שבביקור ראשון אתה תראה את ענת, אבל גם אחרים שם בסדר. תתאזר בסבלנות כי לעתים צריך לחכות לא מעט. אני אישית לא אוהבת את ד"ר סרובה, אז אם אתה יכול - אני ממליצה להפגש עם רופא אחר ולא אצלה (יש גם את יעל שטרן ואת קיז´נר, שתיהן בסדר). כעקרון אין "זכות" לראות דווקא רופא מסוים ואחירון עצמה מאד עסוקה אז בדר"כ לא רואים אותה (שזה גם "חדשות טובות" כי זה אומר שאתה פציינט קל). תעשה לך דף עם רשימת שאלות כדי שלא תשכח לשאול כל מה שמציק לך, אם משהו מציק לך. תבדוק גם מה ההסדר שלהם עם קופת החולים שלך (אני במכבי וזה עובד טוב - אישור לשנה או משהו כזה). זהו, אם יש לך עוד שאלות - חופשי. ענת

רחלית

New member
ענת ענתה על הכל

בד"כ באמת אחירון רואה את המטופל בפגישה הראשונה - היא מאד אנושית ומתייחסת באופן אישי. מעבר לזה שהיא גם מקצועית היא מאד מנסה לדחוף לכיוון טיפול בקבוצת מחקר שלה במתן IgG שזה אומר נוגדנים. אני התנגדתי מהסיבה שאפשר גם לפתח תגובה לנוגדנים האלה (גם הרב פירר היה נגד)חוץ מזה זה מחקר מסוג double blind דהיינו החולה והנותן לא יודעים מי מקבל עירוי עם ה Ig ומי מקבל פלצבו. אז אני אבוא פעם בחודש לקבל עירוי שאולי יעזור ובסוף יתברר שזה בכלל סתם מים? לשלקולך ותהייה מוכן להצעה הזו תחשוב אם אתה בכלל מעוניין בהצלחה

יאסון

New member
תודה על ההזהרה

טוב, הייתי ביום חמישי בתל השומר, ומכל מני סיבות בירוקרטיות מעצבנות שלא בא לי לכתוב עליהן עכשיו, ורק מהן אפשר לחטוף התקף..., דחיתי את הפגישה למחר- יום ראשון בבוקר. ברורררררר שאני לא מתכוון לשבת שם פעם בחודש ולקבל עירוי. לא כזה ולא אחר. אני מבחינתי בריא עד ההתקף הבא. ואני מאוד מקווה שייקח לו זמן להגיע.. בכל מקרה תודה. יאסון

RomiVais

New member
היי יאסון ../images/Emo24.gif

אני מקווה שזה שנעלמת אומר שאתה מרגיש טוב יותר!! אני שמחה שזה מאחוריך ואתה חוזר לשיגרה. לגבי הביקורים בתל השומר, אני חושבת שלא נשאר מה להוסיף על דברי החברות שלנו כאן בפורום, רק דגש קטן על הסבלנות... תגיע מוכן לחכות "מעט" זמן. בפעם האחרונה שהייתי שם, הגעתי ללא אמא שלי, לביקור במקום שיחת טלפון, ויצא לי לנהל שיחה ארוכה במיוחד עם בחור ממש נחמד שם... זה כן, אף פעם לא חסר עם מי לדבר.
מאחלת לך המון בהצלחה ומקווה שתמשיך לעדכן אותנו רומי

יאסון

New member
תודה

היי רומי כן, אני מרגיש טוב. בסכ"ה. קצת עיפות וכאלה. אבל בסכ"ה לא מתלונן. תודה על ההודעות החמות-תמיד. זה נחמד. ושבוע טוב יאסון

למעלה